Lahdenkuja 2, Sepänkannas, Kirkkonummi

Velaton myyntihinta 349 000 € Myyntihinta: 349 000 €
Käyttöönottovuosi 1989
Pinta-ala
130 m2
oh, k, khh, 3 mh, wc, tkh, kph/s

Omakotitalo perheelle komealla paikalla Sepänkannaksella!

Hieno kokonaisuus, joka tarjoaa perheelle oivat asuintilat mukavaan asumiseen, arkeen ja askareisiin! Pihapiirissä on myös lämmin autotalli/katos, katettu terassi ja kylmä varastomökki. Talossa on määlämpö ja varaava takka. Pihapiirissä on asfaltoitua paikoitustilaa useampaakin autoa varten.

Pohjaratkaisu on hyvä: Yläkerrassa keittiö ja ruokailutila muodostavat toimivan kokonaisuuden ja keittiön yhteydessä on kodinhoitohuone, jonne on oma sisäänkäyntinsä. Lisäksi yläkerrassa on kolme hyvän kokoista makuuhuonetta, kivasti oleskelutilaa tarjoava olohuone selä erillinen wc. Alakerrassa on takkahuone ja sauna/kylpyhuone, jossa on wc-istuin. Järeällä takalla varustetusta takkahuoneesta on käynti ulos kuistille ja alapihalle, jossa on varustukseen kuuluva palju. Alakerrassa on myös lämmin varasto, josta on käynti tekniseen tilaan.

Talossa on suoritettu merkittäviä saneerauksia kuten esim. kattoremontti v. 2018 ja maalämpöremontti v. 2010 jolloin uusittiin myös ikkunat. Lisäksi salaojia on saneerattu v. 2010.

Kantvikiin koulu on kävellen n. 1,3 km etäisyydellä ja lähin päiväkoti on lähes naapurissa n. 200 m päässä. Lähin kauppa Sale on Kantvikissa n. 1,4 km etäisyydellä. Juna-asema, isommat kaupat ym. palvelut löytyy Kirkkonummen keskustan alueelta muutaman minuutin ajomatkan päästä.

Olisiko tämä juuri sellainen koti jota etsit? Tähän kotiin kannattaa tutustua paikan päällä, joten tervetuloa yleisesittelyyn tai sovi yksityisesittelystä!

Lisätietoja ja esittelypyynnöt: Anders Ågren / OP Koti, p. 050-452 0331, anders.agren@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  572373
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Lahdenkuja 2, 02480 KIRKKONUMMI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  5
  Huoneet
  oh, k, khh, 3 mh, wc, tkh, kph/s
  Asuinpinta-ala
  130 m2
  Pinta-alatieto perustuu Kirkkonummen kunnan rakennuslautakunnan pvm. 15.3.1998 leimattuun pohja- ja leikkauspiirustukseen, jonka mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on 130 m2 ja kerrosala 161 m2. Lisäksi Kirkkonummen kunnan Rakennuslautakunnan rakennuslupapäätöksen pvm. 15.3.1988 mukaan talon kerrosala on 161 m2 ja 29,6 m2.
  Kokonaispinta-ala
  159 m2
  Käyttöönottovuosi
  1989
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  349 000,00 €
  Kiinteistövero
  528 €/v

  Sähkö: 2023 sähkön siirto 1023 € ja sähkön kulutus 1817 € 16133 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Lokakaivon tyhjennys n. 50 €/kk. Puhtaanapito: Jäteastian tyhjennys 10 €/kk. Kiinteistövero: 528 €/v. . Vuonna 2023 sähkön siirron kustannus oli 1023 € ja sähkön kulutus n. 1817 €, yht. n. 2840 €. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Puuta on saatavilla omalta tontilta ja talossa on varaava takka, jolla voi säästää lämmityskustannuksissa.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivi / puu. Alkuperäinen keittiö. Keittiössä ja ruokailutilassa on sähkölattialämmitys.

