Kivennavantie 10 A, Pohjois-Tapiola, Espoo

Velaton myyntihinta 1 290 000 € Myyntihinta: 1 290 000 €
Käyttöönottovuosi 2011
Pinta-ala
183 m2
7h + k + rt + khh + 2xvh + 2xkph + s + 2xwc ja terassia, pihaa, kasvihuone, autotalli ja varasto

Upea ja moderni vuonna 2011 valmistunut arkkitehtitoimisto Pookin suunnittelema Kuutiot kivitalo etsii uusia asukkaita. Kivitalon kappalemaisiin rakennuksiin on lovettu parvekkeet ja katetut sisäänkäynnit. Tässä 2-tasoisessa talossa on käytännölliset tila- ja säilytysratkaisut. Pääoleskelutilat sijoittuvat maantasoon ja makuuhuoneet rakennuksen toiseen kerrokseen. Valoisan ja avaran olohuoneen välittömässä läheisyydessä sijaitsee upea saarekekeittiö, josta läpitalon näkymät avoimesti suojaiselle pihalle ja metsään. Olohuoneen katto hipoo 6,5 metrin korkeudessa, mikä lisää tilan tuntua entisestään.

Taloa kiertävät pieteetillä hoidetut piha-alueet, kivetykset ja 70 neliötä komposiittiterassia. Upeassa EuroSerre Tropic Wall kasvihuoneessa viljelet kauden vihannekset omavaraisesti. Pihapiirissä on englantilainen puutarha, japanilainen puutarha, ja lavatarha avomaan vihannesten ja yrttien viljelyyn. Aidattu takapiha on turvallinen lasten ja lemmikkien ulkona viihtymiseen. Etupihalle jäävät autotalli, ulkoautopaikka ja molemmissa sähköauton latausmahdollisuus.

Talo lämpiää kaukolämmöllä ja lämmönjakojärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihdon hoitaa koneellinen tulo ja poisto, johon yhdistetty lämmöntalteenotto. Molemmissa kerroksissa on ilmalämpöpumppu, joissa viilentävä ilmastointi. Lisäenergian lähteenä aurinkopaneelit sekä kiertoilmatakka.

Tontti on oma ja se on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Tämän kodin aurinkoisen ja suojaisan piha-alueen koko on 547 m ja lisäksi 329 m2 yhteisiä piha-alueita. Tämä on lapsiperheen paratiisipaikka! Pohjois-Tapiolan luonnonläheisen asuinalueen ympäristössä on hyvätasoisia lukioita, peruskouluja ja päiväkoteja. Ihanat lenkkimaastot ja ulkoilualueet lähtevät melkein kotioveltasi.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin. Katso tämän kodin video https://youtu.be/Qdz3Q2cvrX0 Soita ja varaa oma esittelyaika kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman, puh. 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573311
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Kivennavantie 10 A, 02130 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    7
    Huoneet
    7h + k + rt + khh + 2xvh + 2xkph + s + 2xwc ja terassia, pihaa, kasvihuone, autotalli ja varasto
    Asuinpinta-ala
    183 m2
    Pinta-alatieto perustuu Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteeseen, jossa pinta-ala on ilmoitettu huoneistoalana.
    Kokonaispinta-ala
    183 m2
    Käyttöönottovuosi
    2011
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    1-2 kk/sop.mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    1 290 000,00 €
    Kiinteistövero
    1274,89 €/ vuonna 2023

    Lämmityskustannus sisältää yhteensä energian että siirtomaksujen osuuden.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi Porkka Festivo kylmiöpakastin jääpalakoneella, viileäkaappi Porkka Festivo kylmiöpakastin jääpalakoneella, pakastekaappi Porkka Festivo kylmiöpakastin jääpalakoneella, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni starttinappula puuttuu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Corian, Keittön saareke. integroidut kodinkoneet

