Kaivokselantie 5 M, Kaivoksela, Vantaa

Velaton myyntihinta 209 000 € Myyntihinta: 65 830 €
Käyttöönottovuosi 2019
Pinta-ala
64 m2
3h, kt, kph, r.parv.

Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto!

Kaunis ja valoisa huoneisto ylimmässä, seitsemännessä kerroksessa ranskalaisella parvekkeella! Tämä erinomaisella sijainnilla oleva koti on hyvässä kunnossa ja yhtiö on melko uusi, eikä tiedossa ole merkittäviä korjauksia. Molempien makuuhuoneiden yhteydessä on vaatehuone.

Autohallipaikka myydään erillisinä osakkeina velattomaan hintaan 7 500euroa.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572429
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kaivokselantie 5 M, 01610 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, kt, kph, r.parv.
    Asuinpinta-ala
    64 m2
    Yhtiöjärjestyksen mukaan 2-3h+kt+r.parv
    Kokonaispinta-ala
    64 m2
    Käyttöönottovuosi
    2019
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    7/7
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    On. Ranskalainen parveke. Olohuoneen ja yhden makuuhuoneen näkymät noin luoteeseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    65 830,07 €
    Velaton hinta
    209 000,00 €
    Lainaosuus
    143 169,93 €
    Neliöhinta
    3 265,63 €
    Hoitovastike
    236,80 €/kk
    Rahoitusvastike
    1 207,80 €/kk
    Muu vastike
    255,36 €/kk
    Yhtiövastike yht
    1 699,96 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, saunamaksu 20,00 €/kk, autopaikka 16,00 €/kk. Rahoitusvastike koostuu rahoituslainasta. Vesimaksu 20€/kk/hlö on ennakkomaksu, joka tasataan todellisen kulutuksen mukaan. Vesimaksu kylmä 4,50€/m3 ja vesimaksu lämmin 10€/m3. Mediavastike 3€/kk. Saunavuoro (ulkopuolinen) 25€. Tontti lunastettavissa viimeisimmän elinkustannusindeksin mukaan noin 72 800 euron hintaan. Hinta tarkistetaan mahdollisen lunastamisen yhteydessä. Hallitukselle annettu valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoito- ja/tai rahoitusvastiketta vastaavan summan. Autohallipaikka AP366 myydään erillisinä osakkeina velattomaan hintaan 7 500euroa - hidaslatausmahdollisuus.

    Varustus

    Keittiö

    Jenkkikaappi integroitu, erillisuuni, liesitaso induktio, liesituuletin, astianpesukone integroitu, kaapistot, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, kiinteät valaisimet. Suihkuovet

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: seinät maali, lattia laminaatti. Olohuone: seinät maali, lattia laminaatti. Makuuhuone 1: seinät maali, lattia laminaatti. Makuuhuone 2: seinät maali, lattia laminaatti. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: seinät maali, lattia laminaatti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaan Mittari
    Isännöitsijä
    Kiinteistö Tahkola Helsinki Oy/Jussi Uusiniemi, jussi.uusiniemi@kiinteistotahkola.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    89
    Autopaikat
    89 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, ulkoiluvälinevarasto, irtainvarastot, tekninen tila - sähköpääkeskus

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    LTO keskitetty
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 5.12.2029 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    2023 asennettu varmuuslukko.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvitys Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3§:n tarkoittama hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen. Hallituksen selvityksen mukaan seuraavien viiden vuoden aikana on sen tiedossa seuraavat korjaukset, jotka vaikuttavat oleellisesti huoneistojen käyttämiseen ja yhtiövastikkeeseen: Taloyhtiö on valmistunut 2019. Tiedossa ei ole merkittäviä taloyhtiön vastuulla olevia korjaustarpeita. Rakennuttaja Lehto on ilmoittanut konkurssista 6.2.2024. Yhtiön hallitus selvittää sen vaikutuksia 10-vuotisvastuun korjauksiin.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 312 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    FIM Tonttirahasto I Ky
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 25.6.2068
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaa kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: S-Market Kaivoksela noin 600m., Lidl - Vantaa, Kaivoksela noin 1,1km. Kauppakeskus Myyrmannin noin 3km. Posti Kaivokselan Shell noin 250m, Myyrmäen kirjasto noin 1,9km ja Myyrmäen terveysasema 1,7km. Koulut: Kaivokselan koulu (luokat 1-6) noin 550m., Uomarinteen koulu (luokat 1-6) noin 1,6km, Kilterin koulu (luokat 7-9) noin 1,6 km). Vaskivuoren lukio noin 1,6km. Vantaan kuvataidekoulu/ Myyrmäkitalon toimipiste noin 1,5 km. Päiväkoti: Alueella useita. Kaivokselan liikuntapuisto noin700m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkit ovat lähellä. Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla.

    Lisätiedot

    Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat. Yhtiön hallintaan jäävät parkkihallissa sijaitsevat LE-autopaikat 433 ja 395. Varastotiloissa ei ole lupa varastoida paloturvallisuutta tai muuta turvallisuutta vaarantavia aineita tai materiaaleja. Yhtiöllä on oikeus käyttää Kiinteistö Oy Vantaan Pumppupuiston Parkin hallinnassa olevan tontin 12 leikkivälineitä, pyöräpaikkoja, ulkoiluvälinevarastoa ja jätepistettä. Yhtiö on allekirjoittanut yhdessä korttelialueen muiden omistajayhtiöiden kesken yhteisjärjestelysopimuksen ja se on kirjattu Vantaan kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluissa. Yhtiö on osakkeenomistajana Kiinteistö Oy Vantaan Pumppupuiston Parkki -nimisessä yhtiössä, joka on perustettu pysäköintiyhtiön ja yhteisten piha-alueiden hallintaa varten. Em. yhtiön osakekanta on jaettu 538 kpl A-osakkeeseen, jotka oikeuttavat autosuojapaikkojen hallintaan ja 30390 kpl B-osakkeeseen, jotka oikeuttavat yhteisen piha-alueen käyttöön. As Oy Vantaan Mittari omistaa 89 kpl A-osakkeita ja 4080 kpl B-osakkeita. Yhtiö hallitsee vuokraoikeuden nojalla kiinteistöllä 92-16-131-12 sijaitsevaa saunarakennusta hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Yhtiö on aloittanut kameravalvonnan kellaritiloissa yhtiökokouksen 31.3.2022 päätöksen mukaisesti.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!