Kohteessa ensiesittely su 5.5. klo. 14:00 - 14:30.

Tilhentie 20, Piikkiö, Kaarina

Velaton myyntihinta 512 000 € Myyntihinta: 512 000 €
Käyttöönottovuosi 2019
Pinta-ala
183 m2
3mh + oh + rt + khh + kph + s + ph + 2xeril.wc + vh + walk in closet + parveke

Saisiko olla koti peltojen, niittyjen ja metsien naapurina paikassa, jossa maaseutumainen rauha on koko ajan läsnä, mutta jonka läheisyydessä kuitenkin ovat mm. ruokakaupat, koulut, lenkkimaastot ja isommat tieväylätkin. Tällainen talo löytyy Piikkiöstä!

Kyseessä on vuonna 2019 valmistunut upea omakotitalo, jossa on reilusti asuintilaa. Kodilla ja sen sijainnilla on käsissään kaikki valttikortit. Yksi on sen sijainti päättyvän tien päässä olevalla viimeisellä tontilla, toinen on hyvä ja toimiva pohja hienoinen yksityiskohtineen. Kolmas on ehdottomasti paikan luonnonrauha ja taloa ympäröivät hienot ja suuret parveke- ja terassitilat. Neljäs valtti on kodin pintojen ja materiaalien laadukkuus sekä hyväkuntoisuus. Näiden seikkojen muodostamaan kokonaisuuteen ei voi syntyä muuta kuin mielekästä asumista.

Tämä monimuotoinen talo on kaksikerroksinen. Ensimmäisessä kerroksessa kodin sydämenä on olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhtenäinen kokonaisuus, jota kuitenkin tumman kaunis takka jakaa toiminnallisiin osiin. Tilassa on isot alas asti olevat ikkunat, joten myös valoisuutta riittää. Olohuonetilaan mahtuu hyvin rentoutumis- ja tv:n katselukeitaat. Puustellin keittiössä on mm. baaritiskinomainen saareke, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja vaaleat kaapistot sekä teräksinen jääkaappi ja pakastin. Pöytätasojen materiaalina on laminaatti. Myös asuintilojen lattiat ovat laminaattia, seinät on maalattu pääsääntöisesti vaaleiksi. Keittiötilasta johtaa lasiovi terassille, joka on valtavan hieno talon koko pitkän seinän mittaisessa komeudessaan. Ison terassin lisäksi pihamaalla on grilli, nurmikenttää, istutuksia ja kalliota.

Makuuhuoneista yksi on ensimmäisessä kerroksessa ja kaksi muuta kellarikerroksessa. Yhdessä makuuhuoneista on hienosti toteutettu vaatehuonetila, walk in closet. Samasta huoneesta on myös kulku terassille sekä isojen ikkunoiden lisäksi matala ikkuna toisella seinällä tuomassa lisää valoa. Makuuhuoneet ovat tilavan kokoisia ja valoisa tunnelma viipyilee jokaisessa huoneessa isojen ikkunoiden ansiosta.

Kodissa on kauniit tummin ja vaalein sävyin laatoitetut nykyaikaiset kylpyhuone, wc- ja saunatilat sekä kätevä ja siisti kodinhoitohuone. Toisessa wc-tiloista on suihku ja varsinaisessa kylpyhuoneessa suihkuja on kaksi. Saunassa on ikkuna ja tummaksi käsitellyt seinäpinnat.

Pulpettikattoisen talon pääasiallinen rakennusmateriaali on puu, kellari on kiveä ja yläkerta puurunkoinen. Lämmitysjärjestelmänä on maalämpö ja lämmönjakotapana lattialämmitys. Energiakustannukset erittäin edulliset, sähköä kulunut hieman alle 9000 kilowattia vuodessa! Lisäksi on myös viilennystoiminto.

Onko tässä isossa hienossa talossa sitä jotakin, jonka kuvia katsellessa iskee se kuuluisa click? Jos näin on, ota yhteyttä ja mennään yhdessä tutustumaan kohteeseen tarkemmin! Esittelyt ja lisätiedot: Jori Anttila, puh. 040-5751 050, jori.anttila@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572631
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Tilhentie 20, 21500 PIIKKIÖ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    3mh + oh + rt + khh + kph + s + ph + 2xeril.wc + vh + walk in closet + parveke
    Asuinpinta-ala
    183 m2
    Pinta-ala laskettu piirustusten mukaisesti ja ovat arvioita
    Kokonaispinta-ala
    260 m2
    Käyttöönottovuosi
    2019
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    512 000,00 €
    Kiinteistövero
    847,44 €/ vuosi

    Ilmoitettu sähkönkulutus sisältää myös lämmityssähkön, joka ollut nykyisillä asukkailla alle 9000 kilowattia vuodessa. Kulutus on laskettu taloudessa,johon kuuluu kaksi vakituista asukasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin Induktiotason yhteydessä, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti. Puustellin keittiö

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc x2 toisessa suihku, suihku x2, suihkuseinä wc:n yhteydessä, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, lämmin varasto

    Materiaalit

    Keittiö: laminaatti/maali. Olohuone: laminaatti/maali. Makuuhuone 1: laminaatti/maali. Makuuhuone 2: laminaatti/maali. Makuuhuone 3: laminaatti/maali. Kodinhoitohuone: laatta/maali. Sauna: laatta/puu. Kylpyhuone: laatta/kaakeli. Eteinen: laminaatti/maali. Wc: laatta/kaakeli.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Kivi kellarikerros, puurunko yläkerta.
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto, Viilennys/Jäähdytys
    Energialuokka
    C 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 608 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2017. Asemakaava, ohjeellinen tonttijako. Kaarinan kaupungilta saadun tiedon mukaan tonttijako ei ole vielä valmis. Ennen rakennusluvan saamista, tila on muodostettava kaavan mukaiseksi tontiksi. Toimenpideluvalla voi tehdä pieniä muutoksia. Tontin muodostamiskustannuksista vastaa ostaja. Kaarinan kaupunki
    Rakennusoikeus
    300 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Naantali OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Tullikatu 12, NAANTALI

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!