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone 2 kpl, erillinen wc 2 kpl (seinä wc:illä), suihku 2 alakerrassa, 1 yläkerrassa, peilit 2 kpl kph ja 1 kpl eteinen, kaapit, allaskaappi ala- ja yläkerrassa, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys kauttaaltaan, kiinteät valaisimet, bidee käsisuihkut, 2 kpl . -Kuntoiluhuoneen, saunan ja terassin kaiuttimet. -Pyykkikuilu yläkerran kylpyhuoneesta alakerran kodinhoitohuoneen pyykkikaappiin. -Ilmanvaihtolaitteen säätöyksikkö kuntoiluhuoneessa.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto, 2 x vaatehuone, kodinhoitohuone ja kaapistoja

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät: maali, Lattia: parketti. Olohuone: Seinät: maali, Lattia: parketti. Makuuhuone 1: Seinät: maali, Lattia: parketti (yläkerta). Makuuhuone 2: Seinät: maali ja tapetti, Lattia: parketti (yläkerta). Makuuhuone 3: Seinät: maali, Lattia: parketti (yläkerta). Kodinhoitohuone: Seinät: maali, Lattia: laatta. Sauna: Seinät: paneli, Lattia: laatta. Kylpyhuone: 2 kpl, Seinät: laatta, Lattia: laatta. Eteinen: Seinät: maali, Lattia: laatta. Wc: 2 kpl, Seinät: laatta, Lattia: laatta. huone 4 (työhuone alak.)): Seinät: maali, Lattia: parketti, jonka päällä sisal-matto irtonainen. huone 5 (kuntoiluhuone): Seinät: maali, Lattia: laatta. huone 6 (parvi): Seinät: maali, Lattia: parketti. Vaatehuoneet 2 kpl: Seinät: maali, Lattia: parketti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Rakennus on lämpöharkkorunkoinen omakotitalo, jonka ulkoverhouksena on rappaus..
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Muu. Katto on loivalla kallistuksella toteutettu lapekatto jonka vedet kerätään avokourun kautta etupihan altaaseen.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. + Aurinkopaneelit 21 kpl, 8,09 kW.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. -Lämpö jaetaan huonetiloihin vesikiertoisen lattialämmityksen avulla.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Rakennuksessa on koneellinen tulo ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja viilennys/jäähdytys
    Energialuokka
    A 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistuksen viimeinen voimassaoloaika 16.4.2034

    Tehdyt korjaukset

    2014 Makuuhuoneen sähköverhot 2015 Kasvihuone EuroSerre Tropic Wall 2015 Keskuspölyimurin huolto 2016 Terassin markiisi 2016 Lavatarha ja halkoteline 2017 Kompostilaatikot 2017 Sähköauton latauspiste 2018 Valokuitu 2019 Takapihan aita 2020 Kaukolämmön ensiöpuoli uusittu 2020 Sadetinjärjestelmä putkityöt 2020 Sadetinjärjestelmä sähkötyöt 2020 Katon huolto 2021 Lämpimän veden venttiilimoottori 2021 WC:n painikkeiden uusiminen 2021 Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanojen uusiminen 2021 Sähköiset sälekaihtimet julkisivun ikkunoihin 2021 APK:n pistorasian uusiminen 2021 Sähköauton latauspiste 2021 Aurinkopaneelit 21 kpl 8,09 kW 2023 Ilmanvaihtolaitteen tuloilmamoottori 2023 Kiukaan vastusten vaihto 2024 Ilmanvaihtolaitteen poistoilmamoottori 2024 Autotallinoven moottorin ja automatiikan uusiminen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    547 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 18.3.2010. AP Asuinpientalojen korttelialue Espoon Kaupunki
    Rakennusoikeus
    214 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Rakennuslupa pitää sisällä kahden talon ja autokatos+varaston rakentamisen. Kokonaisrakennusoikeus kahdelle talolle 427 m2 ja käytetty 458 m2. Rakennusoikeus ylittyy 31 kem2, poikkeamaa asemakaavasta voidaan pitää vähäisenä.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!