Pirjonkaivonkatu 1 C, Lukonmäki, Tampere

Velaton myyntihinta 319 000 € Myyntihinta: 319 000 €
Käyttöönottovuosi 1990
Pinta-ala
122,5 m2
3-4h + k + et + takkah + tk + vhx2 + khh + kph + s + aula

Ihanan kodikas ja huolella remontoitu koti hurmaa uudet asukkaansa reiluilla asuinneliöillä ja hyväksi havaitulla pohjaratkaisulla. As Oy muotoisessa paritalokodissa täyttyvät monet kodinetsijän toiveet ja unelmat. Kodin tilat jakautuvat käytännöllisesti kahteen kerrokseen ja muuntuvat helposti asukkaittensa tarpeiden mukaan.

Huolella pidetyssä ja tyylikkäästi remontoidussa kodissa on ilo asua. Remontissa on kiinnittetty huomiota laadukkaisiin materiaalivalintoihin, arjen sujuvuuteen ja persoonallisiin yksityiskohtiin. Esimerkkinä upea lasiseinä olohuoneesta portaikkoon luo lisää tilantuntua ja valoa koko kotiin.

Olohuoneesta avautuu kulku suojaisalle lasitetulle parvekkeelle ja parvekkeelta avautuu etelämaisemat takapihalle. Alakerran takkahuoneesta avautuu kulku osittain katetulle terassille ja pihamaalle. Sisääntulopihassa oma autokatospaikka ja tilava ulkovarasto.

Avoimessa takkahuoneessa on kodin toinen viihtyisä oleskelutila, tyylikäs kiertoilmatakka tuo kotoista lämpöä ja tunnelmaa. Remontin yhteydessä kaksi makuuhuonetta on yhdistetty yhdeksi isoksi huoneeksi, bonuksena upea pukeutumistila peililiukuovikaapistoineen. Huolella suunniteltu kodinhoitotila sujuvoittaa arjen pyykkihuoltoa. Molemmista kerroksista löytyy erilliset wc:t. Saunassa on ihanaa spa-tunnelmaa ja kylpyhuoneessa on kaksi suihkua. Hyvät säilytystilat on aina plussaa. Kahden vaatehuoneen lisäksi kodissa on reilusti säilytystilaa kaapistoissa.

Omatonttinen yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Loistava sijainti lähellä luontoa, hyviä palveluita ja helppoja kulkuyhteyksiä.

Tervetuloa kotiin. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.

Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573397
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Pirjonkaivonkatu 1 C, 33710 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    3-4h + k + et + takkah + tk + vhx2 + khh + kph + s + aula
    Asuinpinta-ala
    122,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    122,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1990
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Olohuoneesta kulku lasitetulle eteläparvekkeelle. Parvekkeelta avautuu suojainen etelänäkymä takapihan suuntaan.
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuone, parveke ja alakerran makuuhuone: etelä Yläkerran makuuhuone: pohjoinen Takkahuone: itä ja etelä Keittiö: pohjoinen ja etelä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    319 000,00 €
    Neliöhinta
    2 604,08 €
    Hoitovastike
    490,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    490,00 €/kk
    Vesimaksu
    22,00 €/hlö/kk

    Hoitovastikkeen määräytymisperusteena on huoneiston osakelukumäärä (mahdollinen rahoitusvastike osakeperusteinen). Vesimaksun peruste: kiinteä maksu/henkilö. Sähköauton lataussähkö 0,2267 € kpl/kulutus (koskee erillisiä autokatoksissa olevia autopaikkoja). Hallitukselle myönnettiin valtuus kerätä ylimääräistä hoitovastiketta enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaavasti seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti mikäli yhtiön taloustilanne niin vaatii. Salaojasaneerauksen (salaojat ja sadevesijärjestelmä) arvioitu kustannus myytävälle huoneistolle on arviolta 39197,27€. Salaojasaneeraus alkamassa yhtiössä 5/2024 (aloitettu jo 15.4). Lainaosuuden jyvitys ja tarkat kustannukset urakan valmistumisen jälkeen. Liitteenä yhtiökokouksen pöytäkirja 3/2024 asiakirjoissa.

    Varustus

    Keittiö

    Kodikas keittiö on remontoitu 2005 (kaapistot ja kodinkoneet). Keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa. Keittiössä on Festivon jääkaappipakastin (2005 kotikylmiö, nollalaatikko ja vihanneslaatikko). Keittiössä on erillisuuni, astianpesukone, keraaminen liesitaso, liesituuletin (kytketty poistoilmanvaihtoon, 2005). Keittiön lattia laatoitettu 2013.

    Pesutilat

    Tyylikkäästi (2013) remontoidussa saunassa on osittainen lasiseinä kylpyhuoneeseen, kuituvalot (led) ja Harvian sähköpylväskiuas. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja suihkuseinämät (molemmissa suihkuissa on käsisuihku ja lautassuihku) ja vesikiertoinen pyyhekuivain. Molemmissa kerroksissa on erillinen wc. Sisääntulokerroksen wc:ssa on peili- ja allaskaappi sekä seinäkaappi. Alakerran wc:ssa on peili- ja allaskaappi. Erillisessä kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä, työtasoja, kaapistot ja pyykinkuivaustankoja. Mukavuuslattialämmitys (sähköllä, huoneiston sähkölaskuun) kaikissa em. tiloissa

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: laatta ja maali/välitila laatoitettu. Olohuone: parketti ja tapetti. Makuuhuoneet: parketti ja tapetti/maali. Kodinhoitohuone: laatta ja maali. Sauna: laatta ja paneli. Kylpyhuone ja erilliset wc:t: laatta. Eteinen, alakerran aula ja tuulikaappi: laatta ja maali. Takkahuone: hiertopinta/maali ja laatta. Portaikko: tyylikkäät Gradon portaat lasikaiteella, portaikon seinissä hiertopinta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Lukonpolku
    Isännöitsijä
    Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy, Jere Paavola
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    21
    Taloyhtiössä on
    Pyörävarasto, kaapeli-TV
    Lunastuspykälä
    ei ole

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 182 kWhE/(m²vuosi). Viimeinen voimassaolopäivä 27.9.2033.

