Pitkäsentie 20 F, Hakunila, Vantaa

Velaton myyntihinta 220 000 € Myyntihinta: 147 640 €
Käyttöönottovuosi 1982
Pinta-ala
78 m2
4h, k, s, ulkovarasto

Tervetuloa kehittyvään Kaskelaan! Tämä ihastuttava rivitaloyhtiö sijaitsee rauhallisen Pitkäsentien varrella pientaloalueella.

Yhtiössä on tehty jo isoja remontteja ja se omistaa oman tonttinsa. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma pistokkeellinen autopaikka joka sisältyy edulliseen hoitovastikkeeseen. Tämä on kaukolämmössä oleva yhtiö ja lämmitys sisältyykin vastikkeeseen. Jokaisessa huoneistossa on kuitenkin kiertoilmatakka luomaan lisää lämpöä ja tunnelmaa kotiin.

Tämän asunnon kylpyhuone ja wc on saneerattu kauttaaltaan laadukkaasti linjasaneeraushankkeessa joka on valmis tämän talon osalta (yhtiössä kaksi taloa ja toisen talon linjasaneeraus ja salaojaremontti tehdään kun tilanne sallii). Sauna uusittiin myös hankkeen aikana. Kalleimmat päivitykset huoneistossa on siis tehty. Koti kaipaa kuitenkin pinnoiltaan jo päivitystä. Tilojen puolesta hyvinkin muuntautuva kokonaisuus, millaiseksi sinä tämän sisustaisit tai remontoisit?

Etelään päin suuntautuva, nurmikoitu piha antaa myös vapaat kädet puutarhurille tai miksipä ei auringonpalvojalle: tänne sopisi isokin terassialue.

Hakunilan Kaskela on kehittyvä alue erinomaisten kulkuyhteyksien keskellä. Lahdentie ja Kehä 3 ovat kivenheiton päässä. Tämä alue on osana asemakaavamuutoshankkeita jotka tulevat vaikuttamaan kivasti alueen kehitykseen: Vantaan ratikan reittiä suunnitellaan kävelymatkan päähän Kyytitielle ja läheiselle varikkoalueelle suunnitellaan asumisrakentamista, puistoja, päiväkoteja ja kivijalkaliikkeitä. Mainitsemisen arvoisia on jo olemassa olevat Hakunilan palvelut (päivittäispalvelut, uimahalli, urheilutalo jne) sekä Porttipuiston monipuoliset ravintola- ja ostospalvelut.

Kysy lisää välittäjältä ja fiilistellään yhdessä mitä tulevaisuus toisi tänne tullessaan!

Myyntiä hoitaa

Sanni Leskinen Kiinteistönvälittäjä LKV OP Koti Uusimaa Oy LKV 044 7399803 tai sanni.leskinen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572842
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Pitkäsentie 20 F, 01200 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s, ulkovarasto
    Asuinpinta-ala
    78 m2
    Kokonaispinta-ala
    78 m2
    Käyttöönottovuosi
    1982
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    1 kuukauden sisään kaupanteosta tai sovittaessa nopeammin.

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    147 639,75 €
    Velaton hinta
    220 000,00 €
    Lainaosuus
    72 360,25 €
    Neliöhinta
    2 820,51 €
    Hoitovastike
    250,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    488,36 €/kk
    Yhtiövastike yht
    738,36 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk. asunnon lämmitys kuuluu hoitovastikkeeseen (kaukolämpötalo)

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin 2021, astianpesukone 2023 lopussa ostettu astianpesukone, kaapistot.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen. Lämmityskustannuksesta vastaa osakas.. pesukone voi sisältyä ostajan halutessa kauppaan, tikaspatteri, seinäpatteri.

    Materiaalit

    Keittiö: tapetti, laattalattia. Olohuone: laminaattilattia, tapetti. Makuuhuone 1: laminaattilattia, maalattu seinä. Makuuhuone 2: laminaattilattia, maalattu seinä. Makuuhuone 3: laminaattilattia, maalattu seinä. Sauna: puupaneeli, kaakelilattia. Kylpyhuone: laattaseinä, kaakelilattia. Eteinen: laattalattia, tasoitustapetti. Wc: kaakelilattia, laattaseinä.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Hakunilan Pitkäsentie 20
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    7
    Autopaikat
    7 kpl

