Väinönkatu 6 C, Salo, Salo

Velaton myyntihinta 139 000 € Myyntihinta: 139 000 €
Käyttöönottovuosi 2006
Pinta-ala
43,5 m2
2h, avokeittiö, kph, s

Oletko unelmoinut tyylikkäästä kodista suositulla alueella? Nyt sinulla on mahdollisuus!

Tämä kompakti 43,50 neliön koti on upea löytö, sillä keittiö, lattia ja seinäpinnat ovat uusittu. Olohuoneessa on ilmalämpöpumppu, mikä pitää lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden. Tilava parveke sisäpihan suuntaan on täydellinen paikka viettää aikaa ja rentoutua. Kylpyhuone ja sauna ovat toiminnalliset.

Talo sijaitsee helppokulkuisella tasaisella tontilla, viihtyisän puistoalueen kainalossa. Tämä vuonna 2006 valmistunut hissitalo on hyvin hoidettu, ja seuraavien 5-vuoden kunnossapitotarveselvityksessä ei ole merkittäviä remontteja suunnitteilla. Talo on perustettu teräsbetonipaaluin, mikä tarkoittaa, että se on hyvin tukeva ja kestävä. Yhtiöllä on oma tontti, kaukolämpö, ja asunnossa on kohtuullinen yhtiövastike 163,50 euroa/kk.

Sijainti tässä kohteessa on loistava, vain 600 metrin etäisyydellä Salon torilta ja keskustan palveluista. Kaksi päivittäistavarakauppaa Helsingintiellä, alle 400 metrin säteellä, lähin K-market Enola kävellen 300 metrin päässä. Salon urheilupuisto palveluineen on noin 500 metrin päässä, mistä löytyy uimahalli, urheiluhalli kuntosaleineen, golf-kenttä ja paljon muuta. Juna- ja linja-autoasemalle matkaa kertyy vain noin 1 km, ja pikavuoro- ja paikallisliikennepysäkki on ulko-ovelta vain 400 metrin päässä. Tämä sijainti tekee tästä kodista täydellisen valinnan sinulle, joka haluat olla lähellä kaikkea ja nauttia helposta liikkuvuudesta.

Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika.

Leevi Näreharju 044 7701 330 / leevi.nareharju@op.fi facebook: OP Koti Leevi Näreharju instagram: leevinareharju

Myös muut seitsemän välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä?

Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kahdeksan välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573165
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Väinönkatu 6 C, 24100 SALO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, avokeittiö, kph, s
    Asuinpinta-ala
    43,5 m2
    Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kk+s
    Kokonaispinta-ala
    43,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2006
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    3/4
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke sisäpihalle päin
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    139 000,00 €
    Neliöhinta
    3 195,40 €
    Hoitovastike
    163,62 €/kk
    Yhtiövastike yht
    163,62 €/kk

    Huoneiston lämmityskustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen. Vedestä maksetaan todellisen kulutuksen mukaan. Sähköstä omistaja tekee oman sopimuksen sähköntoimittajan kanssa, maksu kulutuksen mukaan. Autopaikka 8,00 €/kk. KTV- ja valokuitumaksut (50M/20M) sisältyvät hoitovastikkeeseen.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, saareke, kiinteät valaisimet. Keittiö remontoitu kauttaaltaan 2022. Integroidut kodinkoneet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Vinyylilankku/Maali. Olohuone: Vinyylilankku/Maali. Makuuhuone: Vinyylilankku/Maali. Sauna: Laatta/Paneeli. Kylpyhuone: Laatta/Laatta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-oy Salon Vähäjoki IV
    Isännöitsijä
    Salon Tilipalvelu Oy / Mikko Virta puh. 050 381 0772
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    26
    Autopaikat
    9 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kellarikomerot, väestösuoja, kaapeli-TV, ulkoiluvälinevarasto, valokuitu

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    D 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus on vanhentunut 07.01.2024.