  Pesutilat

  Alakerrassa sauna, jossa sähkökiuas ja puukiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, wc-istuin, peilikaappi ja allaskaappi. Yläkerrassa erillisessä wc:ssä peilikaappi ja allaskaappi. Yläkerran kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä. Alakerran kph:ssa vesikiertoinen lattialämmitys (ei lämpiä erityisen paljon), kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Ulkovarasto, lämmin varasto kellarikerroksessa

  Materiaalit

  Keittiö: Laattalattia, seinät tapettia, katossa puupanelit. Olohuone: Parkettilattia, seinät lasikuitutapettia, katossa puupanelit. Makuuhuone 1: Parkettilattia, lasikuitutapetti, katossa puupanelit. Makuuhuone 2: Lautalattia (maalattu), maalatut seinät, katossa puupanelit. Makuuhuone 3: Laminaattilattia, maalatut seinät, katossa puupanelit. Kodinhoitohuone: Laattalattia (rikkinäisiä laattoja), kaakeloidut seinät, katossa puupanelit. Sauna: Laattalattia, paneloidut seinät ja katto (kiukaan takana rappaus). Kylpyhuone: Laattalattia, kaakeloidut seinät, katossa puupanelit. Eteinen: Laattalattia, lasikuitutapetti, katossa puupanelit. Erillinen wc: Laattalattia, kaakeloidut seinät, katossa puupanelit.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Tiiliverhoilu.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Katto uusittu v. 2018.
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. Maalämpöremontti tehty v. 2010, jolloin uusittu myös ikkunat. Yläkerran ikkunat keittiössä ja ruokailutilassa turvalasia äänieristyksen takia. Lisäksi talossa on varaava takka.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Keittiössä ja ruokailutilassa on sähkölattialämmitys. Alakerran kph:ssa on vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen tulo ja poisto (Vallox) sekä LTO (lämmöntalteenottojärjestelmä).
  Energialuokka
  D 2013
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Voimassa 10.08.2016 - 10.08.2026

  Tehdyt korjaukset

  Kaivon uppopumpun uusiminen 2017, painesäiliö uusittu 2017. Porakaivon kantta on tiivistetty 2017, jotta sinne ei menisi pieneläimiä. Vedestä löytyi 2017 e.coli bakteeria, jonka jälkeen korjaus tehiin. Sen jälkeen sitä ei ole näytteistä löytynyt (kolme näytettä).

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  4 521 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, Rakennuslupa 15.3.1988. Talo sijaitsee yleiskaava-alueella, liitteenä kaavamääräys ja kaavakartta. Yleiskaavamerkintänä on AP Pientalovaltainen alue. Alueella on merkintä *, joka viittaa yhteen tai useampaan kartalla osoitettuun suojeltavaksi tarkoitettuun kohteeseen. Upinniementien toisella puolella on asemakaavat Sepänkannas ja Sepänkannas 2, joista liitteenä kaavamääräykset ja kaavakartat. Alueelle voi tulla kaavamuutoksia tulevina vuosina. Kirkkonummen kunta, kaavoitus
  Rakennusoikeus
  190 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Kirkkonummen kunnan Rakennuslautakunnan rakennuslupapäätöksen pvm. 15.3.1988 mukaan kerrosala on 161 + 29,6 m2 ja kokonaisala 161 + 29,6 m2.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Porakaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Veden tuotto on riittävää. Veden laadun testausseloste 8.7.2022 on saatavilla. Porakaivoa on tiivistetty 2017, jotta sinne ei menisi pieneläimiä. Vedestä löytyi 2017 e.coli bakteeria, jonka jälkeen korjaus tehtiin. Sen jälkeen sitä ei ole näytteistä löytynyt (tehty kolme näytettä).
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Umpisäiliön koko 5,5 m3.
  Jätevesihuolto
  Umpisäiliö, saostuskaivo, maahanimeyttämö.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lähin kauppa Sale on Kantvikissa n. 1,4 km etäisyydellä. Juna-asema, isommat kaupat ym. palvelut löytyvät Kirkkonummen keskustan alueelta muutaman minuutin ajomatkan päästä n. 5-6 km etäisyydellä. Koulut: Kantvikin koulu (luokat 1-6) kävellen n. 1,4 km etäisyydellä, Winellska skolan (luokat 1-6 ja 7-9) ja Jokirinteen oppimiskeskus n. 6 km etäisyydellä. Suomen. ja ruotsink. lukiot Kirkkonummen koulukeskuksessa n. 5,4 km etäisyydellä. Päiväkoti: Sepänkannaksen päiväkoti on lähes naapurissa n. 200 m päässä, Kantvikin päiväkoti kävellen n. 1,5 km etäisyydellä. Suosittu Kirkkonummen uimahalli n. 5,7 km etäisyydellä. Liikenneyhteydet: Tiedot päivitetään myöhemmin myyntiesitteelle.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sammonsilta 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!