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Harja/pulpettikatto.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. Jokaisessa asunnossa on kiertoilmatakka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2021 B-talon osalta (4 huoneistoa): Pesuhuoneet+saunat+erilliset wc:t uusittu, käyttövesiputkisto ja vesikalusteet uusittu, viemäriputkisto uusittu, poistoilmaputket vaihdettu metalliputkiksi, olohuoneisiin lisätty korvausilmaventtiilit, sokkelin eristys ja pellitys uusittu, salaojat uusittu, maanalainen sadevesiputkisto rakennettu, pihojen muotoilu, kulkupihan ja parkkipaikan asfaltointi. 2018: B-talon väliaidat uusittu. 2016: Talojen ja varastojen ulkomaalaus. 2014: Autolämmitysrasiat uusittu. Ulkovalaistuksia paranneltu. Kaukolämpölaitteisto uusittu. 2013: Ulko-ovien lukkorungot uusittu. 2012: Lumiesteitä lisätty katoille. Yläpohjan lisälämmöneristys. 2010: Patteriventtiilit ja termostaatit uusittu. 2003: Vesikatto uusittu.. Asunnon remontit: Keittiön ja olohuoneen välissä oleva kevytseinä poistettu. Laminaatit asennettu asuntoon.

    Suunnitellut korjaukset

    A-talon osalta (3 huoneistoa): käyttövesiputkiston uusinta, viemärin sukitus, pesuhuoneiden+saunojen+erillis-wc:den uusinta, korvausilmaventtiileiden lisäys olohuoneisiin, poistoilmaputkien vaihto metalliputkiksi, sokkeleiden eristys ja pellitys, salaojien uusinta, maanalaisen sadevesiputkiston rakentaminen, pihojen muotoilu. Nämä ovat kirjattu 5- vuotissuunnitelmaan. Remonttiin ryhdytään, kun se on taloudellisesti mahdollista. Molempien talojen remonttisuunnitelmat on tehty samaan aikaan. Rakennuslupa on olemassa.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 998 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hakunilan ostoskeskus n. 600m , Hakunilan kirjasto n. 600m, Ikea ja Porttipuiston ostospaikat ja ravintolat 1,5km. Hakunilan uimahalli ja urheilupuisto 1,8km asunnolta. Koulut: Lehtikuusen yhtenäiskoulu noin 500m (musiikki- ja matematiikka painotteista opetusta tarjolla). Päiväkoti: Useita päiväkoteja 2km säteellä asunnolta. Harmopuiston koira-aitaus 300m, Håkansbölen kulttuurihistoriallinen kartanoalue 1,5km, Käärmekallion kiipeilykallio 1,5km, Kalkkikallion luontopolku 2,3km. Kormuniityn lammasaiaitauksessa voi seurata lampaiden elämää kesäisin, 1,7km asunnolta. Liikenneyhteydet: mm. 700m päässä 570 runkolinja liikennöi Kyytitieltä tihein vuoroin.

    Lisätiedot

    Pitkäsentie on mukana kahdessa vireilla olevassa asemakaavamuutoshankkeessa: Vantaan ratikkahankkeessa sekä Hakunilan keskustan laajennus 2- hankkeessa. Hakunilan keskustan laajennus 2- hankkeesta: Kaupungin omistuksessa olevalle reilun neljän hehtaarin kokoiselle varikkokäytöstä poistuneelle Vantaan itäiselle bussivarikolle ja sen ympäristöön suunnitellaan monipuolista asumista, kivijalkatilaa ja palveluita. Alue osa kehittyvää ratikkareitin varren Hakunilaa. Alueelle tavoitellaan noin 100 000 kem² asumista sekä kahta päiväkotia. Suunnitellun Vantaan ratikan rakentamisen yhteydessä aluetta halkova Lahdentie muutetaan kaduksi ja se linjataan uudelleen Kyytitien tasoon. Kaavatyön yhteydessä suunnitellaan alueelle toimivat virkistysalueet, kevyen liikenteen reitit ja hulevesiratkaisut. Lisätietoja: https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/hakunilan-keskustan-laajennus-2 Vantaan ratikkahanke etenee ja lähin ratikkapysäkki suunnitellaan rakennettavan Kyytitielle, kävelymatkan etäisyydelle asunnolta. Vantaan ratikkahankkeeseen voi tutustua täältä: https://www.vantaa.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/kadut-ja-liikenne/vantaan-ratikka.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Helsingintie 18, JÄRVENPÄÄ

    010 254 2700 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!