    Tehdyt korjaukset

    2011 Vesipisteet huollettu 2013 Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2015 Tietoliikennesisäverkon saneeraus 2016 Vesipisteet huollettu 2017 Autokatosten ja jätekatoksen maalaus 2018 Parvekelasien täyshuolto 2018 Alaovien avausautomatiikka 2018 Hissien hälytysautomatiikka uusittu 2019 Sadevesikaivot uusittu, sulanapitokaapelit asennettu 2019 Lämmönvaihdin uusittu 2019 Vesipisteiden huolto ja kosteusmittaukset 2019 Huoneistojen palovaroittimet vaihdettu 2020 Huoneistokohtaiset vuotohälyttimet hankittu 2021 Teetetty kattotarkastus 2023 Vesipisteet huollettu. Asunnon remontit: Keittiöremontti 2022. Lattia uusittu, osa seinistä maalattu 2022. Ilmalämpöpumppu asennettu 2022, huolto- ja kunnossapitovastuu kuuluu osakkaalle. Peiliovet vaihdettu eteiseen, makuuhuoneen kaapiston ovet vaihdettu 2022.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana, esitetty yhtiökokoukselle 06.03.2024: Ilmanvaihdon puhdistus 2024 Katto, kasvustonestokäsittely Pitkän tähtäimen suunnitelma: 2024 Julkisivun levypintojen pesu ja maalaus, Huopakattojen sammaleen torjuntakäsittely, Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö 10 v välein, seuraava suositeltu puhdistus 2024 2025 Välivuosi, kilpailutetaan parvekelasien uusiminen 2026 Parvekelasien uusiminen 2027 Välivuosi 2028 Porraskäytävien seinien pesu ja maalaus 2029 Parvekkeiden levypintojen pesu ja maalaus 2030 Pihan pinnoituksen uusiminen Suunniteltuja huoltoja: Rakennusten huopakaton käyttöikä on hyvin hoidettuna 30 – 50 vuotta, kuntotarkastus teetetään jatkossa joka toinen vuosi. Huoneistokohtaisten IV-koneiden suodattimien vaihto tehdään kaksi kertaa vuodessa. Paloilmaisimien tarkastus vuosittain suodattimien vaihdon yhteydessä. Ylläpitovastuu siirtyy taloyhtiölle vuonna 2026, meillä jo onneksi siirretty. Kosteiden tilojen tarkastus, elastisten saumojen tarkastus (suositus viiden vuoden välein), vesikalusteiden tarkastus viiden vuoden välein, huoneistojen kosteiden tilojen lämpötilojen mittaus/säätö tehdään kerran vuodessa keväisen suodattimien vaihdon yhteydessä. Lintupiikkien asennus katoille 2024, linnut ulostavat räystäällä, lika leviää seinille ja ikkunoihin. Vaihtoehtoisen lämmitysmuodon kartoitus nykyisen lämmitysmuodon (kaukolämpö) rinnalle. Aurinkopaneelien tarve/kannattavuuskartoitus. Rakennusten kuntokartoitus, hintahaarukka noin 5000-10000 €. Autokatoksien ovien avaaja avaa myös asuinrakennuksen ulko-oven. Kun vuokrataan ulkopuoliselle pelkästään autokatos, vuokranantajan pitää omalla kustannuksellaan huolehtia, ettei vuokralainen pääse porraskäytävään.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 351 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Salon kaupunki, p. 02 778 5101

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Loistava sijainti vain 600 m etäisyydellä Salon torilta ja keskustan palveluista. Kaksi päivittäistavarakauppaa Helsingintiellä, alle 400 m säteellä, lähin K-market Enola kävellen 300 m. Salon urheilupuisto palveluineen noin 500 m, missä mm. uimahalli, urheiluhalli kuntosaleineen, golf kenttä... Juna- ja linja-autoasemalle noin 1 km. Pikavuoro- ja paikallisliikennepysäkki ulko-ovelta 400 m. Loistava sijainti lyhyen kävely-/pyörämatkan etäisyydellä keskustan palveluista ja Salon urheilupuiston tarjoamista harrastusmahdollisuuksista. Kerrostalo päättyvän kadun päässä, ei häiritsevää ohikulkuliikennettä. Talon kulmalta pyörätie suoraan Salon torille ja keskustaan. Kaunis Vähäjoenvarsi puistoineen rakennusta vastapäätä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!