Hiiralankaari 25 C, Westend, Espoo

Velaton myyntihinta 550 000 € Myyntihinta: 525 291 €
Käyttöönottovuosi 1982
Pinta-ala
108 m2
3h + k + s

Harvinainen kerrostaloasunto kahdessa tasossa, rauhallisella arvoalueella keskellä Westendiä. Asunon ylimmässä kerroksessa ovat varsinaiset asuinhuoneet. Olohuone on varsin tilava ja sen etelään aukeavat suuret ikkunat tulvivat auringonsäteitä tarjoten jopa osittaisen merimaiseman. Keittiössä on riittävästi laskualaa ja sen yhteydessä olevassa ruokailutilassa on paikka isommallekin ruokailuryhmälle. Asunnon molemmat makuuhuoneet sijoittuvat rauhallisen sisäpihan puolelle. Olohuoneen yhteydessä on myös tilava, osittain lasitettu parveke. Asunnon molemmista kerroksista löytyvät hyväkuntoiset kylpyhuoneet ja ne ovatkin kunnostettu yhtiön toimesta vuonna 2013. Alakerran saunaosaston yhteydessä on myös pukuhuone, josta kulku tälle huoneistolle kuuluvalle piha-alueelle/terassille löylynjälkeiseen vilvoitteluun tai kesäpäivien viettoon. Asunto Oy Hiiralankaari-Hirsbölebågen Bostads Ab on hyvin hoidettu, vuonna 1982 valmistunut taloyhtiö. Vuosien saatossa yhtiön teknisestä kunnosta on pidetty hyvää huolta ja juuri valmistunut julkisivuremonttikin on saatu suurelta osin päätökseen. Isompia peruskorjauksia ei yhtiön kunnossapitosuunnitelman mukaan ole tulossa lähivuosille. Alueena Westend on mitä parhain. Uudet koulurakennukset sekä päiväkodit ovat aivan kävelyetäisyydellä ja kattavat palvelut löytyvät lyhyen ajomatkan päästä. Täällä meri ja sen upeat ranta-alueet tarjoavat upeita elämyksiä niin aktiiviselle liikkujalle kuin rauhaa rakastavalle chillailijalle. Myynti ja esittelyvaraukset: Jura Koljonen 050 5238664 tai jura.koljonen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573612
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Hiiralankaari 25 C, 02160 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + s
    Asuinpinta-ala
    108 m2
    Kokonaispinta-ala
    108 m2
    Käyttöönottovuosi
    1982
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1-2/4
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon etelä pohjoinen. Olohuoneesta sekä parvekeelta kauniit näkymät etelän suuntaan, merikin pilkottaa. Makuuhuoneiden ikkunat sisäpihan puolelle, pohjoiseen.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    525 290,88 €
    Velaton hinta
    550 000,00 €
    Lainaosuus
    24 709,12 €
    Neliöhinta
    5 092,59 €
    Hoitovastike
    529,20 €/kk
    Rahoitusvastike
    253,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    783,00 €/kk

    Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen. Autopaikkavuokra 18€/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Tilava kenties kunnostusta kaipaava keittiö jossa varusteina uudehkot, erilliset jääkaappi ja pakastin. Lattialiesi ja liesituuletin, sekä astianpesukone (apk:n kunto ei ole myyjään tiedossa).

    Pesutilat

    Yläkerrassa kauttaaltaan laatoitettu wc/kph jossa suihku, peilikaappi ja allaskaappi. Alakerrassa sauna/ kylpyhuone, jossa varusteina peili- ja allaskaapit, pesukoneliitäntä, sekä pyyhekuivain. Saunaosaston yhteydessä pukeutumishuone josta kulku omalle terassipihalle.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Asuinhuoneiden seinäpinnat maalattu valkeaksi, lattiassa koivuinen saimaparketti. Märkätilat ovat laatoitettu ja sauna paneloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Hiiralankaari-Hirsbölebågen Bostads Ab
    Isännöitsijä
    Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Ismo Klemetti. P: 020 748 0073
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    26
    Autopaikat
    10 kpl
    Taloyhtiössä on
    Urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV
    Lunastuspykälä
    Yhtiön autotalliosakkeissa lunastusoikeus osakkailla.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 10.11.2024 asti