    Tehdyt korjaukset

    1998 Rakennusten puuosien maalaus 2000 Asuntojen 1-17 kylpyhuoneisen vesieristeiden korjaukset 2011 Lämmönjakolaitteiston uusiminen 2012 Ulko-ovien huolto, lukossarjoitus (Abloy Sento) 2012-2015 Rakennusten puuosien maalaus talkoilla 2013 Patteriventtiilien uusinta, lämmitysverkoston tasapainotus 2014 Piha-aitojen peruskunnostus 2015 Elementtisaumojen uusinta (G-talon pääty), Huoneistojen IV-laitteiden uusinta (A1-F3), Paineenalennusventtilien asentaminen 2016 Yläpohjan tiivistykset, Leikkikentän kunnostus, IV-kanaviston puhdistus 2018 Jäteveden pysty- ja pohjaviemärilinjojen painehuuhtelu ja kuvaus 2020 Kuntarvio - rakennustekniikka, LVI- ja sähköjärjestelmät, Märkätilojen kuntokartoitus 2020-2021 Vesikattojen kunnostus 2021 Salaojien kuntotutkimus 2022 Yläpohjan lisälämmöneritys 2024 Salaojituksen ja sadevesijärjestelmien uusiminen. Toteutussuunnittelu ja kilpailutus.. Asunnon remontit: 2005: Keittiön kaapistot ja kodinkoneet uusittu. Eteisein peililiukuovikaapisto uusittu. 2008-2009: Erilliset wc:t uusittu kokonaan. 2013 : Huoneistoa remontoitu kattavasti: Huoneiston lattiat uusittu (lukuunottamatta vessojen lattioita) Seinäpinnat maalattu/tapetoitu/hiertopinta. Katot maalattu, kattoon upotetut led-valot. Portaiden uusiminen, Gradon portaat lasikaiteella. Lasiseinä asennettu olohuoneesta portaikkoon (purettu vanha seinä pois). Kaikki hyllyköt, kaapistot, vaatehuoneet, liukuovikaapistot uusittu (säilytystilojen kiintokalusteet uusittu). Huoneistossa olevat lasiliukuovet asennettu (yläkerran lasiliukuovet asennettu 2022) Alakerran kahden erillisen huoneen yhdistäminen (yksi oviaukko ja huoneen yhteydessä upea pukeutumistila). Yläkerran makuuhuoneen oviauokon leventäminen. 2023: Erillisten wc:n kaapistojen ovet uusittu.

    Suunnitellut korjaukset

    Ylimääräinen yhtiökokous 25.3.2024: Salaoja ja sadevesijärjestelmä remontti. Päätettiin toteuttaa salaoja-oja ja sadevesijärjestelmän remontti. Toteutus 2024, arvioitu aloitusajankohta 5/2024. Toteutusvaiheen rahoitus. Hallitukselle myönnettiin valtuutus enintään 565 000€ luottolimiitin nostamiseen. Toistuvat huolto/tarkastus; Kiinteistöautomaatiolaitteiden/lämmönjakolaitteiston tarkastus- ja huoltokäynti 1krt/vuosi Sadevesikaivojen hiekkapesien tyhjennys joka toinen vuosi, alkaen v. 2022 Asuntojen 5 ja 6 takkojen nuohous Parvekkeiden metallirakenteiden tarkastuskierros joka toinen vuosi

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    2024 Salaojituksen ja sadevesijärjestelmien sekä asfaltoinitien uusiminentarvittavilta osin. Toteutusvaihe. 2025 Lämmitys-, käyttövesi- ja viemäriverkoston kuntotutkimus (seuranta) 2026 IV-kanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, laitteiden huolto 2028 Lämmitys-, käyttövesi- ja viemäriverkoston kuntotutkimus (seuranta)

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 021 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Pirjonkaivonkadulla on hyvät palvelut lähellä! Lähikauppoina Hallilan Sale ja Lukonmäen K-Market. Turtolakeskuksen monipuoliset ostospalvelut (Citymarket ja muita palveluita), Hervannan kauppakeskus DUO:n ostospalvelut (helposti ratikkakyydillä) ja Kalevan Prismakeskuksen palvelut lähietäisyydellä. Kaupungin keskustaan ajelee vartin verran. Koulut: Messukylän, Hallilan ja Hervannan koulut. Päiväkoti: Lukonmäen ja Hallilan päiväkodit, lähellä useita päiväkoteja. Rauhallinen ja arvostettu asuinalue vehreän luonnon ympäröimänä. Taloyhtiöllä viihtyisä suojainen sijainti. Lenkkipolut, lähipuistot ja virkistysalueet vain kivenheitonpäästä kotiovelta. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet lähistöllä (Padel-halli, hiihtoladut, Lukonojan kenttä) lisäävät alueen asumismukavuutta. Taloyhtiö vuokrannut vieraspaikka-alueen kaupungilta sisääntulopihalta. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä. Ratikkapysäkki non 500m ja bussipysäkki noin 200m.

    Lisätiedot

    Yhtiöjärjestyksen huoneistoselitelmän mukaan huoneisto käsittää 4h+k+th+s.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!