Postipellontie 8 as 2, Kisko, Salo

Velaton myyntihinta 99 000 € Myyntihinta: 99 000 €
Käyttöönottovuosi 1976
Pinta-ala
140 m2
4h, k, pkh, kph, s, kph/wc, 2vh

Reilunkokoinen kiinteistömuotoinen paritalokoti rauhallisella luonnonläheisellä asuinalueella lähellä alueen palveluja. Rakennus omalla 1340 m2 tontilla. Asuntojen välillä hallinnanjakosopimus tehty. Molemmat asunnot hallinnoivat omaa puolikasta osuuttaan talosta ja tontista, kuten omakotitalossa. Asunnoilla omat mittarit vedestä ja sähköstä. Toimivat asuintilat kahdessa kerroksessa. Kodissa mm. remontoidut keittiö ja kaksi kylpyhuonetta ja vaadittavat kolme makuuhuonetta. Talon yhteydessä autotalli ja varastotiloja. Rakennuksessa mm. salaojat ja katto uusittu. Kiskon Toijan palvelut lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Kiinteistöllä kaupungin vesi ja viemäröinti sekä etätyötä helpottava valokuituliittymä.

Kodin sisääntulokerroksessa tilava 16 m2 makuuhuone vaatehuoneella ja remontoidut pukuhuone, kylpyhuone ja sauna. Alakerran aulatilasta leveät portaat yläkerran asuintiloihin. Yläkerrassa reilunkokoiset olohuone ja keittiö sekä kaksi makuuhuonetta, jossa toisen yhteydessä vaatehuone. Olohuoneesta käynti etupihan suuntaan aukeavalle parvekkeelle. Yläkerrassa lisäksi remontoitu kylpyhuone wc-istuimella ja aulatila, mistä käynti takapihan huoneiston levyiselle terassille.

Hyvin ylläpidetty kiinteistökokonaisuus, jossa rakennuksen osalta salaojat uusittu 2005 ja katto 2009. Huoneiston käyttövesiputket uusittu 08/2005, lämminvesivaraaja 2005 ja ikkunat osin 2008. Kylpyhuone/sauna ja yläkerran kph/wc 2006. Takapihan terassi tehty 2006. Pintaremontti lattiat 2009. Keittiön kaapistot 2009. Katon pinnoite uusittu 2009. Autotallin ovi uusittu (sähkö nostimella), vuotta ei tiedossa. Ilmalämpöpumppu asennettu olohuoneeseen 2021.

Sijainti lyhyen kävelymatkan etäisyydellä Kiskon Toijan palveluista. Alueen kauppa, apteekki ja huoltoasema noin 500 m säteellä. Ala-aste ja päiväkoti kävelymatkan päässä. Muut oppilaitokset Salossa, minne järjestetty koulukuljetus. Toijasta löytyvät lisäksi kirjasto, terveyskeskus, nuorisotila ja palloiluhalli. Salon keskustaan matkaa noin 24 km. Hyvät tieyhteydet Salon ja pääkaupunkiseudun suuntaan. Salon keskustan palvelut autolla noin 20 min, Lohjalle 45 min ja pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa. Paikallisliikenne Kisko kk - Salon keskusta, arkipäivinä (voimassa olevat aikataulut hyvä tarkastaa).

Kisko sijaitsee Salo-Inkoo-seututien varrella Helsingin ja Turun puolivälissä. Luonnonkaunis pitäjä muodostuu kallioisista mäistä, viljavista peltoalueista ja runsaista vesistöistä. Kiskossa löytyvät mm. Määrjärvi, Kirkkojärvi, Iso-Kisko, Hirsjärvi ja Naarjärvi, jotka ovat Salon suurimpia järviä. Kisko on loistava vaihtoehto asuinpaikaksi luontoa arvostavalle. Kisko puhkeaa kukkaan kesäisin, jolloin pitäjän väkiluku tuplaantuu kesäasukkaista. Kesän tapahtumia ovat mm. Kisko-Triathlon, Kisko-päivä, konsertit, taidenäyttelyt ja kesätori.

Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tervetuloa paikalle tutustumaan kohteeseen.

Kerron mielelläni kodista lisää ja näyttö onnistuu sovittaessa. Tino puh.044 7701 335, tino.salminiemi@op.fi

Kaikki tiimimme 6 välittäjää ovat myös käytössäsi tämän kodin myynnissä.

Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573219
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Postipellontie 8 as 2, 25460 KISKO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, pkh, kph, s, kph/wc, 2vh
    Asuinpinta-ala
    140 m2
    Piirustusten mukaan asunnon ( 2) huoneistoala 104 m2 (yläkerta 3h + k) ja aputilat 97 m2 (alakerta). Alakerran asuintilat: Tuulikaappi, aulatila, makuuhuone, vaatehuone, pukuhuone, kylpyhuone ja sauna yht. noin 47 m2 (ei tark.mitattu).
    Kokonaispinta-ala
    173 m2
    Käyttöönottovuosi
    1976
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    99 000,00 €
    Kiinteistövero
    505,10 €/vuosi, 2023

