Ryötinkatu 5 B, Vehmainen, Tampere

Velaton myyntihinta 339 000 € Myyntihinta: 339 000 €
Käyttöönottovuosi 2017
Pinta-ala
92 m2
3h + k + wc + et + s + kph + lasitetut parveke ja terassi

Ihanan valoisa ja avara As. Oy muotoinen paritalokoti ihastuttaa loistavan sijainnin lisäksi reiluilla asuinneliöillä, laadukkailla materiaalivalinnoilla ja huolella suunnitellulla kokonaisuudella.

Isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa ja korkeampi huonekorkeus luo lisää tilantuntua. Olohuoneen sydämessä lämpiävä varaava takka on monen kodinetsijän toivelistalla ja ekologinen maalämpö pitää asumiskustannukset maltillisina. Ilmalämpöpumppu tuo helpostusta tulevan kesän lämpöisiin päiviin.

Avara olohuone ja tyylikäs keittiö muodostavat kodin sydämen kotoisaan yhdessäoloon. Upea lasitettu terassi ja lasitettu parveke on tämän kodin helmiä. Parvekkeelta ja terssilta avautuvat etelämaisemat. Suojaisan sisääntulon yhteydessä on varasto. Yläkerran iso makuuhuone muuntuu helposti käyttäjien tarpeiden mukaan ja sisääntulokerroksessa on käytännöllisesti kodin toinen makuuhuone. Saunassa ja kylpyhuoneessa on ihanaa spa-tunnelmaa ja isolla suojaisalla lasitetulla parvekkeella on mukava rentoutua. Kylpyhuoneen yhteydessä on huomioitu tila arjen pyykkihuoltoon. Huoneistolle kuuluu oma autokatospaikka ja sähköautonlataus on jo valmiiksi huomioituna.

As Oy Kaukajärven Aamurusko on neljän asunnon omatonttinen yhtiö. Kotimaisemissa helpot kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä. Hyvät palvelut lähellä ja yksi parhaista asioista on ihana luonto lähellä Kaukajärven rantojen maisemia. Vehmainen on monen kodinetsijän toivepaikka!

Tervetuloa ihastumaan tähän huolella pidettyyn kotiin.

Lisätiedot ja esittelyt Heidi Koivunen 040 6544801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572966
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Ryötinkatu 5 B, 33730 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + wc + et + s + kph + lasitetut parveke ja terassi
    Asuinpinta-ala
    92 m2
    Kokonaispinta-ala
    92 m2
    Käyttöönottovuosi
    2017
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Iso lasitettu eteläterassi ja lisäksi kattamatonta terassia (kulku suoraan olohuoneesta). Iso lasitettu etelä-itäparveke (kulku suoraan yläkerran kylpytiloista).
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuone, keittiö, makuuhuone, lasitettu parveke, lasitettu terassi: etelä (yläkerran makuuhuoneen yläikkunat etelä). Keittiöstä ikkuna myös pohjoiseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    339 000,00 €
    Neliöhinta
    3 684,78 €
    Hoitovastike
    322,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    322,00 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, autopaikka 12,00 €/kk. Hoitovastikkeen määräytymisperusteena on huoneiston neliömäärä. Vesimaksun peruste: Tasaus kulutuksen mukaan kerran vuodessa 31.12 (ennakkomaksu). Autokatospaikan hoitovastikkeen jokainen osakas maksaa mahdollisen sähköautonlatauksen sähkön omakustanteisesti kulutuksen mukaan. Annetaan hallitukselle valtuutus 1-2kk ylimääräisten hoitovastikkeiden ennen seuraavaa yhtiökokousta (talousarvio 2023)

    Varustus

    Keittiö

    Kauniin vaaleassa keittiössä on rosteriset jää- ja pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin (Savo), mikroaaltouuni (integroitu) ja astianpesukone (rosterinen). Keittiössä on hyvin työtasoja (kivitasot) ja säilytystilaa kaapistoissa, led-nauhavalo välitilassa.

    Pesutilat

    Tunnelmallisessa saunassa on ikkuna, sähkökiuas, led-valaisu ja lasiseinä kylpyhuoneeseen luo lisää tilantuntua. Tilavassa kylpyhuoneessa on sadesuihku ja kiinteä (lasia) suihkuseinä. Kylpyhuoneessa on huomioitu tila arjen pyykkihuoltoon. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä (pesutornivaraus), allaskaapisto, valopeili,wc-istuin ja huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Kylpyhuoneesta avutuu kulku upean isolle lasitetulle etelä-itäparvekkeelle. Mielellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: laatta ja maali,väli/tila laatta. Olohuone, makuuhuoneet ja yläkerran aula: parketti ja maali. Sauna: laatta ja paneeli. Kylpyhuone ja wc: laatta. Eteinen: laatta ja maali. Portaat: lasikaide ja ledvalaisu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Tampereen Kaukajärven Aamurusko
    Isännöitsijä
    Tampereen Ammatti-isännöitsijät Oy. Taija Kangaskorte
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    4
    Autopaikat
    4 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    C 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 148 kWhE/(m²vuosi). Energiatodistus on voimassa 12.5.2026 asti.

    Tehdyt korjaukset

    2018 Asfaltoinnin toteuttaminen yhtiön pihalle sekä autokatoksiin 2019 Märkätilakynnysten korjaaminen määräysten mukaisiksi sekä lattiakaivojen massaus 2019 Melumuurin rakentaminen Kangasalantin suuntaisesti 2019-2020 Tarvittavien parvekelasituksien hankkiminen täyttämään melusta säädetyt määräykset asunnoissa 2021 Sähköautojen latauspisteiden asennus 2021 Maalämpöpumppujen huolto 2023 Julkisivujen maalaus. Asunnon remontit: Ilmalämpöpumppu hankittu samanaikaisesti koko yhtiöön 2019 (Osakasvastuu ja omakustanteinen).

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    2023-2024 Muurin pinnoitustyö 2023-2028 Normaaleja vuosihuolto- ja ylläpitotoimia kulloisenkin tarpeen mukaan Toistuvat huolto- ja tarkastustoimenpiteet; 2023-2028 Taloyhtiö kustantaa iv-koneisiin suodattimet kolme kertaa vuodessa 2024 Kylpyhuoneiden ja erilliswc-tilojen lattiakaivojen tiivistysmassaukset n. 2 vuoden välein. Ensimmäisen kerran 2024.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 036 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa Vehmaisten K-Market, Prismakeskus Kaupungin keskustan palveluihin noin 15 min ajomatka. Koulut: Vehmaisten koulu ja päiväkoti (noin 500 m). Vehmainen on on arvostettu ja viihtyisä asuinalue. Vehmaislaiset arvostavat asuinalueessaan erityisesti luonnon läheisyyttä ja hyviä kulkuyhteyksiä. Kaukajären rantojen läheisyys, uimarannat, lenkkipolut ja virkistysalueet lisäävät asumismukavuutta. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja lähin bussipysäkki vieressä

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!