Ohdaketie 17, Rusutjärvi, Tuusula

Velaton myyntihinta 215 000 € Myyntihinta: 215 000 €
Käyttöönottovuosi 1984
Pinta-ala
110 m2
5h, k, s, kphx2, var., at

Selkeäpohjainen omakotitalo I-tasossa.

Tässä kodissa on tilava valoisa keittiö, joka jatkuu takkahuoneena. Iso kodinhoitotila ja kaksi kylpyhuonetta. Olohuoneesta ja keittiöstä on käynti takaterassille. Hyvät säilytystilat. Autotalli.

Takapiha rajautuu toiseen kiinteistöön, jota voi tässä vaiheessa käyttää lähinnä piha-alueena ennen mahdollisen 2040 asemakaavan voimaantuloa.

Kuntotarkastusraportin mukaan merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet kohdistuvat rakennuksen vierustoilla rakennuksesta poispäin kallistamattomien maanpintojen muokkaamiseen kallistamaan rakennuksesta poispäin ja kasvillisuuden poistamiseen vierustoilta, salaojituksen huuhteluun ja kuvaamiseen, sadevesien ohjauksen korjaamiseen, yläpohjan lämmöneristyksen puutteiden korjaamiseen ja märkätilojen uusimiseen.

Tuusulan julkiset ja kaupalliset palvelut noin 3,7km. Vaunukankaan alakoulu ja päiväkoti noin 1,7km ja Hyökkälän koulu(luokat 1-9) noin 3,5km, Kulttuuritalo Monio, jossa on lukio 4,4km. Kesällä lapsiperheiden suosima uimapaikka, Häklin monttu noin 850m.

Tervetuloa tutustumaan.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573435
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Ohdaketie 17, 04300 TUUSULA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, s, kphx2, var., at
    Asuinpinta-ala
    110 m2
    Kokonaispinta-ala
    165 m2
    Käyttöönottovuosi
    1984
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    215 000,00 €
    Kiinteistövero
    360,73€/2023v.

    Sähkö: 180€/kk 16000 kWh/v. Kiinteistövero: 360,73€/2023v.. . Sähkönkulutus 16 000kWh perustuu nykyiseen arvioon ja 23495kWh perustuu energiatodistuksen laskennalliseen arvioon, kun todellisia kustannuksia ei ole tiedossa. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Vedenkulutus maksetaan todellisen kulutuksen mukaan ja jätemaksut riippuvat tyhjennyskerroista.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, sähköliesi, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone x 2, suihku x 2, suihkukaappi, peilikaappi molemmissa kylpyhuoneissa, kaapit khh, allaskaappi molemmissa kylpyhuoneissa, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys molemmissa kylpyhuoneissa, sähkövastuksilla, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari, kaapistot, varasto

    Materiaalit

    Keittiö: seinät paneeli, lattia laatta. Olohuone: seinät tapetti, lautalattia. Makuuhuone 1: seinät paneeli, lautalattia. Makuuhuone 2: seinät paneeli, lautalattia. Makuuhuone 3: seinät paneeli/tapetti, lautalattia. Kodinhoitohuone: seinät paneeli, lattia muovimatto. Sauna: seinät paneeli/laatta, lattia laatta. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatta. Eteinen: seinät paneeli, lautalattia. Wc: seinät ja lattia laatta. Tuulikaappi: seinät paneeli, lattia laatta. Takkahuone: seinät paneeli, lattia laatta.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Tiiliverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Rakennuksessa on pääosin sähköinen kattolämmitys, kylpyhuoneissa sähköinen lattialämmitys. Lisälämmönlähteenä on kaksi ilmalämpöpumppua ja varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Kattolämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 01.06.2033 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    2011 ilmanvaihdon puhdistus ja tarkastus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 498 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Osayleiskaava, Rakennuslupa 16.02.1983, käyttöönottotarkastus. Hyrylän laajentumissuunnan osayleiskaava (EU/MU-1). Kiinteistö 858-413-1-351, joka on rakentamaton sijaitsee Hyrylän laajentumissuunnat -osayleiskaavan alueella ja on Tuusulan yleiskaavassa 2040 osoitettu asemakaavoitettavaksi alueeksi (AO-2). Tällaisilla alueilla Tuusulan kunta ei ole myöntänyt yksittäisin poikkeusluvin uusia rakennuspaikkoja, vaan tiiviimpi rakentaminen tulee tutkia asemakaavoituksella. Kiinteistöllä 858-413-1-352 sijaitsee omakotitalo. Sen kohdalla Tuusulan kunta voi tutkia poikkeusluvin mahdollista korvaavaa rakentamista ja laajentamista. Tuusulan kunta, puh. 09 87 181.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Supermarket Hyrrä 3,7km, jossa on postin palvelut. Alepa Lahela 3,4km. Kirjasto 3,7km, terveysasema 3,5km. Koulut: Vaunukankaan alakoulu(luokat 1-6) 1,7km, Nahkelan koulu (luokat 1-6) 2,5km, Hyökkälän koulu(luokat 1-9) 3,5km, Kulttuuritalo Monio, jossa on lukio 4,4km. Päiväkoti: Vaunukankaan päiväkoti 1,7km. Kesällä lapsiperheiden suosima uimapaikka, Häklin monttu noin 850m. Liikenneyhteydet: Bussi, oma auto.

    Lisätiedot

    Myytävä kohde koostuu kahdesta kiinteistöstä. Kiinteistöllä 858-413-1-352 on asuinrakennus. Asuinrakennuksen takana oleva kiinteistö on 858-413-1-351 metsittynyttä ja hoitamatonta piha-aluetta ja lohkottu ns. kirvesvarsitontiksi. Kiinteistöä 858-413-1-351 voi lähinnä hyödyntää piha-alueena ennen mahdollisen asemakaavan 2040 voimaantuloa. Kohde on kuolinpesän omistuksessa, joten ostajaa kehotetaan tarkastamaan kiinteistö erityistä huolellisuutta noudattaen. Myöskään koneiden ja laitteiden toimintakunnosta ei ole varmuutta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!