Kaupinkalliontie 3 A, Tapiola, Espoo

Velaton myyntihinta 249 000 € Myyntihinta: 249 000 €
Käyttöönottovuosi 1989
Pinta-ala
50 m2
2 h, avok, kph, lasitettu parveke (yj. 2h, kk)

Rauhallisessa puistometsämaisemassa muuttovalmis koti, joka tarjoaa turvallista ja täysin esteetöntä asumista yli 55-vuotta täyttäneille. Yhtiön upeisiin yhteistiloihin kuuluvat mm. tilava kerhohuone, hulppea kattoterassi kalusteineen ja grilleineen, sekä saunaosasto ja sen yhteydessä olevan takkahuone. Yhteisöllisyyteen on myös panostettu. Taloyhtiössä järjestetään säännöllisesti erilaisia tilaisuuksia, joissa voi viettää aikaa kiinnostavien aiheiden sekä kahvittelun ja naapureiden kanssa jutustelun merkeissä. Huoneistoon ei kohdistu yhtiölainaa.

Tapiolan alueen kattavat palvelut ja metroasemakin löytyvät pienen kävelymatkan päästä. Täällä on helppo viihtyä!

Huom! Yhtiössä ei kerää hoitovastikkeen lisäksi erillisiä ateria-, ranneke-, siivous tms. maksuja, eikä se myöskään tarjoa em palveluja.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572596
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kaupinkalliontie 3 A, 02100 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2 h, avok, kph, lasitettu parveke (yj. 2h, kk)
    Asuinpinta-ala
    50 m2
    Kokonaispinta-ala
    50 m2
    Käyttöönottovuosi
    1989
    Kerros
    3/4
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Metsämaisema ilta-auringon puolella.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    249 000,00 €
    Neliöhinta
    4 980,00 €
    Hoitovastike
    380,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    380,00 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, saunamaksu 15,00 €/kk. Tyhjillään olevasta huoneistosta peritään minimi 1 hlö vesimaksut. 2024 Salaojaremontin hankesuunnittelu.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni (kierto+mikroaaltouuni), induktioliesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Runsaasti kaappi- ja työskentelytilaa.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. WC-istuin uusittu 2023. Yhtiön saunatilat yläkerroksessa, kaksi pukuhuonetta, takkahuone ja iso avoin kattoterassi grillausmahdollisuudella.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Asuintiloissa: Tammiparketti, seinät maalattu.. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Espon Kaupinkallion Senioritalo
    Isännöitsijä
    Isännöitsijätoimisto H & J, Viiala/Espoon Helvi Oy. Isännöitsijä Sinikka Saisong p. 0408430807.
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    36
    Liikehuoneistoja
    1
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    84,5 m2
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone, takkahuone, kattoterassi, apuvälinevarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 20.11.2033.

    Tehdyt korjaukset

    2003 Kylpyhuoneiden osittainen korjaus 2005 Elementtisaumojen uusinta 2009 Yhden parvekelinja räystäiden korotus- ja pellitys (malli) 2011 Viiden parvekelinjan räystäiden korotus- ja pellitys 2012 Takapihan aitojen peruskorjaus, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, vesikattojen kermikatteen uusinta, viiden parvekelinjan katteen ja räystäiden korjaus 2013 A-portaan sisäänkäynnin muutokset ja kaide, Ekonor lämmönvahdin asennus, parvekkeiden kaide-elementtien (vaakasauma) silikoni tiivistykset, kyynärkytkimet ja tiivistekynnykset huoneistokäytävien palo-oviin 2015 kerrostasojen oviautomaattien asennus 2017 Pääsisäänkäynnin ja rollaattorivaraston oviautomaatit uusittu, jätekatos maalattu, julkisivuihin asennettu tippapellit 2018 Salaojien tutkimus ja kuvaus, julkisivujen kuntotutkimus 2018-2019 Pavekepilarien uusimisen ja julkisivujen paikkakorjauksen suunnittelu 2019 Parvekepilarien uusimisen ja julkisivujen paikkakorjauksen urakka käynnistetty 2020 Parvekepilarien uusimisen ja julkisivujen paikkakorjauksen urakka saatettu loppuun, tukimuurien maalaustyöt, vesikaton tarkastus ja huolto 2021 Yksittäisessä keittiöhaarassa havaitun vaurion sukituskorjaus, viemäriverkoston painehuuhtelu ja kuvaus, hissin korjaustyöt- uusittu kulun taittopyörien laakerit (4 kpl), lohkot puhdistettu, kaikki tiivisteet, öljyt ja jarruhihnat uusittu, talopesulan mankelin uusinta 2021-2022 Juhlasalin tuolien kunnostus 2022 Kylmäkellarikoneiston hävitys, väestönsuojan padotusventtiilin uusinta, hissin hälytyspuhelimen gsm toistimen asennus 2023 väestönsuojan gsm-passiivitoistimen asennus, sekä VSS välineiden uusinta ja päivitys, liikehuoneiston takatilan putkivuodon korjaustyöt, A30 huoneiston katon vesivahingon korjaustyöt, lämmönjakokeskuksen uusinta, matalalämpöiseen kaukolämpölaitteistoon, lämmitysjärjestelmän/patteriverkoston perussäätö sis. linjaventtiilit ja termostaatit. Asunnon remontit: 2023, WC-istuin uusittu, 2021 keittiön alakaapit ja -laatikostot lisätty, astianpesukone ja erillisuuni/mikro asennettu, asennettu liukuovikaapistot makuuhuoneeseen ja eteiseen, 2017 huoneiston seinät maalattu. Asuinhuoneisto on rakennusvaiheessa varustettu liikuntaesteisille soveltuvalla varustuksella ja näiden huoneistojen ovien erikoislukot kuuluvat yhtiön korjausvastuuseen.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Suunnitellut: Hallituksen esitys 5-vuotiskorjausohjelmaksi (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): 2024 Salaojaremontin hankesuunnittelu, putkien kuntotutkimus 2025 Salaojaremontti, IV-nuohous 2024–2028 Yleiskorjauksia, kiinteistössä suoritetaan vuosittain vähäisiä yleiskorjauksia tarpeen mukaan. Korjaustoimenpiteet tarkennetaan kuntoarvioiden ja kuntokartoitusten perusteella. Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 192 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Espoon kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 13.6.2049
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki /tekninen keskus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Tapiolan alueen palvelut ja Ainoa n. 400 m päässä, Kirjasto Kulttuurikeskuksen yhteydessä n. 200 m, Terveysasema n. 200 m. WG n. 300 m, uimahalli n. 300 m (remontissa). Silkkiniityn ja Urheilupuistot. Alueella luterilainen ja ortodoksinen kirkko. Liikenneyhteydet: Metro n. 400 m.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!