Aleksis Kiven Katu 29 AP, Alppila, Helsinki

Velaton myyntihinta 30 000 € Myyntihinta: 30 000 €
Käyttöönottovuosi 2007
Pinta-ala -

Myydään lämmin autohallipaikkaosake AP30, Aleksis Kiven Katu 29. Asunto Oy Helsingin Express 2 on vuonna 2007 valmistunut yhtiö ja sillä on yhteisjärjestelysopimus kolmen naapuritaloyhtiön kanssa autohallin kustannusten jakamisesta. Yhtiövastike myytävälle osakkeelle 5,76 €/kk. Vuonna 2020 autohallipaikkaan on asennettu sähköauton latauslaite Plugit Finland Oy:ltä ja sen kanssa tehdään latauksen mahdollistava sopimus. Ajo halliin Traverssikujan Aleksis Kiven kadun kulmasta. Soita ja varaa oma esittelyaikasi kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman, puh: 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573161
    Kohdetyyppi
    Autohalli
    Osoite
    Aleksis Kiven Katu 29 AP, 00520 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Käyttöönottovuosi
    2007

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    30 000,00 €
    Hoitovastike
    5,76 €/kk
    Yhtiövastike yht
    5,76 €/kk

    Yhtiökokous 25.5.2023 valtuutti hallituksen tarvittaessa perimään 1 - 2 kk:n ylimääräinen hoito- ja/tai pääomavastike taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Express 2
    Isännöitsijä
    Retta Isännöinti, Rauli.Nurmi@retta.fi, puh: 010 228 2000
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    44
    Autopaikat
    25 kpl
    Taloyhtiössä on
    Talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, 25 ah-paikkaa osakkeina, taloyhtiönetti 10/10 Mbit/s, kuntosali
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on osakkailla

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Pelti. Pelti/bitumikermi.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    viimeinen voimassaolopäivä 27.2.2034

    Tehdyt korjaukset

    2023 Parkkihallin kameravalvontajärjestelmän uusiminen 2022 Väestösuojan tarkastus ja tiiveyskoe 2022 Julkisivujen liikuntasaumojen uusiminen ja seinäliittymien kittaukset 2021 väestösuojan passiivitoistinsarjan asennus 2021 GSM-pohjaisten hissihälytysten asennus 2021 parkkihallin ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus- ja säätötyöt 2016 ulkovaipparakenteiden lämpökuvaus 2016 salaojajärjestelmän videokuvaus 2015 ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus- ja säätötyöt 2011 jätevesipumppaamon saneeraus (pumppujen vaihto) 2011 valvontakamerajärjestelmän asennus (yhdessä naapuriyhtiöiden kanssa). Asunnon remontit: -sähkölatauspisteen asennus yhtiön yhteishanneen yhteydessä vuonna 2020.

    Suunnitellut korjaukset

    Korjaus- ja huoltohankkeet: -Palokatkojen tarkastukset, kunnostukset ja merkinnät -Salaojien toimivuuden varmistaminen (painehuuhtelu ja kuvaus) -Pihan pelastustien, pintarakenteiden ja kaluston kunnostamisen korjaussuunnittelu ja toteutus -Aluevarusteiden ja leikkivälineiden huolto ja kunnostus -Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus- ja säätötyöt -Lämmönvaihtimen uusiminen -Ulkoseinien elastisten saumausten uusiminen -Ulko- ja parvekeovien sekä ikkunoiden huoltokunnostustoimenpiteitä -Yleis- ja yhteistilojen maalauskunnostukset, myös julkisivut ja muurit -Aluevalaistuksen, lämmityspisteiden, ulkopistorasioiden jne. ylläpitotoimenpiteet -

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiön korjaustarveselvitys vuosille 2023-2027 perustuu Projektinuotit Oy:n läpikäymään, Wise Group Oy:n tekemään peruskuntoarvioon sekä kiinteistökierrokseen (toteutettavat remontit päätetään vuosittain yhtiökokouksessa) -Kasvillisuuden ja viheralueiden ylläpitotyöt (lumien kasauksesta johtuvat yms -Pienet LVI- ja sähköhuollot sekä korjaukset -Autohallin palo-ovien määräaikaistarkastukset -Yleis- ja yhteistilojen valaisimien ylläpito -Hissin huoltotarkastukset -Autohallin sammuttimien määräaikaistarkastukset -Autohallin kaivojen ja erotinkaivojen puhdistus ja huolto -Kiertovesipumppujen, toimilaitteiden tms. kunnostus tai uusiminen -Lämmityksen perussäätö (ei sisällä patteriventtiilien termostaattien uusimista) -Säätöventtiilien ja ja muiden säätölaiteiden uusiminen tai kunnostus -Perusvesiviemäripumppujen peruskunnostus tai uusinta -Vesikalusteiden uusimisia -Ilmanvaihtokoneiden huolto- ja kunnostustoimenpiteet -Asuntojen B 25 ja B 26 parvekkeiden vesivuotojen korjaussuunnittelu, sekä tarvittavat korjaustyöt -Asuinhuoneistojen parvekekattojen vesieristyskorjaukset(hinta ei tiedossa)

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 192 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Lisätiedot

    Autopaikkojen neliöitä ei ole tarkastusmitattu, joten niiden neliöt eivät ole tiedossa.

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!