Kanungintie 201, Kuusjoen Kanunki, Salo

Velaton myyntihinta 258 000 € Myyntihinta: 258 000 €
Käyttöönottovuosi 2003
Pinta-ala
138 m2
4h, k, kph, khh, aula, wc, kuisti, vh

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kiinteistöön, joka koostuu omasta 9247 neliömetrin maanpinta-alasta. Kiinteistöllä on asuinrakennus, saunarakennus ja monikäyttöinen ulkorakennus.

Asuinrakennus on valmistunut vuonna 2003 ja sen asuinpinta-ala on noin 138 neliömetriä, joka muodostuu neljästä huoneesta, keittiöstä, kylpyhuoneesta, kodinhoitohuoneesta, aulasta, wc:stä, kuistista ja vaatehuoneesta. Erityismainintana yläkerran viimeistelemättömät tilat, joista uusi omistaja saa muokattua vaikka 3 huonetta lisää. Pohjakerroksessa on rakennettu upeat säilytystilat viineille, perunoille ja hilloille. Rakennuksen perustamistapa on rossipohjainen tuulettuva alapohja.

Asuinrakennuksen ja saunarakennuksen välissä on suojaisa terassi ja takapiha, jotka tarjoavat rentouttavan ympäristön ulkoilun nauttimiseen. Saunarakennukseen kuljetaan lasitetun kuistin läpi. Sisätiloina ovat saunatupa, wc, suihkutilat, tunnelmallinen puusauna, vaatehuone ja puuvarasto.

Ulkorakennuksen kerrosala on noin 334 neliömetriä, johon mahtuu korkeammatkin ajoneuvot tai nosturit. Autotallitilojen jälkeen löytyy suihku- ja wc-tilat sekä maltilliset tuotanto- tai askartelutilat harrastus- tai yritystoiminnalle. Konehallin toisesta päädystä löytyy valtavat varastotilat, tekninen tila, jossa on maalämpölaitteisto, sekä puuvarastotilat. Käyttöullakkoon saa myös varastoitua tavaraa.

Kiinteistölle ja kaikkiin rakennuksiin on johdettu kunnan vesi. Asuinrakennuksella ja saunarakennuksella on oma jätevesijärjestelmä saostuskaivoineen ja imeytyskenttineen. Ulkorakennuksen vesi- ja jätevesijärjestelmä on erillinen. Lämmitysjärjestelmänä maalämpö ja varalämmönlähteeksi jätetty öljylämmitys. Vesikiertoinen patterilämmitys asuinrakennuksessa, sekä varaava takka ja ilmalämpöpumppu.

Kiinteistö sijaitsee rauhallisella alueella, josta on erinomaiset yhteydet moottoritielle ja piihoville noin 22 kilometrin matkan päässä. Salon keskustaan on noin 26 kilometrin matka ja Someron keskustaan noin 16,6 kilometrin matka. Lähin päivittäistavarakauppa, Sale Kuusjoki, on noin 6,6 kilometrin päässä

Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä.

Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Myynti: Miko Känkänen Kiinteistönvälittäjä, LKV 050 340 1851, miko.kankanen@op.fi

Myös muut seitsemän välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572937
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Kanungintie 201, 25340 KANUNKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, kph, khh, aula, wc, kuisti, vh
    Asuinpinta-ala
    138 m2
    Rakennuspiirustuksien mukaan asuinrakennuksen huoneistoala 138 m², 1. kerroksen kerrosala 160 m² ja kokonaisala 160 m² ja DVV:n rakennustietojen mukaan asuinrakennuksen ja saunarakennuksen yhteenslaskettu kerrosala on 217 m². Pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Pinta-aloja ei tarkistusmitattu.
    Kokonaispinta-ala
    138 m2
    Käyttöönottovuosi
    2003
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    258 000,00 €
    Kiinteistövero
    2023 / 964,70 €

    Esitetyt kulutus- ja kustannustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista.

    Varustus

    Keittiö

    Jääviileäkaappi, jääkaappipakastin, keraaminen liesi, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivitasot.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä (kodinhoitohuoneessa), lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: Puulattia, maali, kattopaneeli. Olohuone: Puulattia, tapetti, kattopaneeli. Makuuhuone 1: Puulattia, tapetti, kattopaneeli. Makuuhuone 2: Puulattia, tapetti, kattopaneeli. Makuuhuone 3: Kirjastohuone maalattu, Puulattia, kattopaneeli. Sauna: Lattialaatta, seinäpaneeli. Kylpyhuone: Lattialaatta ja seinäkaaklei. Eteinen: (lasieteinen) kaakelilatia. Wc: Lattialaatta ja seinäkaakeli. Aula: Puulattia.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunkoinen, rossipohja (tuulettuva).
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Maalämpölaitteisto sijaitsee konehallissa. Öljypannu on jätetty ns. varalämmönlähteeksi.Öljysäiliön sijainti on konehallissa.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Pesutiloissa lattialämmitykset, kirjastohuoneessa varaava takka, saunarakennuksessa on lattialämmitys, saunatuvassa on vuolukivitakka. Ilmalämpöpumppu ausinrakennuksessa.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Yläkerran tiloja aloitettu muuttamaan asuinkäyttöön. Tiloihin ei ole haettu käyttötarkoituksen muutosta kaupungilta. Maalämpö asennettu 2015.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    9 247 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Kaavoittamaton, suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 2002. Kaavoittamaton alue. Suunnittelutarvealue. Suunnittelutarvealueella rakennusluvan myöntäminen edellyttää ns. suunnittelutarveharkintaa, jota koskevat päätökset tekee kaupunkikehityslautakunta ennen rakennusluvan myöntämistä. Salon kaupunki / rakennusvalvonta

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Ulkorakennuksella ja asuinrakennuksella on omat jätevesijärjestelmät sakokaivot + imeytyskenttä.
    Jätevesihuolto
    Saostuskaivo.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Päivittäistavarakauppa Sale Kuusjoki n. 6,6 km Salon keskustaan n. 27 km Somerolle n. 16,6 km Piihovi n. 22 km.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!