Rotikontanhua 9 C, Kirkonseutu, Ylöjärvi

Velaton myyntihinta 378 000 € Myyntihinta: 378 000 €
Käyttöönottovuosi 2009
Pinta-ala
144,5 m2
Oh + 5mh + k + et + kph + s + khh + wc + tk

Tässä kodissa täyttyvät monet kodinetsijän toiveet

Ihanan kodikas yksitasoinen Siporex-koti loistavalla sijainnilla Ylöjärven Kirkonseudulla vapautumassa uusille asukkailleen. Hyväksihavaitussa pohjaratkaisussa on huomioitu sujuva arki ja jokainen neliö on suunniteltu käyttöön. Tilava keittiö ja avara olohuone upealla huonekorkeudella muodostavat kodin sydämen kotoisaan yhdessäoloon. Olohuoneen sydämessä lämpiävä varaava takka/leivinuuni tuo lämpöä ja helposta sähkölaskuihin. Iso lasitettu suojainen terassi on yksi tämän kodin helmistä. Terassilla kesä alkaa aikaisin ja jatkuu pitkälle syksyyn asti.

Kodissa on viisi makuuhuonetta ja lämmintä säilytystilaa. Kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä on erillinen kodinhoitohuone sujuvoittamaan arjen pyykkihuoltoa. Autokatos sisääntulon yhteydessä ja sisääntulo on asfaltoitu. Suojainen ja rauhallinen asuinpaikka. Oma tontti hallinnanjakosopimuksella!

Ylöjärvi on viihtyisä puutarhakaupunki ison Tampereen naapurissa. Täältä löytyvät hyvät palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Ylöjärvellä on uimahalli, musiikkiopisto, kuntosaleja, jäähalli, aktiivista liikuntaharrastusta kaiken ikäisille ja urheiluseuroja. Lähimaisemissa ja koko kaupunginssa paljon hienoja ulkoilureittejä, lähimetsiä, lenkkipolkuja, uimarantoja ja vapaa-ajan aktiviteetteja kaupunkilaisten iloksi.

Tervetuloa kotiin. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.

Heidi Koivunen p. 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571542
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Rotikontanhua 9 C, 33470 YLÖJÄRVI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    Oh + 5mh + k + et + kph + s + khh + wc + tk
    Asuinpinta-ala
    144,5 m2
    Asuinpinta-alaan on luettu kaikki kodin tilat lukuunottamatta teknistätilaa ja varastoa.
    Kokonaispinta-ala
    156,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2009
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    378 000,00 €
    Kiinteistövero
    571,46€/2023 vuosi

    Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus noin 260€/kk, 2-3 henkilön talous perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen myös sähköenergiamaksut ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Viimeisen 12 kk ajalta ilmoitettu kaikki sähkönkulutus: noin 19 000 kwh/vuosi. Varaavaa takkaa käytetty lämmityksessä paljon.

    Varustus

    Keittiö

    Kodikas ja tilava Puustellin keittiö on kodin sydän. Kaapistot on täyspuuta (harjattu mänty) ja työtasot on kivitasoja. Keittiössä on rosteriset jää- ja pakastekaappi, erillisuuni (AEG, uusittu noin 5 vuotta sitten), liesituuletin, korotettu astianpesukone (AEG, uusittu muutama vuosi sitten). Keittiössä on mainiosti säilytys- ja työskentelytilaa.

    Pesutilat

    Tunnelmallisessa saunassa lämpiää tornikiuas (sähkö) ja saunassa on kaksi ikkunaa. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja kylpyammeessa on lisäksi ammesuihku. Kodinhoitohuoneesta löytyy kaapistoja, työtasoa, pesukoneliitäntä, pesuallas, sähköinen pyyhekuivain ja kuivauskaappi. Kodinhoitohuoneesta on kulku takapihalle. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on erillinen wc. Wc:ssa on allas- ja peilikaappi. Toisessa erillisessä wc:ssa on peili- ja allaskaappi.

    Säilytystilat

    Tilava varasto, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: laminaatti ja maali/välitila laatta. Olohuone: laminaatti ja maali/tapetti. Makuuhuoneet (1,2,3): laminaatti ja maali/tapetti. Makuuhuoneet (4,5): laminaatti ja malali. Kodinhoitohuone, kylpyhuone ja wc:t: laatta. Sauna: laatta ja paneeli. Eteinen: laatta ja tapetti. Tuulikaappi: laatta ja laatta/maali (tuulikaapissa on kurasyöppö, harjasuihku ja jalkinetasolämmitin). Lämmin varasto: epoxmaali ja maali.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Siporex
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Kattomuotona on harjakatto ja katteena on tiilikate. Yläpohja on kiviainesrakenteinen. Kattorakenteessa rakennuslupakuvista poiketen: alkuperäisissä kuvissa terassin katon runko teräsrakenteinen, mutta toteutus on tehty puusta, joka on hyväksytetty rakennusvaiheessa. Katon pesu viimeksi noin 2 vuotta sitten.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Suorasähkö ja varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Lämmönlähteenä on sähkölämmitys, lämmönjako tapahtuu sähkölattialämmityksellä. Lisäksi varaava takka olohuoneessa.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto (LTO)
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 211 kWhE/(m²vuosi). Energiatodistus voimassa 12.3.2034 asti.

    Tehdyt korjaukset

    2015 Makuuhuoneiden pintaremontointia (maalausta, 3 huonetta) 2017 Ulkoterassien laatoitus 2018 Terassin lasitus 2020 Lisäterassi lasikuistin jatke (komposiitti) 2021 Tiilikaton pesty viimeksi 2023 Pihan asfaltointi, kolme pihavaloa lisätty etupihalle, tuulikaapin seinät maalattu.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 891 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Asfaltoitu sisääntulopiha. Olohuoneesta on kulkuisolle suojaisalle lasitetulle terassille. Pihapiirissä nurmipihaa.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 15.2.2008. Ylöjärven kaupunki Ylöjärven kaupunki
    Rakennusoikeus
    488 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Hallinnanjakosopimus: Kiinteistön mahdollinen käyttämätön rakennusoikeus jää määräosalle C (myytävälle määräosalle) Ilmoitettu kiinteistön pinta-ala on koko kiinteistöstä.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hyvät palvelut lisäävät asumismukavuutta. S-Market ja tuleva Prisma lähikauppana. Kauppakeskus Elon palvelut alle 5 minuutin ajomatkan päässä. Lielahden monipuoliset ostospalvelut alle 15 minuutin ajomatkan päässä. Tampereen keskustaan ajelee noin 20 minuutissa. Koulut: Yhteinäiskoulu ja koulutuskeskus Valo (lukio ja ammatillinen koulus). Päiväkoti: Lähellä useita päiväkoteja. Viihtyisä ja rauhallinen asuinalue mukavan lähellä hyviä palveluita ja helppoja kulkuyhteyksiä. Ylöjärvellä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet: uimahalli, musiikkiopisto, kuntosaleja, jäähalli, aktiivista liikuntaharrastusta kaiken ikäisille ja urheiluseuroja. Lähimaisemissa ja koko kaupunginssa paljon hienoja ulkoilureittejä, lenkkipolkuja, uimarantoja ja vapaa-ajan aktiviteetteja kaupunkilaisten iloksi. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisen liikenteen bussipysäkki noin 300 metriä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!