Niemenmaantie 24 A, Niemenmaa, Pirkkala

Velaton myyntihinta 324 000 € Myyntihinta: 324 000 €
Käyttöönottovuosi 2005
Pinta-ala
100 m2
3h + k + th + p + s

Pyhäjärven rannan tuntumassa, rauhallisella ja lapsiperheiden suosimalla Niemenmaan asuinalueella uusia asukkaitaan etsii sympaattinen paritalokoti. Tämä kaksitasoinen 100-neliöinen huoneisto on viihtyisä ja pohjaratkaisultaan moniin tarpeisiin sopiva. Rinnetalossa sinulla on käytössäsi sekä parveke, että viihtyisä takapihan terassi, joista molemmista aukeavat mainiot näkymät Pyhäjärvelle. Yhtiö on hyvin hoidettu ja seisoo omalla tontillaan lähellä Pirkkalan keskustaa.

Sisääntulokerroksessa on tilava keittiö- ja olohuonetila, jonka väliseinä jakaa kätevästi omiin tiloihin. Keittiössä on reilusti lasku- ja säilytystilaa, sekä oma paikkansa ruokapöydälle. Lisäksi sisääntulokerroksessa on mukavan kokoinen makuuhuone, jonka ikkunasta näet yhtiön etupihalle. Kodin toinen makuuhuone on sijoitettu alakertaan. Lisäksi alakerrasta löytyy takkahuone, joka on yhdistetty toisen makuuhuoneen kanssa ja tästä reiluin kokoisesta oleskelutilasta on käynti viihtyisälle takapihan terassille. Arjen sujuvuuden varmistaa alakerrasta löytyvä kodinhoitohuone, jossa pyykkihuollon hoitaa helposti. Omassa saunassa on mukava rentoutua pitkän päivän päätteeksi omien aikataulujen mukaan. Lisätilan tarpeessa alakertaan on rakennettavissa yksi makuuhuone lisää ja näin huoneisto on palautettavissa alkuperäisen mukaiseksi, 3 makuuhuoneen kodiksi. Vuonna 2022 asennettu ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän asuinlämpötilan niin kesähelteillä, kuin talvipakkasillakin.

Niemenmaa on luonnonläheinen ja rauhallinen asuinalue, kuitenkin lähellä Pirkkalan keskusta-aluetta, Suuppaa ja sen kattavia päivittäispalveluita. Alueella on poikkeuksellisen kauniit ulkoilu- ja lenkkeilymaastot Pyhäjärven rantamaisemissa. Partolan kauppakeskittymään on alle 5 kilometrin matka ja Tampereen keskustaan ajelet joko moottoriteitä tai kaupunkireittiä läpi Härmälän noin 20 minuutissa.

Asunto Oy Pirkkalan Metsäorvokki on viehättävä, omatonttinen taloyhtiö Pyhäjärven läheisyydessä, joka koostuu kahdesta talosta ja neljästä asunnosta. Paritalo on valmistunut vuonna 2005. Jokaiselle huoneistolle on sekä oma autokatospaikka yhtiön piha-alueella sekä pihapaikka ulko-oven edustalla. Autokatoksessa on lisäksi mahdollisuus sähköauton lautaukseen. Ulkovarastot löytyvät kunkin huoneiston sisäänkäynnin yhteydestä. Yhtiössä on sähkölämmitys ja asunnot lämpiävät lempeästi lattialämmityksellä. Piha-alue on selkeä ja huoliteltu ja sijainti keskustan kupeessa on mitä mainioin.

Tämä koti kannattaa nähdä paikan päällä!

Lisätiedot ja esittelyt Mia Oravala, p. 0500 537222, mia.oravala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572746
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Niemenmaantie 24 A, 33960 PIRKKALA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    3h + k + th + p + s
    Asuinpinta-ala
    100 m2
    Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 100
    Kokonaispinta-ala
    100 m2
    Käyttöönottovuosi
    2005
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke avautuu Pyhäjärvelle pohjoisen suuntaan.
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneen ja keittiön sekä alakerran ikkunat pohjoiseen. Yläkerran makuuhuoneen ikkuna avautuu etelään yhtiön piha-alueelle.
    Vapautuminen
    2-3 kk kaupanteosta

