Komendantinkuja 2 B, Mäkkylä, Espoo

Velaton myyntihinta 549 000 € Myyntihinta: 549 000 €
Käyttöönottovuosi 1988
Pinta-ala
119 m2
4h + k + kph + s + wc + parvi (yj:n mukaan 3h + k, 1h + s, kellari)

Upealla huonekorkeudella varustettu perheasunto!

Tämä koti ei jätä ketään kylmäksi. Jo sisään astuessa vinokatot ja upea huonekorkeus tekevät vaikutuksen. Valoa tulvii asuntoon kolmesta ilmansuunnasta sekä kattoikkunoista.

Sisääntulokerroksessa on sisustusarkkitehdin suunnittelema keittiö sekä ruokailutila. Muutamaa askelmaa alempana on olohuone, jossa tunnelmaa tuo varaava takka. Olohuoneesta on käynti terassille ja pihalle. Tästä kerroksesta löytyy myös kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta ja lisänä parvi, joka toimii vaikkapa lasten leikkipaikkana tai työtilana. Erillinen wc tuo sujuvuutta arkeen.

Alakerrassa on upea kylpyhuone poreammeineen sekä sauna. Saunan jälkeen on mukava rentoutua oleskelutilassa, josta löytyy myös apukeittiö viinikappeineen. Tämä alakerran huone taipuu monenlaiseen oleskeluun tarpeen mukaan.

Yhtiö seisoo omalla tontilla ja kiinteistöstä on pidetty hyvää huolta. Asumiskustannukset ovat edulliset ja ilmalämpöpumppu pitää sähkönkulutuksen maltillisena. Jokaisella asunnolla on kaksi autopaikkaa käytössä ja valmiudet sähköauton lataukselle ovat olemassa.

Koti sijaitsee suositussa Mäkkylässä. Alue on rauhallista, mutta kaikki palvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Liikkuminen on sujuvaa niin julkisilla kuin omalla autolla.

Tervetuloa ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571645
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Komendantinkuja 2 B, 02650 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + kph + s + wc + parvi (yj:n mukaan 3h + k, 1h + s, kellari)
    Asuinpinta-ala
    119 m2
    Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala: 1. kerros 81m2 ja kellarikerros 44m2.
    Kokonaispinta-ala
    124,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1988
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Etelä/pohjoinen/länsi
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    549 000,00 €
    Neliöhinta
    4 613,45 €
    Hoitovastike
    255,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    255,00 €/kk

    Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisellä asukkaalla viimeisen 12 kk:n aikana ollut keskimäärin 11185 kWh/v ja noin 170 €/kk sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Ei erillistä vesimaksua. Hallituksella valtuudet kerätä tarvittaessa yksi tai kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää keräämättä yksi tai kaksi hoitovastiketta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin (integroitu), erillisuuni, induktioliesi, liesikupu hormiin, huippuimuri, mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone (integroitu), kaapistot, viinikaappi alakerrassa (Festivo), kiinteät valaisimet, tasot Coriania.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, poreallas Svedbergs (valumarmoria), peilit, kaapit, pesukoneliitäntä, sähkötoiminen lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: lattia parketti, seinät maalattu. Olohuone: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 3: lattia laminaatti, seinät maalattu. Sauna: lattia laatta, seinät lämpökäsitelty radiatamänty. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät mikrosementti. Eteinen: lattia parketti, seinät maalattu. Wc: lattia mikrosementti, seinät mikrosementti. Parvi: lattia puuta, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Nousukierre
    Isännöitsijä
    Omatoiminen
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    5
    Autopaikat
    10 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kellarikomerot, yhteisantennijärjestelmä

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili
    Kattotyyppi
    Muu
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    13.2.2027

    Tehdyt korjaukset

    Pihan laatoitus 2007 Katon uusiminen tiilestä peltiin 2013 Salaojien katselmukset vuonna 2020 ja vuonna 2022 Pihakivetyksen painauman ja ajoluiskan kivetyksen korjaaminen 2022 Huoneiston E kulmalta sadevesien ohjauksien korjaus 2022 Ikkunoiden korjaus 2022 Kasvillisuuden poisto talojen seinien vierustoilta, patolevyjen esiin kaivaminen, suodatinkangas ja sepelikerros sen päälle 2023 Huoneistojen C D ja E kattoikkunoiden maalaus sekä huoneistossa C ikkunoiden lisäkorjausta 2023 Lukkojen uusinta 2023 Palovaroittimet hankittu lakimuutoksen mukaisesti 2023. Asunnon remontit: 2015 alakerran rakentaminen, 2016 keittiö, 2019 yläkerran wc. Omistaja on yhdistänyt huoneistot B ja G (1. kerros ja kellari) samaksi huoneistoksi rakentamalla kulkuyhteyden kerrosten väliin. Muutoksen yhteydessä osakas on purkanut huoneiston B alkuperäisen saunan ja kylpyhuoneen, rakentanut tilalle vaatehuonetilan sekä rakentanut portaikon yhdistämään asuinkerroksia. Samalla osakas on rakentanut uuden WC-, sauna- ja kylpyhuonetilan alakertaan. Rakennuslupa muutoksiin myönnetty 25.1.2010 ja muutostyöt valmistuivat 4.5.2015.

    Suunnitellut korjaukset

    Elisa Gfast - tekniikkaan perustuva laajakaistaliittymä tilattu taloyhtiölle 2023. Elisa on aloittanut kuidun vedon marraskuussa, vuoden lopussa kuidun sijainti on yhtiön rajakulmilla, työ jatkuu 2024 puolella. Jokainen osakas vastaa liittymähankinnasta ja tarvittavista laitteista omalla kustannuksella. Aitojen kunnostus 2024

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 779 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki, kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa K-Supermarket Derby, Sellon kattavat palvelut, posti Sello, kirjasto Sello, terveysasema Leppävaaran terveysasema. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Useita alueella. Liikenneyhteydet: Bussit, juna Leppävaara ja Mäkkylä

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!