Peltoportti 3 A, Niipperi, Espoo

Velaton myyntihinta 109 000 € Myyntihinta: 94 776 €
Käyttöönottovuosi 2013
Pinta-ala
30 m2
1h + avokeittiö + kph + terassi ja pihaa

Ihanteellista mökkeilyä vain puolen tunnin ajomatkan päästä Helsingin keskustasta. Kiinteistö Oy Espoon Niipperin Puutarhakylän mökit yhteensä 31 mökkiä ovat valmistuneet vuonna 2013. Mökeissä on kunnallistekniikka: suihku, wc, keittiö ja puutarhan vesihana sekä lämpöeristys. Todella viihtyisä saunarakennus on asukkaiden yhteiskäytössä; sauna, 2 suihkutilaa, 2 pukuhuonetilaa ja ulkoterassi. Yhtiön pihavarastosta lainaat ruohonleikkuria ja muuta kalustoa. Tässä mökissä kylpyhuonetta on laajennettu, saneerauksen yhteydessä siihen on toteutettu lattialämmitys ja sinne mahtuu pesutorni. Keittiö on uusittu kodinkoneineen. Ilmalämpöpumppu pitää mökin viileänä ja lämpimänä. Kattava listaus mökin muutostöistä saatavissa välittäjältä

Ikkunoista avautuvat rauhoittavat luontomaisemat ja naapurimökit ympärillä. Pihaa ympäröi nurmikkoalue, joten viherpeukalona pääset toteuttamaan puutarhanhoitoa omalla pihalla. Tervetuloa tutustumaan tähän hurmaavaan mökkiin Espoon Niipperiin.

Soita ja kysy lisää. Myyntiä hoitaa kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman, puh: 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571803
    Kohdetyyppi
    Vapaa-ajan asunto
    Osoite
    Peltoportti 3 A, 02920 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    1
    Huoneet
    1h + avokeittiö + kph + terassi ja pihaa
    Asuinpinta-ala
    30 m2
    Kokonaispinta-ala
    30 m2
    Käyttöönottovuosi
    2013
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    94 775,52 €
    Velaton hinta
    109 000,00 €
    Lainaosuus
    14 224,48 €
    Neliöhinta
    3 633,33 €
    Hoitovastike
    180,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    390,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    570,00 €/kk

    Myytävälle mökille kohdistuu rakennusaikaista lainaa 14 224,48 €/ 29.2.2024. Lainaosuuden voi maksaa pois kuukausittain, joka kuukauden 15. päivänä. Saunarakennuksen maksut: -Saunamaksu 6,50 €/ kerta -Suihkumaksu 2 € / kerta Jokaisessa mökissä on oma vesi- ja sähkömittari. Rakennus- ja palstakohtainen veden- ja sähkönkulutus veloitetaan todellisen kulutuksen perusteella. Tasaus kerran vuodessa. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Sähkömaksuennakko: 14 €/mökki/kk Osakkeet oikeuttavat hallitsemaan maa-aluetta (palstaa) sillä sijaitsevine muine mahdollisine rakennelmineen. Yhtiöllä on käyttölimiittiluotto 30.000,00€, josta käytetty 6.266,24€/30.6.2023. Yhtiöllä poikkeava tilikausi 1.7.-30.6.. Hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kolmen (3) kuukauden hoitovastikkeita vastaava määrä.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet. Laminaattitaso

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph:ssa, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät: paneli ja välitilan laatta, Lattia: laminaatti. Olohuone: Seinät: maali Lattia: laminaatti. Makuuhuone 1: Alkovin seinät: maali, Lattia: laminaatti. Kylpyhuone: Seinät: laatta, Lattia: laatta. Eteinen: Seinät: maali, Lattia: laminaatti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Kiinteistö Oy Espoon Niipperin Puutarhakylä 1
    Isännöitsijä
    Tapiolan Lämpö Oy, Isännöitsijä Rauno.Aronen@tl-konserni.fi, puh: 020 7505300
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    31
    Autopaikat
    34 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, mahdollisuus autopaikkaan, taloyhtiövarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Huopa. Bitumihuopa.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