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    324 000,00 €
    Neliöhinta
    3 240,00 €
    Hoitovastike
    300,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    300,00 €/kk
    Vesimaksu
    22,00 €/hlö/kk

    Hoitovastike perustuu huoneiston neliömäärään. Jos huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastikkeen määräytymisperuste olisi huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärä. Vesimaksun peruste: ennakkomaksu, tasataan toukokuussa. Hoitovastike on 1.7.2024 alkaen 330,00 e/kk. Lataussähkö ennakko 27,00 e/kk, tasaushinta 15,6 snt/kWh. Sähkönkulutus on ollut nykyisillä (2 hlöä) asukkailla noin 14 000 kWh vuodessa. Sähkölaskujen keskiarvo noin 260 e/kk, summa sisältää asiakkaan sähkönsiirtomaksut ja perusmaksut sähkönsiirrosta. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiössä on jääkaappipakastin (2 kpl), keraaminen liesi, liesikupu (huippuimuri katolla), astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas, kylpyhuoneessa on kaksi suihkua sekä suihkuseinä. Ylä- ja alakerran wc:ssä on peili- ja allaskaappi sekä kiinteät valaisimet. Kodinhoitohuoneesa on pesukoneliitäntä, lattialämmitys sekä kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Yläkerrassa on tammiparketti, seinät on maalattu/tapetoitu ja katto on rapattu/maalattu. Eteisessä on laattalattia, seinät on tapetoitu ja katto on rapattu/maalattu. Wc:n lattia on laatoitettu, seinät tapetoitu/maalattu ja katto paneloitu. Tuulikaapissa on muovimatto, seinät on maalattu ja katto on rapattu/maalattu. Alakerrassa on tammiparketti, seinät on maalattu/tapetoitu ja katto on rapattu/maalattu. Alakerran käytävässä on laattalattia, seinät on maalattu ja katto on rapattu/maalattu. Sauna on kauttaaltaan paneloitu ja lattiassa on laatta. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu ja katto on paneloitu. Huoneiston portaat on betonia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Pirkkalan Metsäorvokki
    Isännöitsijä
    Taloasema Isännöinti Kärkkäinen Oy, Mika Kärkkäinen
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    4
    Autopaikat
    4 kpl, 4 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Betonielementti.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Kattotiilet vaihdetttu takuukorjauksena v. 2010.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Lattilämmitys sähkövastuksin.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2008 saunan latttioiden painaumien korjaus 2010 kattotiilet vaihdettu (takuukorjaus) 2010 autokatoksen maalaus ja hiekkalaatikon puuosien maalaus, piha-alueen asfaltointi 2011 ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja ilmamäärien säätö, piha-alueen valaistus 2012 lukot vaihdettu takuuseen asuntoihin A1, B3 ja B42013 (asunnon A2 lukko vaiihdettu rakennusaikana. 2012 Pihan kunnostus 2014 jäteaitaus 2021 autojen latauspistokkeet 2021 savupiippuihin hatut 2021 A1 parvekkeen katto korjattu 2021 vesivaraajat A 1 ja B 3

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Seuraavien viiden vuoden aikana: - 2024 autokatosten maalaus talkoilla - 2024 salaojien huuhtelu ja kuvaus - 2025 huoltomaalausta - 2026 ikkunoiden ja ovien tiivistys ja huoltomaalaus - 2027 Vesikaton huolto+peltilista- - patolevyt, sokkelihalkeamat - roska-astioiden uusiminen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 692 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Pirkkalan kunta

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa Suupan Sale, K-Supermarket Pirkanpoika, Partolakeskukseesa Prisma, Citymarket ja Lidl, posti Partolakeskuksen Prisma, Postin pakettiautomaatti Pirkanpojassa, kirjasto Pirkkalan kirjasto, terveysasema Pirkkalan terveysasema. Koulut: Vähäjärven koulu. Päiväkoti: Päiväkoti Puuhalakki. Urheilukeskus. Liikenneyhteydet: Bussi 8

    Lisätiedot

    Huoneisto A2 on yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+s. Jo rakennusvaiheessa tässä huoneistossa on jätetty takkahuoneen ja makuuhuoneen välinen seinä rakentamatta. Tarvittaessa se on rakennettavissa takaisin, jolloin huonemäärä vastaa yhtiöjärjestystä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!