Karjatanhuanpolku 15, Myllypuro, Helsinki

Velaton myyntihinta 448 000 € Myyntihinta: 448 000 €
Käyttöönottovuosi 2007
Pinta-ala
126 m2
4h, k, s

Onko unelmasi viehättävä puutaloidylli rauhallisella alueella? Tämä pitkän historian omaava talo voi olla juuri etsimäsi koti.

Kesällä 2023 kuntotarkastettu, alun perin 1955 rakennettu talo on saneerattu likipitäen kauttaaltaan ja uutta vastaavaksi vuonna 2007. Erillistalo on osa pientä taloyhtiötä, johon kuuluu tämän kodin lisäksi tontin takalaidalla oleva vuonna 2007 rakennettu paritalo. Varainsiirtovero vain 1,5%.

Lasten oma valtakunta löytyy luonnollisesti ylimmästä kerroksesta. Sen aulaan saa kivasti telkkarihuoneen, jolloin varsinaisen olohuoneen voi rauhoittaa seurusteluun. Kodin keskikerros tiloineen taipuukin monikäyttöisyydellään ja muokattavuudellaan perheen yhdessäoloon niin arkena kuin juhlana. Talvi-iltoina tunnelmaa luo takkatulen loiste ja lämpö. Kellarikerroksen varasto on todellisuudessa mukavankokoinen makuuhuone, jossa nukut hyvin pimeässä ja viileässä kesän helteiden aikana. Talon sauna lämpiää fiiliksen mukaan joko sähköllä tai puilla. Löylyjen välissä hemmottelet itseäsi poreammeessa. Talon harvinaisen hurmaavalla ja suojaisalla omalla pihalla nautit kesäillasta perheen tai ystävien kanssa grillaillen, paistattelet päivää tai rentoudut riippumatossa omenapuiden katveessa loikoillen. Lasten peleille ja leikeille myös ruhtinaallisesti tilaa.

Talo on päättyvän tien varrella ja täällä lähes kaikki ohi kulkevat ovat tuttuja, joita tervehditään. Sijainti on kaikkinensa ideaalinen, koulut ovat lähietäisyydellä ja turvallisten reittien päässä. Palvelut löydät kattavasti Myllypuron tai Itiksen ostoskeskuksista. Lähellä ovat myös lukuisat harrastusmahdollisuudet liikkumiseen porrastreeneistä ja ulkoilusta mailapeleihin ja kiipeilyyn. Metrolle kävelet vajaassa kymmenessä minuutissa. Omalla autolla liikut helposti ympäri pääkaupunkiseudun ja liityt kehäteiden kautta moottoritielle.

Lisätiedot ja esittelyt: Tiina Korpinen, tiina.korpinen@op.fi tai 0407755277.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573248
    Kohdetyyppi
    Erillistalo
    Osoite
    Karjatanhuanpolku 15, 00920 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    4h, k, s
    Asuinpinta-ala
    126 m2
    Kokonaispinta-ala
    150 m2
    Käyttöönottovuosi
    2007
    Kerros
    1-3/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    448 000,00 €
    Neliöhinta
    3 555,56 €
    Hoitovastike
    120,00 €/kk
    Muu vastike
    57,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    177,00 €/kk

    Vesimaksun peruste: 57€/kk (Kulutusperusteinen maksu, joka tarkistetaan vuosittain ja muutetaan vastaamaan todellista kulutusta)

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi keraaminen ja kiertoilma, liesituuletin Huippuimuri 2007, astianpesukone 2022, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, poreallas, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Kodinhoitohuone, kylpyhuoneet, kiinteät valaisimet. Kph kellari: suihku, poreamme Kph 2: suihku, wc-istuin, allaskaappi peili wc: Allas- ja peilikaappi, wc-istuin, bidee kellari wc: wc-istuin, allas- ja peilikaappi

    Säilytystilat

    Viinikellari, kylmä ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laatta, seinät maali. Olohuone: Lattia parketti, seinät maali. Makuuhuone 1: Lattia parketti, seinät maali. Makuuhuone 2: Lattia parketti, seinät maali. Makuuhuone 3: Lattiat parketti, seinät maali. Kodinhoitohuone: Lattia laatta, seinät kaakeli. Sauna: Lattia laatta, seinät puupaneeli. Kylpyhuone: Lattiat laatta, seinät kaakeli. Wc: Lattiat laatta, seinät kaakeli. Makuuhuone 4: Lattiat laatta, seinät maali.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Hiekkala
    Isännöitsijä
    Martti Rekoman, osakasisännöinti
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    3
    Autopaikat
    6 kpl
    Taloyhtiössä on
    Yhteisantennijärjestelmä

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Sähkö ja ilmalämpöpumppu.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Talo on alunperin rakennettu 1955 ja saneerattu uutta vastaavaksi 2007. 2022 Uppopumpun uusiminen, roskakatoksen uusiminen 2023 Aidan maalaus. Asunnon remontit: 2023 Katon pesu ja pinnoitus sekä kuntokartoitus, tuulettava harjatiiviste asennettu, sisäpintojen maalaus (kaikki valkoiset seinät) 2022 Astianpesukone uusittu 2021 Jäspi- vesivaraaja vaihdettu, uusi sähkökiuas 2020 Katon huolto, rikkinäisten tiilien vaihto ja tikkaiden korjaus 2018 Ilmakas-tuloilmalaitteet, liesituulettimen ohjausyksikön korjaaminen, alakerran wc:n hanan uusiminen 2017 Iv-kanavien puhdistus ja säätö, sokkelin pinnoitus, masto- ja linjavahvistimet antenniin 2016 Ulkovesipiste 2014 Ilmalämpöpumppu 2013 Saunan tähtitaivasvalaistus, poreamme

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 341 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa K-Supermarket Myllypuro, S-Market Myllypuro n. 0,9km Prisma Itäkeskus n. 1,7km K-Supermarket Easton n. 2,2km Lidl Kontula n. 1,7 km. Koulut: Botby grundskola n. 1,3km, Myllypuron peruskoulu ylätalo n. 1,3km, Myllypuron ala-aste n. 1,4km, Helsingin yhteislyseo n. 0,8km, Kontulan ala-aste n. 0,8km. Päiväkoti: Humikkala n. 0,75km, Myllupuron montessori-leikkikoulu n. 1km, Puro n. 0,45km, Daghemmet Blomängen n. 1,2km. Liikenneyhteydet: Bussit 92N, 94, 805, 812 Soraharjuntieltä n. 0,2km, Metro Myllypuro n. 0,8km

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!