Katariina Saksilaisen katu 6 A, Viikki, Helsinki

Vuokra 420 €/kk
Pinta-ala
16,5 m2
Huone, wc

Kompaktin kokoinen työhuone yrittäjälle kerrostalon 1. kerroksessa katutasossa. Tila on heti vapaa ja sopii vaikkapa toimistokäyttöön tai vastaanottotilaksi. Tilan yhteydessä erillinen wc.

Talossa toimivilla vuokralaisilla ja asukkailla on mahdollisuus käyttää kuntosalia ja askastelu / kerhohuonetta varauksella.

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op,fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571774
    Kohdetyyppi
    Liiketila
    Osoite
    Katariina Saksilaisen katu 6 A, 00560 HELSINKI
    Huoneluku
    1
    Huoneet
    Huone, wc
    Kokonaispinta-ala
    16,5 m2
    Vapautuminen
    Heti

    Hinta ja ehdot

    Vuokra
    420,00 €/kk

    Vuokra sisältää vesimaksun ja taloyhtiön laajakaista 10 MB. Vuokralaisen tulee tehdä oma sähkösopimus, sekä sopimus nopeammista tietoliikenneyhteyksistä.

    Taloyhtiö

    Tehdyt korjaukset

    2015 Illmastointi kanavien puhdistus ja tarkastus (Consti) 2016 CD-siiven ilmastoinnin mittaus ja säätö (Consti), Katon paikkamaalaus (YIT vastuukorjaus), PAHainepitoisuuden kreosoottijäämä. 2017 Leikkipaikkojen tarkastus ja huolto (Malkit), Salaojien huuhtelu ja tarkastus (L& T) 2018 Ulkoikkunoiden ja -ovien tarkastus huoltomaalaus 2019 YIT:n 10-vuotiskorjaukset

    Lisätiedot

    Vuokrattavana työ- / toimistohuone, jossa wc. Vuokra 420 €/kk, ei ALV:a. Vuokra sisältää vesimaksun ja taloyhtiön 10M laajakaistamaksun (edellyttää päätelaitteen). Vuokralaisen tehtävä oma sähkösopimus, sekä erillinen sopimus nopeamman nettiyhteyden osalta. Vuokravakuus vastaa 2 kk vuokraa vastaavaa summaa. Vuokrasopimus voidaan sopia määräaikaiseksi tai toistaiseksivoimassa olevaksi, jossa on 1. mahd. irtisanomisaika 12 kk vuokrasopimuksen alkamisesta ja 3 kk irtisanomisaika. Jos vuokralainen irtisanoutuu aiemmin, on sopimussakko 2 kk vuokraa vastaavaa summa. Vuokrankorotus sidotaan elinkustannusindeksiin ja tarkastetaan vuosittain suokrasopimuksen alkamisajankohdan mukaisesti. Taloyhtiössä on asukkaiden ja kiinteistöllä toimijoiden käytössä kuntosali ja pukuhuonetilat, sekä askartelu & kerhohuone (edellyttää varausta) Mahdolliset autopaikat varaustilanteen mukaan taloyhtiön isännöitsijältä. Taloyhtiö Asunto Oy Helsingin Patruuna Vanha rakennus, joka peruskorjattu uudiskohteeksi verrannolliseksi 2007. Kaukolämpö. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Kaapeli-TV, Laajakaista Kiinteistökaapelointi.

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    0400 347 758 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!