Soraharjunkatu 4 C, Epilänharju, Tampere

Velaton myyntihinta 389 000 € Myyntihinta: 389 000 €
Käyttöönottovuosi 1940
Pinta-ala
120 m2
5h + k + pukuhuone/kph/sauna + 3x wc + khh + 2x varasto

Ihastuttava vanha, alun perin 1940 luvulla rakennettu, kauttaaltaan remontoitu hirsitalo Epilänharjulla odottaa uusia asukkaitaan. Tämä vanhaa kunnioittava, modernilla tekniikalla vuonna 2004 remontoitu 120 neliöinen koti on kolmessa kerroksessa. Sisään tullaan talon keskimmäiseen kerrokseen, josta löytyvät kuistin lisäksi olohuone takkoineen, sekä moderniksi laitettu keittiö ja talon yksi makuuhuoneista. Yläkertaan sijoittuvat muut makuuhuoneet ja yksi talon kolmesta wc:stä. Kauniit kierreportaat vievät sisääntulokerroksesta alakertaan, jossa on takkahuone, käytännölliset kodinhoitotilat sekä kylpyhuone saunoineen ja pukuhuoneineen. Kodinhoitotilan yhteydessä on myös arkea helpottava, tilava varasto ja kulku etelänpuoleiselle terassille. Myös takkahuoneesta on ovi ulos, mutta se ei tällä hetkellä ole perheellä käytössä. Heti sisäänkäynnin edessä on myös tilaa oleskelulle viileämmän puolen terassilla.

Kaikki pinnat ovat kauniisti ja ajattomasti remontoituja, näkyvissä on vanhaa hirsiseinää ja upeita pönttöuuneja. Tämä koti henkii vanhan talon tunnelmaa, mutta on mittavasti remontoitu ja täysin muuttovalmis. Kuntotarkastus on juuri teetetty ennen myynnin aloitusta.

Oma 454m2 tontti rajoittuu kahdestakin suunnasta puistoon ja näin tontti tuntuukin neliöitään avarammalta. Pihassa on myös autokatos, jonka yhteydessä on kylmä ulkovarasto ja sähköauton latausmahdollisuus. Lämmitys hoituu suoran sähkölämmityksen lisäksi varaavalla takalla, kahdella pönttöuunilla sekä ilmalämpöpumpulla. Yläkerran tiloissa on patterit, muualla miellyttävä lattialämmitys. Epilänharju on alueena rauhallinen ja luonnonläheinen. Sijainti on loistava lähellä esimerkiksi Lielahden kattavia palveluita, sekä kouluja ja päiväkoteja. Tampereen keskustaankin on matkaa vain n. 6 km.

Tervetuloa ihastumaan! Varaa oma esittelyaikasi

Minna Kivimäki, 050 389 6823, minna.kivimaki@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571360
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Soraharjunkatu 4 C, 33270 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h + k + pukuhuone/kph/sauna + 3x wc + khh + 2x varasto
    Asuinpinta-ala
    120 m2
    Asuintiloihin on luettu kellarikerroksen takkahuone, pukuhuone, kyklpyhuone, sauna, wc ja kodinhoitohuone. Lisäksi kaikki 1 kerroksen tilat ja 2 kerroksen makuuhuoneet, vh ja wc. Muihin tiloihin on luettu kellarikerroksen varasto sekä 2 kerroksen lapetiloihin sijoitetut vaatekomerot.
    Kokonaispinta-ala
    138 m2
    Käyttöönottovuosi
    1940
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    389 000,00 €
    Kiinteistövero
    321,50€ / vuosi 2023

