Matkapuhelin: 040 5751050 jori.anttila@op.fi

Jori Anttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Koulutus: LKV,KIAT
Matkapuhelin: 040 5751050 jori.anttila@op.fi

17 vuotta

Olen toiminut kiinteistövälitysalalla jo vuodesta 2005, joten takin helmaan on tarttunut vuosien varrella reilusti kokemusta ja näkemystä. Pitkä historia ihmisten parissa työskentelystä on antanut minulle varmuutta kohdata jokainen asiakas tilanteen vaatimalla tavalla, ei olettaen vaan kuunnellen. Tätä kautta pystyn palvelemaan asiakkaita yksilöllisesti. Työkaverit kuvailevat minua puheliaaksi ja helposti lähestyttäväksi välittäjäksi, joka tulee toimeen kaikenikäisten ihmisten kanssa ja joka luo aina rennon ilmapiirin. OP Koti Turun työyhteisössä vallitseekin positiivinen ja auttavainen ilmapiiri, ja arvostan sitä, että meillä jokaisen menestys on yhteinen ilonaihe.

Asiakkaan kanssa työskentelyssäni korostuvat ihmisläheisyys ja vastuullisuus, ja pyrin aina varmistamaan, että asiointi kanssani sujuu jouhevasti ja vaivattomasti. Uskon, että hyvän asuntokaupan salaisuus on osaamisessa, joustavuudessa ja kyvyssä ratkaista haasteet matkan varrella. Asiakaskokemus on minulle kaikki kaikessa: haluan, että asiakas muistaa hyvillä mielin sekä minut että OP Koti Turun. Haluankin omalla työlläni vahvistaa OP Kodin jalansijaa Naantalissa, alueella, jota kutsun kodikseni ja jonka tunnen kuin omat taskuni.

Vapaa-ajallani minut löytää padel-kentältä, ikämiesjalkapallon parista tai salibandyn valmennustehtävistä. Perheeni ja kääpiömäyräkoira Uno ovat sydäntäni lähellä.

Tiivistettynä: jos etsit positiivista, asiantuntevaa ja helposti lähestyttävää välittäjää, ota yhteyttä minuun. Yhdessä teemme asuntokaupasta miellyttävän ja sujuvan kokemuksen.

NaantaliOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Tullikatu 12 21100 NAANTALI

Ota yhteyttä

Naantali -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Jori Anttila
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.