Ohdaketie 17, Rusutjärvi, Tuusula

Velaton myyntihinta 170 000 € Myyntihinta: 170 000 €
Käyttöönottovuosi 1984
Pinta-ala
110 m2
5h, k, s, kphx2, var., at

Selkeäpohjainen omakotitalo I-tasossa.

Tässä kodissa on tilava valoisa keittiö, joka jatkuu takkahuoneena. Iso kodinhoitotila ja kaksi kylpyhuonetta. Olohuoneesta ja keittiöstä on käynti takaterassille. Hyvät säilytystilat. Autotalli.

Takapiha rajautuu toiseen kiinteistöön, jota voi tässä vaiheessa käyttää lähinnä piha-alueena ennen mahdollisen 2040 asemakaavan voimaantuloa.

Kuntotarkastusraportin mukaan merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet kohdistuvat rakennuksen vierustoilla rakennuksesta poispäin kallistamattomien maanpintojen muokkaamiseen kallistamaan rakennuksesta poispäin ja kasvillisuuden poistamiseen vierustoilta, salaojituksen huuhteluun ja kuvaamiseen, sadevesien ohjauksen korjaamiseen, yläpohjan lämmöneristyksen puutteiden korjaamiseen ja märkätilojen uusimiseen.

Tuusulan julkiset ja kaupalliset palvelut noin 3,7km. Vaunukankaan alakoulu ja päiväkoti noin 1,7km ja Hyökkälän koulu(luokat 1-9) noin 3,5km, Kulttuuritalo Monio, jossa on lukio 4,4km. Kesällä lapsiperheiden suosima uimapaikka, Häklin monttu noin 850m.

Tervetuloa tutustumaan.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  573435
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Ohdaketie 17, 04300 TUUSULA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  5
  Huoneet
  5h, k, s, kphx2, var., at
  Asuinpinta-ala
  110 m2
  Kokonaispinta-ala
  165 m2
  Käyttöönottovuosi
  1984
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  170 000,00 €
  Kiinteistövero
  360,73€/2023v.

  Sähkö: 180€/kk 16000 kWh/v. Kiinteistövero: 360,73€/2023v.. . Sähkönkulutus 16 000kWh perustuu nykyiseen arvioon ja 23495kWh perustuu energiatodistuksen laskennalliseen arvioon, kun todellisia kustannuksia ei ole tiedossa. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Vedenkulutus maksetaan todellisen kulutuksen mukaan ja jätemaksut riippuvat tyhjennyskerroista.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi, sähköliesi, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.

  Pesutilat

  Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone x 2, suihku x 2, suihkukaappi, peilikaappi molemmissa kylpyhuoneissa, kaapit khh, allaskaappi molemmissa kylpyhuoneissa, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys molemmissa kylpyhuoneissa, sähkövastuksilla, kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Kellari, kaapistot, varasto

  Materiaalit

  Keittiö: seinät paneeli, lattia laatta. Olohuone: seinät tapetti, lautalattia. Makuuhuone 1: seinät paneeli, lautalattia. Makuuhuone 2: seinät paneeli, lautalattia. Makuuhuone 3: seinät paneeli/tapetti, lautalattia. Kodinhoitohuone: seinät paneeli, lattia muovimatto. Sauna: seinät paneeli/laatta, lattia laatta. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatta. Eteinen: seinät paneeli, lautalattia. Wc: seinät ja lattia laatta. Tuulikaappi: seinät paneeli, lattia laatta. Takkahuone: seinät paneeli, lattia laatta.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Tiiliverhous.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Sähkö. Rakennuksessa on pääosin sähköinen kattolämmitys, kylpyhuoneissa sähköinen lattialämmitys. Lisälämmönlähteenä on kaksi ilmalämpöpumppua ja varaava takka.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Kattolämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  E 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Voimassa 01.06.2033 saakka.

  Tehdyt korjaukset

  2011 ilmanvaihdon puhdistus ja tarkastus

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 498 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Osayleiskaava, Rakennuslupa 16.02.1983, käyttöönottotarkastus. Hyrylän laajentumissuunnan osayleiskaava (EU/MU-1). Kiinteistö 858-413-1-351, joka on rakentamaton sijaitsee Hyrylän laajentumissuunnat -osayleiskaavan alueella ja on Tuusulan yleiskaavassa 2040 osoitettu asemakaavoitettavaksi alueeksi (AO-2). Tällaisilla alueilla Tuusulan kunta ei ole myöntänyt yksittäisin poikkeusluvin uusia rakennuspaikkoja, vaan tiiviimpi rakentaminen tulee tutkia asemakaavoituksella. Kiinteistöllä 858-413-1-352 sijaitsee omakotitalo. Sen kohdalla Tuusulan kunta voi tutkia poikkeusluvin mahdollista korvaavaa rakentamista ja laajentamista. Tuusulan kunta, puh. 09 87 181.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: K-Supermarket Hyrrä 3,7km, jossa on postin palvelut. Alepa Lahela 3,4km. Kirjasto 3,7km, terveysasema 3,5km. Koulut: Vaunukankaan alakoulu(luokat 1-6) 1,7km, Nahkelan koulu (luokat 1-6) 2,5km, Hyökkälän koulu(luokat 1-9) 3,5km, Kulttuuritalo Monio, jossa on lukio 4,4km. Päiväkoti: Vaunukankaan päiväkoti 1,7km. Kesällä lapsiperheiden suosima uimapaikka, Häklin monttu noin 850m. Liikenneyhteydet: Bussi, oma auto.

  Lisätiedot

  Myytävä kohde koostuu kahdesta kiinteistöstä. Kiinteistöllä 858-413-1-352 on asuinrakennus. Asuinrakennuksen takana oleva kiinteistö on 858-413-1-351 metsittynyttä ja hoitamatonta piha-aluetta ja lohkottu ns. kirvesvarsitontiksi. Kiinteistöä 858-413-1-351 voi lähinnä hyödyntää piha-alueena ennen mahdollisen asemakaavan 2040 voimaantuloa. Kohde on kuolinpesän omistuksessa, joten ostajaa kehotetaan tarkastamaan kiinteistö erityistä huolellisuutta noudattaen. Myöskään koneiden ja laitteiden toimintakunnosta ei ole varmuutta.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!