    Sähkö: Siirto + kulutus 3287,12€/vuosi 2023 34919 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 765,16/vuosi 2023. Hulevesi 46,34/vuosi 2023. Puhtaanapito: 108,96/vuosi 2023 (oma sekajäte, jaettu biojäte). Kiinteistövero: 321,50€ / vuosi 2023. . Sähkönkulutuksessa mukana sähköauton lataus n. 15 000 kWh (ajoa n. 25 000km/vuosi) Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Domus keittiö, jossa jääkaappi (integroitu), pakastekaappi (integroitu), erillisuuni + induktiotaso, liesituuletin (ei hormiin), mikroaaltouuni (integroitu) - (Mikroaaltouuni on rikki, toimii automaattisesti, jos ovi on kiinni, jonkinlainen kosketushäiriö), astianpesukone (integroitu), kaapistot (joissa pomppusalvat ja piilolaatikot), kiinteät valaisimet (työtasovalaisin), kivitasot. Jätteenlajittelussa 5 astiaa.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku x 2, peilit (yläkerran wc ja kellarin wc), peilikaappi (keskikerroksen wc), kaapit (kellarin wc + yläkerran wc), pesukoneliitäntä (kodinhoitotilassa, mahtuu pesutorni), kiinteät valaisimet. 3 x erillinen wc. Kaikissa märkätiloissa lattialämmitys.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattiassa vinyylilankku, seinät ja katto maalattu. Olohuone: Lattiassa vinyylilankku, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 1: Lattiassa vinyylilankku, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 2: Lattiassa vinyylilankku, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 3: Lattiassa vinyylilankku, seinät ja katto maalattu. Kodinhoitohuone: Laitta ja seinät laatta, katto maalattu. Sauna: Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: Lattiassa laatta, seinät ja katto maalattu. Wc: Lattia ja seinät laatoitettu, katto maalattu (kaikki kolme wc;tä). Pukuhuone: Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. Takkahuone: Lattia laatoitettu, seinät ja katto maalattu. Varasto: Betonilattia, seinät ja katto maalattu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Hirsi. Kattavasti peruskorjattu 2004.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Alla pärekatto.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Ilmalämpöpumppu 3 x tulisija (2 pönttöuunia ja yksi varaava takka).
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Lattialämmitys kellari + keskikerros + yläkerran wc Yläkerran kahdessa makuuhuoneessa ja käytävällä on sähköpatteri.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja poisto + lämmön talteenotto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku on 206. Energiatodistus on voimassa 22.3.2034 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    2004 täysi remontti (kts. erilinen liite) Peruskorjaukselle ei löydy rakennuslupaa, ainoastaan LVI muutokselle. 2005 Autokatos-varasto (rakennuslupa + loppukatselmus) 2015 vaihdettu vesimittari (Kaupunki) 2015 maalattu yläkerran makuuhuoneiden, käytävän ja portaikon seinät ja katto 2015 pönttöuunien maalaus 2015 hormien ja tulipesien massaus 2016 Tiilikaton puhdistus ja pinnoitus (talo ja autokatos) 2016 Vaihdettu lattialämmityksen säätimet 2016 hirsiseinä esiin olohuoneesta. Olohuoneen ja keskikerroksen makuuhuoneen seinät ja katto maalattu 2017 Yläkerran lattiat (vinyyli) ja vaatekaapiston liukuovet 2017 Autokatos, roskakatos maalattu 2018 Vaihdettu keskikerroksen lattiat (vinyyli) 2018-2019 Keittiöremontti (kaapistot, tasot, kodinkoneet jne) + valaisimet ja pistorasiat 2020 Talon ulkoverhouksen maalaus 2021 Vesiposti uusittu 2021 Terassin kaiteet ja kivijalka maalattu 2022 Terassi hiottu ja öljytty 2023 Suihkujen suuttimet ja letkujen vaihto 2023 (marraskuu) nuohous

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    454 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2004, 2005. Myyjän antaman arvion mukaan suunnitelmissa olisi, että Epilänkatua hiukan "siirretään", toisen puolen kävelytie poistuu ja toiselle puolelle tulee leveämpi pyöräkaista/kävelytie. Tampereen Kaupunki
    Rakennusoikeus
    90 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Rakennusoikeus on käytetty

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Käyttövesiputket ja viemärit uusittu 2004
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-market Vinterinmutka n. 260 m Lielahden Prisma n. 1,1 km. Koulut: Kaarilan yläkoulu n. 500 m Harjun alakoulu (Rahola) n. 950m. Päiväkoti: Nahkatehtaan päiväkoti n.190 m Väripilkun päiväkoti (yksityinen) n. 750 m. Lielahden palvelut n. 1,2 km Ravintola patarouva n. 300 m Tohlopin luistelurata n. 350 m (vieressä pieni uimaranta) Vaarinmaan leikkipuisto n. 350 m Tohlopin ympäri hyvät lenkkeilymaastot. Mediapoliksen lähellä lampaita kesäisin. Epilänharjulle hyvät ulkoilureitit. Kävellen pääsee Lielahden palveluihin. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki (6 eri linjaa) n. 300 m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!