    Rakennuksien ja 1015 m2 tontin osalta tehty hallinjakosopimus huoneistojen 1 ja 2 välillä. Molemmat asunnot hallitsevat ja vastaavat omalta osaltaan tontista ja rakennuksesta, kuten omakotitalossa. Asunnoilla omat vesi- ja sähkömittarit. Arvioitu sähkönkulutus sis. talous- ja lämmityssähkön 11.500 - 15.000 kwh/vuosi (riipuen talvesta). Esitetyt kulutus- ja kustannustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi täyskorkea uusittu 2022, pakastekaappi täyskorkea uusittu 2022, induktioliesi uusittu 2018, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti, Keittiön yhteydessä apukeittiö kaapistoineen. Tilava keittiökokonaisuus, jossa keittiö kaapistoineen ja tasoineen sekä ruokailutila. Ruokailutilassa paikka suuremmallekin ruokapöydälle. Olohuoneen ja keittiön välinen kevyt väliseinä osittain avattu olohuoneeseen. Keittiön kaapistot uusittu 2009. Reilusti kaapistoja ja laskutilaa.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone ala- ja yläkerrassa, erillinen wc Yläkerran kph:n yhteydessä wc-istuin., suihku ala- ja yläkerrassa, suihkukaappi yläkerran kph/wc, peilit yläkerran kph/wc, allaskaappi yläkerran kph/wc, pesukoneliitäntä yläkerran kph/wc, lattialämmitys ylä- ja alakerran kylpyhuoneissa, kiinteät valaisimet. Vuonna 2006 remontoidut kaksi kylpyhuonetta ja sauna. Alakerrassa pukuhuone, kylpyhuone ja sauna. Yläkerrassa pienempi kylpyhuone suihkukaapilla ja wc-istuimella. Molemmissa kylpyhuoneissa sähkötoiminen lattialämmitys.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, varasto

    Materiaalit

    Keittiö: seinät laatta/tapetti, lattia laminaatti. Olohuone: seinät tapetti, lattia parketti (hiottu ja lakattu aikanaan. Makuuhuone 1: seinät tapetti, lattia laminaatti. Makuuhuone 2: seinät tapetti, lattia laminaatti. Makuuhuone 3: seinät maalattu, lattia laminaatti. Sauna: seinät paneeli, lattia laatta. Kylpyhuone: seinät kaakeli, lattia laatta. Eteinen: seinät tiili/maalattu, lattia laatta. Wc: seinät kaakeli, lattia laatta. Pukuhuone: seinät paneeli, lattia laminaatti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu. Rakennuksen kellarikerros betoni, yläkerta puurunko ja julkisivumateriaalina puupaneeli ja tiili (rakennuksen päädyt).
    Kattotyyppi
    Muu
    Kattomateriaali
    Huopa. Katton huopakate uusittu syksyllä 2009.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Olohuoneessa ilmalämpöpumppu, joka uusittu 2021. Kylpyhuoneiden lattialämmitykset asennettu remontin yhteydessä 2006.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Huoneissa sähköpatterit. Yläkerran ja alakerran kylpyhuoneissa sähkötoiminen lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Myyjä hankkii energiatodistuksen.

    Tehdyt korjaukset

    Koko rakennuksen salaojat uusittu 08/2005. Huoneiston käyttövesiputket uusittu 08/2005, lämminvesivaraaja 2005 ja ikkunat osin uusittu 2008. Kylpyhuone/sauna ja yläkerran kph/wc 2006. Takapihan terassi tehty 2006. Pintaremontti lattiat 2009. Keittiön kaapistot 2009. Katon pinnoite uusittu 2009. Autotallin ovi uusittu (sähkö nostimella), vuotta ei tiedossa. Ilmalämpöpumppu asennettu 2021.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 340 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1974. Valmiiksi rakennettu omakoti- /paritaloalue. Salon kaupunki
    Rakennusoikeus
    335 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Erillispientalojen alue, tontin koko 1340 m², tehokkuusluku 0,25, tontin kokonaisrakennusoikeus 335 m². Kiinteistöllä rakennusoikeutta käyttämättä.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Sijainti lyhyen kävelymatkan etäisyydellä Salon Kiskon Toijan taajaman palveluista. Alueen kauppa, apteekki ja huoltoasema noin 500 m säteellä. Kiskon Toijan ala-aste ja päiväkoti kävelymatkan etäisyydellä. Toijasta löytyvät lisäksi kirjasto, terveyskeskus, nuosisotila ja palloiluhalli. Salon keskustaan matkaa noin 24 km. Hyvät tieyhteydet Salon ja pääkaupunkiseudun suuntaan. Salon keskustan palvelut autolla noin 20 min, Lohjalle 45 min ja pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa. Koulut: Kiskon Toijan ala-aste 900 m. Muut oppilaitokset Salossa, minne järjestetty koulukuljetus. Päiväkoti: Kiskon Toijan päiväkoti 700 m. Kisko sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä. Luonnonkaunis pitäjä muodostuu kallioisista mäistä, viljavista peltoalueista ja runsaista vesistöistä. Kiskossa löytyvät mm. Määrjärvi, Kirkkojärvi, Iso-Kisko, Hirsjärvi ja Naarjärvi, jotka ovat Salon suurimpia järviä. Kisko on loistava vaihtoehto asuinpaikaksi luontoa arvostavalle. Kisko puhkeaa kukkaan kesäisin, jolloin väkiluku tuplaantuu kesäasukkaista. Kesän tapahtumia mm. Kisko-Triathlon, Kisko-päivä, konsertit, taidenäyttelyt ja kesätori. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne Kisko kk - Salon keskusta, kuusi kertaa päivässä arkipäivinä (voimassa olevat aikataulut hyvä tarkastaa).

    Lisätiedot

    Kiinteistömuotoinen paritalokoti omalla tontilla. Hallinjakosopimus tehty, jossa molemmat asunnot hallitsevat omaa osuuttaan rakennuksesta ja tontista. Toimivat mukavasti remontoidut tilat kahdessa kerroksessa. Rakennus sijaitsee päättyvän kadun varrella lapsiystävällisellä luonnonläheisellä alueella.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!