Rajamäenpolku 2, Kiikalan Kruusila, Salo

Velaton myyntihinta 225 000 € Myyntihinta: 225 000 €
Käyttöönottovuosi 2007
Pinta-ala
155 m2
6h, k, kph, s, khh, 3wc, vh

Tervetuloa tutustumaan viihtyisään kotiin Kruusilassa!

Kaipaatko viihtyisää asumista poissa kaupungista ja liikenteen vilinästä? Aivan kuin asuisit maalla. Erinomainen vaihtoehto tarjolla Kruusilassa!

Tämä kodikas koti kaipaa uusia asukkaita. Asuinrakennus on valmistunut vuonna 2007 ja yläkerta on rakennettu vuosina 2021-2022. Koti sijaitsee omalla 2070 neliön tontilla. Tontin tilankäyttö on tehokas. Selkeälinjainen koti kahdessa tasossa, jossa mukavasti tilaa koko perheelle. Pohjaratkaisu on onnistunut ja valoisa talo on varustettu riittävillä säilytys- ja saniteettitiloilla. Kodin keskeisessä osassa on olohuoneen ja keittiön muodostama kokonaisuus, minkä sydämenä on takka ja perinteinen puuhella/leivinuuni, joita tunnelman lisäksi voidaan hyödyntää talon lämmityksessä.

Keittiö on varustettu täyttämään perheen perusvaatimukset. Keittiöstä löytyy mukavasti työskentely- ja laskutilaa luoden hyvät puitteet kotikokeille.

Perheen yhteisten oleskelutilojen lisäksi on kolme makuuhuonetta alakerrassa sijoitettuna rakennuksen kulmiin, joihin on hyvä hiljentyä iltaisin. Yläkerrasta löytyy kaksi uuden veroista makuuhuonetta, wc ja parveke.

Tämän lisäksi varustelistalta löytyy mm. lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, hälytysjärjestelmä ja paljon muuta. Talon yhteyteen on vielä rakennettu terasseja kolmeen eri ilmansuuntaan, jotta voi halutessaan istua auringossa tai hakea varjoisaa paikkaa.

Pihalla erillinen kahden auton autotalli, joka on rakennettu loppuun 2021-2022.

Tämä koti sijaitsee omakotitaloalueella, kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kitulan keskustaan matkaa n. 9 km, missä lähin päivittäistavarakauppa, kahvila yms. Salon keskustan palvelut n. 20 minuutin ajomatkan päässä. Moottoritielle on matkaa noin 2 km. Pääkaupunkiseudulle ajelee vajaassa tunnissa. Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle.

Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Annele Koivunen 044 770 1332 tai annele.koivunen@op.fi

Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571564
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Rajamäenpolku 2, 25110 KRUUSILA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, k, kph, s, khh, 3wc, vh
    Asuinpinta-ala
    155 m2
    Asuintilojen pinta-alana on ilmoitettu rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala 155 m2 (alakerta 107 m² ja yläkerta 48 m²). Rakennuspiirustuksen mukainen kerrosala on 180 m² (alakerta 123m² ja yläkerta 57 m²).
    Kokonaispinta-ala
    180 m2
    Käyttöönottovuosi
    2007
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    225 000,00 €
    Kiinteistövero
    546,69 €/v