    Tehdyt korjaukset

    Yhtiön suorittamat korjaukset vuosina 2018-2023: -Sadevesisyöksyjen asennukset yhteisiin tiloihin 2018 -Saattolämmitysten asennuksen suunnittelu 2018 -Huoltomaalaus sauna/huoltokennus 2019 -Yhteissaunan kiukaan vaihto 2020 -Kattojen kuntotarkastus osakaskuluna koordinoidusti yhtiön toimesta 2021 -Saunarakennuksen putkien muutostyö on tehty 14.11.2022. -Maakaapelivika ja sähköjärjestelmiä korjattiin toukokuussa 2023 Mökissä A3 tehdyt muutos- ja parannustyöt vuosina 2021-2022: -mökin llisälämmöneristys, pinnat: seinä- katto- ja lattiamateriaalit uusittu, keittiö- ja kylpyhuoneremontti sis. lvi- ja sähkötyöt, lämminvesivaraaja, Ilmalämpöpumppu (lämmitys ja viilennys), ulkopintojen huolto maalaus, katon huopakate uusittu, piha, nurmikko, istutukset ja terassit uusittu.. Asunnon remontit: Mökin llisälämmöneristys, pinnat: seinä- katto- ja lattiamateriaalit uusittu, keittiö- ja kylpyhuoneremontti sis. lvi- ja sähkötyöt, lämminvesivaraaja, Ilmalämpöpumppu (lämmitys ja viilennys), ulkopintojen huolto maalaus, katon huopakate uusittu, piha, nurmikko, istutukset ja terassit uusittu vuosina 2021-2022.

    Suunnitellut korjaukset

    SUUNNITELLUT YHTEISTEN ALUEIDEN KORJAUKSET VUOSI VUOSILLE 2024-2028 (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa) -Parkkialueen parannus ja tien lanaus -Saunan puuosien huoltomaalaus ja ulkoverhouksen kunnostus -Lauta-aidan kunnostus OSAKKAIDEN VASTUULLA OLEVAT SUOSITUSKORJAUKSET VUOSI JA KUNNOSSAPITO VUOSILLE 2024-2028 -Mökkien maalauskunnostus / pesu -Vesikalusteiden (wc, suihku) toimintatarkastus -Hormien (jos on takka) nuohous -Pihan siistinä pitäminen -Lämminvesivaraajien kunnon seuranta

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiöj. 6. Kunnossapito Kukin osakkeenomistaja vastaa kustannuksellaan asianmukaisesta kunnossapidosta, korjaus-, perusparannus- ja muista toimenpiteistä siltä osin kun ne kohdistuvat osakkeenomistajan hallinnassa olevaan maa-alueeseen ja rakennukseen mukaan lukien kaikki LVIS-putket, hormit, johdot, kaapelit ja laitteet ja maa-alueella mahdollisesti olevat muut rakennelmat. Yhtiö vastaa kustannuksista, jotka kohdistuvat sen hallinnassa oleviin maa-alueisiin, rakennuksiin ja rakennelmiin. Lisäksi se vastaa kustannuksista, joiden kunnossapitoa ei voi edellä olevan mukaisesti kohdentaa osakkaille. Yhtiö vastaa yhtiön vesijärjestelmästä mökkien vesimittariin asti ja sähköjärjestelmästä mökkien sähkökaappiin asti sekä viemäristä mökin ulkopuolisilta osin. Sähkökaappi ja vesimittari kuuluvat yhtiön vastuulle. Jos viranomaiset osoittavat yhtiölle vaateita jonkun maa-alueen, sillä sijaitsevan rakennuksen tai rakennelman tai laitteen kunnossapitovelvollisuuksien laiminlyönnin vuoksi, teettää yhtiö osakkaalle osoitetun kirjallisen huomautuksen jälkeen vaadittavat toimenpiteet ja perii kustannukset siltä osakkaalta, jonka kunnossapitovastuulle toimenpiteiden kohde kuuluu.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    22 102 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Espoon kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.08.2047
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon Kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: S-market Juvankartano 1,5 km. K-Supermarket Niipperi 1,6 km. Lähellä ovat Espoo Ringside Golf ja upeat ulkoilumaastot Luukki noin 7 km, Kaitalampi noin 9 km ja Nuuksio noin 25 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 500 m.

    Lisätiedot

    Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan tilata veden tasauslaskutus verkkokaupasta www.tapiolanlampo.fi -> Asiakirjatilaus ja isännöitsijäntodistus.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Mökkivakuutus
    vapaa-ajan asunnolle

    Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!