    Tehdyt korjaukset

    2022-2023: Julkisivuremontti. 2019 Parvekelaattojen ja ulkoseinien välisien saumojen uusiminen. 2018 Parvekkeiden elementtisaumojen uusinta. 2017 Kylpyhuonekorjaukset B6 ja C13, katon ylösvientien ja kattoturvalaitteiden korjaus. 2016 Kiinteistön kevyt kuntoarvio ja PTS ehdotus. 2015 Ikkunoiden ja tukimuurien kunnostus. 2014 Ulko-ovien ja katosten huoltomaalaus, ulko-ovien koodilukkojen asennus, julkisivujen betonirakenteiden kuntotutkimus sekä eteläpuolen ikkunoiden ja parvekeovien katselmus, Talokeskus. 2013, parvekkeiden rikkonaisten panssarilasien ja sermilevyjen vaihto, sisäpihan puoleisten näkösuojien uudelleenpellitys, autotallien ovien kunnostus ja maalaus, pihavalaisimien vaihto, käyttövesisulkujen uusinta. 2012 Kylpyhuonekorjaukset: C10, C 11, D16, D 17, patteriventtilien uusiminen, verkoston perussäätö, pysty-, vaaka- ja pohjaviemärilinjojen painehuuhtelu, D-portaan katon huolto-osan korjaus. 2011 Kylpyhuoneiden kuntokartoitus. 2010 Porraskäytävien lasitornien uudelleen lasitus, lämmönvaihtimen uusinta. 2006 C14 ja D20 kattoterassien vesieristyskorjaus. 2005 Asfalttikorjauksia. 2004 Parvekeremontti ja kylpyhuoneiden kuntoarvio. 2001 Talon itäpäädyn seinustaan uudet salaojat ja salaojakaivo, patolevyjen asennus. 2001 A/C -talon vesikaton uusinta. 2000 elementti- ja ikkunasaumojen uusinta. 1997 D/E -talon vesikaton uusinta.. Asunnon remontit: Parkettilattiat 2010

    Suunnitellut korjaukset

    Ei päätettyjä korjauksia.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvityksen mukaisesti seuraavien viiden vuoden aikana (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): 2024: Tukimuurin suojapellitys, ja kulkutunnelin seinäulokkeen uudelleen laatoitus. 2024-2025: Sähköauton latauspaikan asentaminen, palovaroittimien asennus huoneistoihin ja julkisiin tiloihin, salaojien kuvaus ja huuhtelu, sekä asfalttikorjauksia

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 492 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki. P:09 8162 5500.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa Alepa Westend noin 700 metriä. Kauppakeskus Ainoa ja sen kattavat palvelut n. 2km. K-Market Sorsakivi (palvelutiskit) n. 1km, S-Market Haukilahti n. 1,6km, Lidl Niittykumpu n. 2 km. Kauppakeskus Niitty n. 2,5 km. Haukilahden kirjasto n. 1 km. Koulut: Westendinpuiston koulu n. 450m, Toppelundin koulu n. 1km. Haukilahden lukio n. 3,5km. Päiväkoti: Alueella useita. Westendin läpi kulkee Espoon rantaraitti, jota pitkin pääset esim. Suomenojalle tai vaikka ihan Suvisaaristoonkin asti. Myös Helsinkiin päin pääset kaunista rantareittiä pitkin. Lähistöllä Haukilahden uimaranta. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki n. 250m. Tapiolan metro.

    Lisätiedot

    Hallitukselle myönnetty valtuudet periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike. Osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle. Osakkeilla on edelleen paperiset osakirjat. Ostajan on kustannuksellaan haettava 2 kuukauden kuluessa kaupanteosta omistuksen rekisteröintiä ja paperisen osakirjan mitätöintiä. Tupakointi on kielletty huoneistojen parvekkeilla, pihoilla ja terasseilla samoin kuin yhtiön yhteisissä ja yleisissä sisätiloissa sekä rakennusten sisäänkäyntien läheisyydessä ja yhtiön piha alueella lukuun ottamatta yhtiön osoittamaa yhtiön piha-alueella sijaitsevaa tupakointipaikkaa (yj:19§). Huoneistoilla lyhytaikaisen vuokraamisen kielto (yj:18 §).

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!