Riihipellonkatu 1 C, Hakametsä, Tampere

Velaton myyntihinta 242 000 € Myyntihinta: 242 000 €
Käyttöönottovuosi 1984
Pinta-ala
99,5 m2
4h + k + kph + s + et + vh + wc

Haaveissa koti Hakametsästä?

Tämä koti ihastuttaa asukkaansa loistavan sijainnin lisäksi reiluilla asuinneliöillä ja hyväksihavaitulla pohjaratkaisulla. Viihtyisä lasitettu terassi ja valoisa iso olohuone erkkerillä ovat tämän kodin helmiä. Kotoisa ja käytännöllinen keittiö on kodin sydän. Makuuhuoneissa on mukavasti neliöitä ja säilytystilaa kaapistojen lisäksi vaatehuoneessa. Omassa saunassa on leppoisat löylyt ja kylpyhuoneeseen luksusta tuo poreamme.

As Oy Hakametsänkulman omatonttinen yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Yhtiössä on parhaillaan menossa putkiremontin suunnitteluvaihe. Purkiremontti on suunniteltu toteutettavaksi vuosina 2025-2026. Kustannusarviot selviävät hankesuunnitelman edetessä.

Hyvät kulkuyhteydet oman auton lisäksi julkisella liikenteellä sujuvoittavat arkea. Monipuoliset lähipalvelut Kalevan ostoskeskuksessa kävelymatkan päässä. Hakametsä on suosittu ja arvostettu asuinalue vain 4 kilometrin päästä kaupungin keskustan sykkeestä. Hyvät harrastusmahdollisuudet ja aktiviteetit lähiympäristössä.

Ota yhtyettä ja sovitaan esittely.

Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi Jussi Ouni 050 389 6805, jussi.ouni@koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572087
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Riihipellonkatu 1 C, 33530 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + kph + s + et + vh + wc
    Asuinpinta-ala
    99,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    99,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1984
    Kerros
    1/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneesta ja keittiöstä avautuu länsi- ja etelänäkymät. Makuuhuone (1) etelänäkymä, makuuhuoneet (2 ja 3) pohjoisnäkymät
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    242 000,00 €
    Neliöhinta
    2 432,16 €
    Hoitovastike
    348,25 €/kk
    Yhtiövastike yht
    348,25 €/kk
    Vesimaksu
    25,00 €/hlö/kk

    Hoitovastike on neliöperusteinen. Mikäli huoneistoon kohdistuisi rahoitusvastiketta, olisi se myös neliöperusteinen. Vesimaksun peruste: henkilöluvun mukaan. Hallitukselle myönnettiin valtuudet kerätä 1-2 kk:n ylimääräinen hoitovastike yhtiön rahatilanteen niin vaatiessa

    Varustus

    Keittiö

    Kodikkaassa keittiössä on jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi (2017), liesituuletin ja astianpesukone. Keittiön lattiassa on mukavuuslattialämmitys sähköllä huoneiston sähkölaskuun.

    Pesutilat

    Tunnelmallisessa saunassa on ikkuna, muotolauteet ja Helo Ratian Saunatonttu (2020) laadukas kiuas antaa leppoisat löylyt. Kylpyhuoneessa on suihku, lasinen kääntyvä suihkuseinä, amme poreamme ja suojaseinä, (poreammeessa suihku) ja wc-istuin. Erillisessa wc:ssa on peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä (pesutornivaraus) ja kaksi korkeaa kaappia.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kaapistot, irtaimistovarasto yhtiön tiloissa

    Materiaalit

    Keittiö: laatta ja maali/välitila laatta. Olohuone: parketti ja tapetti. Makuuhuoneet: laminaatti ja tapetti (+erikoismaalaus yhdessä makuuhuoneessa). Sauna: laatta ja paneeli. Kylpyhuone: laatta. Eteinen: parketti ja maali. Wc: laatta ja laatta/puolipanelointi. Vaatehuone: muovimatto ja maali.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Hakametsänkulma
    Isännöitsijä
    PAMIS (Timo Hemming)
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    28
    Autopaikat
    22 kpl
    Taloyhtiössä on
    Pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku: 217. Viimeinen voimassaolopäivä: 6.11.2025.