    Sähkön kulutus on pysynyt kohtuullisena.Talviaikana varaavaa takkaa ja puuhellaa lämmitetty päivittäin, lisäksi käytössä on ilmalämpöpumppu.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi täyskorkea Electrolux 2022, pakastekaappi, keraaminen liesi + uuni 2021, liesikupu, liesituuletin (huippuimuri) huuva, leivinuuni /puuhella, astianpesukone 2021 (käyttämätön), kermansävyiset kaapistot, pöytätasojen materiaalina laminaatti. Keittiön kaapistot alkuperäiset. Hanat uusittu 2021.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone + wc istuin, allas ja peilikaappi, erillinen wc 2 kpl, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, lattialämmitys alakerrassa legalett, termostaatit.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, autotalli, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: seinät kaakeloitu / tapetoitu, laattalattia. Olohuone: seinät tapetoitu, parkettilattia (tumma). Makuuhuone 1: seinät tapetoitu, laminaattilattia. Makuuhuone 2: seinät tapetoitu 2023, laminaattilattia. Makuuhuone 3: seinät tapetoitu, laminaattilattia. Makuuhuone 4: seinät maalattu, laminaattilattia. Makuuhuone 5: seinät maalattu, laminaattilattia. Kodinhoitohuone: seinät lasikuitutapetti, laattalattia. Sauna: seinät paneeloitu, laattalattia. Kylpyhuone: seinät kaakeloitu, laattalattia, kiviseinät. Eteinen: seinät lasikuitutapetti, laattalattia. Wc: 1. seinät kaakeloitu, laattalattia. WC 2. seinät maalattu, laattalattia.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Rakennuksessa puurunko ja julkisivumateriaalina puupaneeli.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Profiilipelti. Vesikaton huolto, harjapeltien avaaminen ja tiivisteiden uusinta kesällä 2023.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Lisäksi Tiileri takka ja yläkerrassa sähköpatterilämmitys sekä wc tilassa lattialämmitys sähköllä.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Ilmakiertoinen lattialämmitys. Asuintiloissa alakerrassa kauttaaltaan ilmakiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitysjärjestelmä koostuu betonilaatan sisään valetusta ilmakanavistosta, puhaltimen sisältävästä lämmityslaitteesta ja lämmönjaon säätölaitteista (Legalett). Termostaatit, joka huoneessa.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Lämmön talteenotto, koneellinen tulo ja koneellinen poisto. Iv-putket on nuohottu, kone huollettu ja venttiilit säädetty 2022.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus on voimassa 01.07.2030 asti.

    Tehdyt korjaukset

    2021 rakennettu yläkerta sekä autotalli loppuun 2021.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,2 ha
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Helppohoitoinen tontti. Ei nurmikon ajamista.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Yleiskaava, Rakennuslupa 2006, 2015, 2017, 2020. Alueelle on tekeillä asemakaava. Kaavaluonnoksessa on ajateltu Kruusilanpolun jatkumista ja uusia tontteja tästä korttelista länteen. Kaavatyö on ollut keskeytyksissä puutteellisten selvitysten takia. Tarkoitus on teettää selvitykset nyt kevään/ kesän aikana ja saada kaavatyö etenemään loppuvuodesta. Tie ei ole toteutumassa lähiaikoina eli tien toteutuminen odottaa kaavan hyväksymistä. Salon kaupunki, p. 02 778 5105

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan, alapihalla rengaskaivo.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kitulan keskustaan matkaa noin 9 km, missä lähin päivittäistavarakauppa, kahvila yms. Salon keskustan palvelut noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Pääkaupunkiseudulle ajelee vajaassa tunnissa. Koulut: Lähin ala-aste Kitulassa noin 9 km. Muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Kitulassa noin 9 km. Nopea ja vaivaton tieyhteys 110-tielle (800 m) ja E18 moottoritielle (2 km) mahdollistaa erinomaiset yhteydet niin Helsinkiin kuin Turkuun. Liikenneyhteydet: Linja-autoliikenne 110 tieltä, jonne noin 800 m. Moottoritieliittymälle matkaa noin 2 km.

    Lisätiedot

    Päärakennus maalattu 2 kertaa 2021. Yläkerta rakennettu 2021-2022. Lisätty ekovillaa 20 cm sivuille ja huoneiden päälle 40 cm. Yläkerrassa kaikki on uutta. Piipun paloeristys ja slammaus/rappaus 2022. Kulkuportaat/paloportaat ylös parvekkeelle metalliaskelmin. Terassi käsitelty puuöljyllä. Sadevedet ohjattu pois ja rännikaivot asennettu. Alapihalla on sähkömittauskeskus, jossa on voimavirta. Alueella kuitu. Nuohous tehty 28.7.2023.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!