Katariina Saksilaisen katu 6 A, Viikki, Helsinki

Vuokra 420 €/kk
Pinta-ala
16,5 m2
Huone, wc

Kompaktin kokoinen työhuone yrittäjälle kerrostalon 1. kerroksessa katutasossa. Tila on heti vapaa ja sopii vaikkapa toimistokäyttöön tai vastaanottotilaksi. Tilan yhteydessä erillinen wc.

Talossa toimivilla vuokralaisilla ja asukkailla on mahdollisuus käyttää kuntosalia ja askastelu / kerhohuonetta varauksella.

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op,fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  571774
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Katariina Saksilaisen katu 6 A, 00560 HELSINKI
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  Huone, wc
  Kokonaispinta-ala
  16,5 m2
  Vapautuminen
  Heti

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  420,00 €/kk

  Vuokra sisältää vesimaksun ja taloyhtiön laajakaista 10 MB. Vuokralaisen tulee tehdä oma sähkösopimus, sekä sopimus nopeammista tietoliikenneyhteyksistä.

  Taloyhtiö

  Tehdyt korjaukset

  2015 Illmastointi kanavien puhdistus ja tarkastus (Consti) 2016 CD-siiven ilmastoinnin mittaus ja säätö (Consti), Katon paikkamaalaus (YIT vastuukorjaus), PAHainepitoisuuden kreosoottijäämä. 2017 Leikkipaikkojen tarkastus ja huolto (Malkit), Salaojien huuhtelu ja tarkastus (L& T) 2018 Ulkoikkunoiden ja -ovien tarkastus huoltomaalaus 2019 YIT:n 10-vuotiskorjaukset

  Lisätiedot

  Vuokrattavana työ- / toimistohuone, jossa wc. Vuokra 420 €/kk, ei ALV:a. Vuokra sisältää vesimaksun ja taloyhtiön 10M laajakaistamaksun (edellyttää päätelaitteen). Vuokralaisen tehtävä oma sähkösopimus, sekä erillinen sopimus nopeamman nettiyhteyden osalta. Vuokravakuus vastaa 2 kk vuokraa vastaavaa summaa. Vuokrasopimus voidaan sopia määräaikaiseksi tai toistaiseksivoimassa olevaksi, jossa on 1. mahd. irtisanomisaika 12 kk vuokrasopimuksen alkamisesta ja 3 kk irtisanomisaika. Jos vuokralainen irtisanoutuu aiemmin, on sopimussakko 2 kk vuokraa vastaavaa summa. Vuokrankorotus sidotaan elinkustannusindeksiin ja tarkastetaan vuosittain suokrasopimuksen alkamisajankohdan mukaisesti. Taloyhtiössä on asukkaiden ja kiinteistöllä toimijoiden käytössä kuntosali ja pukuhuonetilat, sekä askartelu & kerhohuone (edellyttää varausta) Mahdolliset autopaikat varaustilanteen mukaan taloyhtiön isännöitsijältä. Taloyhtiö Asunto Oy Helsingin Patruuna Vanha rakennus, joka peruskorjattu uudiskohteeksi verrannolliseksi 2007. Kaukolämpö. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Kaapeli-TV, Laajakaista Kiinteistökaapelointi.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!