    Tehdyt korjaukset

    1999-2000 Parvekkeiden ja erkkerien maalaus 2003 Elementtisaumaus 2006 Lämpökeskuksen ja patteriventtiilien uusiminen sekä lämmitysverkoston tasapainotus 2007 Lukkojen uudelleen sarjoitus Exec-avaimelle 2008 Erkkereiden, päätykolmioiden ja parvekekaiteiden maalaus 2009 Pihan kulkuväylien ja parkkialueen asfaltointi 2015 Ikkunoiden / parvekeovien /porrasovien /autotalliovien uusinta 2015 Vesikaton korjauksia 2016 Piha-alueiden parannustyöt 2017 Vakiopaineventtiilin vaihto 2018 Kaikkien ilmanvaihtokoneiden peruskunnostus 2018 Viemäreiden huuhtelu (sis. pysty- ja pohjav. sekä as. haarat) 2018 Kolmen huoneiston saunaosaston saneeraus 2018 IV-nuohous 2019 A-, B-, E- ja F-rapun sadevesiviemäröinnin kunnostaminen + kaivot 2019 Puiden lyhennys / poisto 2019 Sadevesikaivojen tyhjennys 2019 Roskakatoksen maalaus 2020 Käyttövesipumpun uusiminen 2020 Ikkunoiden korvausilmasuodattimien vaihto 2022 Roskakatoksen katon uusiminen (peltikate) ja lukollinen ovi 2022 Kattoremontti (uudet: peltikate, eristevillat, rakennekorjaukset, aluskate, IV-koneet, räystäslaudat, vesikourut ja turvatuotteet) 2022 Puuosien huoltomaalaus, parvekkeiden- ja pystylaudoituksen uusiminen. Parvekkeiden lattialaudoituksien rakennevirheen korjaus 2022 Elementtisaumausten uusiminen. Asunnon remontit: Edellisen omistajan aikana: Kylpyhuone uusittu. Keittiö uusittu (muutettu pohjakuvaa, päätyyn kaapistot ja olohuoneeseen avattu seinä). Erillinen wc laajennettu. Nykyisen omistajan parvekelasitus, saunan kiuas uusittu edellisen omistajan aikana: - Huoneiston korjaus jne. Tehty perusteellinen tilojen muutos kylpyhuoneeseen, keittiöön ja erilliseen wc:hen käsittäen pohjamuutokset, kaapistot ja olohuoneesta poistettu seinä.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Putkiremontti (suunnitelmat pitkällä, tarjousneuvottelut menossa) Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2023 Putkiremontin suunnittelutyö (työohjeet, piirrustukset) ja ulkopuolisen LVI-konsultin lausunto suunnitelmista. Kustannusarvio 12 000 € (perustuu saatuihin tarjouksiin) 2024 Putkiremontin urakkakilpailutus, - neuvottelut ja toteutuksen viimeistely (Kustannusarvio 5 000€) 2025-2026 Putkiremontti sisältäen kaikkien asuntojen kh-remontin ja erillisvessat. Perustuu saatuihin alustaviin tarjouksiin. *poislukien 3kpl jo vuonna 2018 remontoidut kylpyhuoneet. Kustannusarvio 813-993 k€ 2030- Lämmönjakohuoneen lämpövaihtimen uusiminen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 880 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hyvät lähipalvelut lisäävät asumismukavuutta! Lähikauppoina LIDL ja kävelymatkan päässä Kalevan ostoskeskuksen monipuoliset palvelut. Leivon Leipomon tehtaanmyymälä mukavan lähellä. Kaupungin keskustan palvelut viiden minuutin ajomatkan päässä. Koulut: Kissanmaan, Takahuhdin ja Kalevan koulut ja oppilaitokset. Päiväkoti: Kissanmaan päiväkoti, lähellä useita päiväkoteja. Hakametsän asuinalue on monen kodinetsijän toivepaikka mukavan lähellä kaupungin keskustan sykkeestä. Kotimaisemissa hienot ulkoilumaastot ja aktiiviset harrastusmahdollisuudet. Hakametsä on parhaiten tunnettu kuuluisasta jäähallistaa. Kalevan alueen kauppapalvelut aivan Hakametsän vieressä palvelevat alueen asukkaita päivittäistavara- ja erikoiskauppoineen. Liikenneyhteydet: Hyvät yhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä, bussipysäkki vieressä ja ratikkapysäkille noin 500m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!