Riippusillantie 1, Ylivieska

Velaton myyntihinta 198 500 € Myyntihinta: 198 500 €
Käyttöönottovuosi 1953
Pinta-ala
246 m2
7h + k + oh + sali + vaatehuone + 2wc + khh

Upea, vanhan ajan kodikasta tunnelmaa huokuva koti, josta haluat nähdä huone toisensa jälkeen vain lisää. Arkkitehdin suunnittelema, alunperin kahden perheen kodiksi rakennettu talo, jossa on tilaa elää ja harrastaa. Perinteikkäät pintamateriaalit luovat harmonisen tunnelman, tämä uniikki yksilö tekee vaikutuksen jokaiseen kävijäänsä.

Iso huoneluku ei tarkoita tässä kodissa vain makuuhuoneita. Kodista löytyy mm. perinteikäs juhlaruokasali, olohuone, ruokailuhuone keittiön vierestä ja monta muuta huonetta, joille on oma käyttötarkoitus. Ullakolla on tunnelmallinen oleskelutila riippukeinuineen, ja kellarikerroksesta löytyy saunan, hillokellarin ja leivinhuoneen lisäksi tilavat verstastilat höyläpenkkeineen. Tähän historiaa huokuvaan kiinteistöön on tehty vuosien saatossa monia harkittuja ja merkittäviä kunnostustöitä. On uusittu rakennuksen salaojat, vesikatto ja lämmitysjärjestelmä, remontoitu keittiö ja wc- ja suihkutila, ja paljon muuta. Kaikki remontit on tehty talon henkeä kunnioittaen, tottakai. Piha, jonka toteutus on puutarhurin käsialaa, puhkeaa kukkaan kesäksi. Viihtyisältä pihalta löytyy mm. vaahtera, tammi, omenapuita, mansikkamaa, huvimaja/kasvihuone ja monivuotisia kukkapenkkejä. Pihamaalla on myös pergola, jossa kelpaa viettää kesäpäivän kahvihetkeä. Pihapiirissä on vanha aittarakennus, jonka kylkeen on laajennettu ulkovarasto ja autokatos. Suojaisa sijainti rauhallisessa ympäristössä. Lähistöltä löytyy koulu, päiväkoti, leikkipuisto ja monipuoliset harrastemahdollisuudet. Soita ja sovi kanssamme yksityisesittely. Tulet ihastumaan tähän kokonaisuuteen! Jatta Aho 050 310 1147 / Ossi Soukka 050441 6686

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573105
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Riippusillantie 1, 84880 YLIVIESKA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    9
    Huoneet
    7h + k + oh + sali + vaatehuone + 2wc + khh
    Asuinpinta-ala
    246 m2
    Kokonaispinta-ala
    387 m2
    Käyttöönottovuosi
    1953
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    198 500,00 €
    Kiinteistövero
    412e/vuosi

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi arkku + kaappipakastin, induktioliesi, liesikupu, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali komposiitti/puu.

    Pesutilat

    Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, amme, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys tuulikaappi ja 1. kerroksen wc/suihku, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: puulattia, seinät tapetti, katto puupaneeli. Olohuone: puulattia, seinät tapetti/maali, katto sisustuslevy. Makuuhuone 1: Puulattiat, seinät tapetoitu, katto puupaneeli. Kodinhoitohuone: Puulattia, seinät tapetoitu, katto puupaneeli. Sauna: Betonilattia, seinät ja katto kuusipaneeli. Kylpyhuone: Maalattu betoni. Eteinen: Puulattiat, seinät maalattu, katto puupaneeli. Wc: 1. kerroksen wc/suihku: lattia ja seinät laatta, katto kuusipaneeli. Sali: puulattia, seinät tapetti, katto sisustuslevy. Tuulikaappi: Laattalattia, seinät ja katto puupaneeli.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Lukkosaumapelti, uusittu 2020.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Leivinuuni + puuhella + puukiuas. Sähköinen lattialämmitys 1. kerroksen tuulikaapissa ja wc/suihkutilassa. Ilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 7.3.2034 saakka

    Tehdyt korjaukset

    2023: viemäreiden sukitus (Suomen Vesitekniikka Oy) 2023 Aitan ja varaston sähköistäminen 2023 Uuden kylmän varaston rakentaminen 2023 Induktioliesi uusittu 2022 Aitan perustusten uusiminen, aitan salaojitus ja routaeristeet 2022 2. kerroksen yläpohjan lisäeristys (30-35cm selluvillaa) 2021 Ruokailuhuoneen tapetointi 2021 Keittiö uusittu 2021 Sähköpääkeskus uusittu, vaihdettu isompaan (35 amp) + lisätty kellarin alakeskus 2020 Vesikatto uusittu, lukkosaumapelti + piipun pellitys + kattoturvatuotteet + rännit 2019 Ilmavesilämpöpumppu asennettu 2019 Pihatöitä, nurmikot uusittu 2018 Ilmalämpöpumppu asennettu 2017 Puuhella uusittu 2017 talo ja piha salaojitettu 2016 parveke rakennettu uusiksi 2016 tuulikaapin lattiaan lattialämmitys ja laatat 2016 1. kerroksen wc ja suihkutila uusittu ja asennettu lattialämmitys

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 460 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1951. Tilan 977-405-4-58 (pinta-ala 1693m2) rajojen sisäpuolelle on kaavoitettu tontti 977-20-19-1 (pinta-ala 3767m2). Tila ja tontti yhdessä muodostava 5460m2 alueen. Ylivieskan kaupunki
    Rakennusoikeus
    753 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    tehokkuuskerroin e=0,20

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan, vesiosuuskunta.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Vesiosuuskunnan Ylivieskan vesiosuuskunta osakas.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Ylivieska OP Koti Pohjanmaa Oy LKV

    Kauppakatu 11, YLIVIESKA

    010 257 1705 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!