Santtikuja 1, Paavola, Forssa

Velaton myyntihinta 339 000 € Myyntihinta: 339 000 €
Käyttöönottovuosi 2004
Pinta-ala
194 m2
5h, k, th, s

Haaveiletko tilavasta ja laadukkaasta omakotitalosta rauhaisalla sijainnilla? Onko lämmin reilun kokoinen ja lämmin autotalli/piharakennus tarpeen?

Tässä on loistava tilaisuus juuri Sinulle! Täällä asut kotimaisessa puutalossa, jossa on avaruutta ja valoa. Yhdessä tasossa asuminen sujuvoittaa arkea ja kokonsa puolesta soveltuu täydellisesti isommallekin perheelle. Kaiken lisäksi asuminen täällä on näinä päivinä edullista ja huoletonta energiapihin maalämmön ansiosta. Kaksi varaavaa takkaa tuovat vielä lisää lämpöä ja tunnelmaa. Sisään astutaan todella tilavaan eteisaulaan. Olohuone ja keittiö ruokailutiloineen muodostavat avaran kokonaisuuden. Keittiössä on runsaasti kaapistoja ja pöytätasoa ja sopivat monen sisustusmakuun. Makuuhuoneita tästä kodista löytyy peräti neljä kappaletta. Saunaosasto on kuin kotikylpylä! Kylpyhuoneessa on kahden suihkun lisäksi amme. Puolipyöreän muotoisen saunan lauteita riittää koko perheelle. Jos haluatkin mieluummin päivän päätteeksi pihasaunan hämyisiin löylyihin?

Tontti on reilusti yli 3700 neliötä, täällä mahtuu lapset ja lemmikit touhuamaan aidatun pihan turvassa ja lasitetulla terassilla voi oleskella kelillä kuin kelillä.

Erillinen 170 neliön lämmin autotalli/piharakennus tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Rakennuksessa on tilaa useammallekin autolle tai vaikkapa harrasteajoneuvoille. Kodin sijainti on rauhallinen, luontoa on ympärillä ja mahtavat ulkoilumaastot houkuttavat liikkumaan. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän lämminhenkiseen kotiin ja varaa ihkaoma näyttöaikasi Teijalta, puh. 050 551 8890tai teija.vahos@op.fi.

Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua talon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikanpäällä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571206
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Santtikuja 1, 30420 FORSSA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, th, s
    Asuinpinta-ala
    194 m2
    Asuintilojen pinta-alana on ilmoitettu rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala 194 m². Rakennuksen kerrosala on rakennuspiirustusten mukaan 216 m². Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla ilmoitettua suurempi tai pienempi. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella vaan kohde myydään kokonaisuutena.
    Kokonaispinta-ala
    387 m2
    Käyttöönottovuosi
    2004
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    339 000,00 €
    Kiinteistövero
    742 euroa

    Nykyisellä asukkaalla (1 hlöä) on ollut sähkönkulutus noin 10500 kWh/2023. Vesi ja jätevesi, sähkö sekä puhtaanapito kulutuksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset/kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen esim. asukasmäärästä ja asumistottumuksista johtuen.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot (Jokkis-keittiö), kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna + pihasauna, sähkökiuas, puukiuas (pihasauna), kylpyhuone, erillinen wc x 2, suihku x 2, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, Pyyhekuivain.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kaapistot, piharakennuksen varastotilat

    Materiaalit

    Keittiö: Maalatut seinät, laatta. Olohuone: Maalatut seinät, laminaatti. Makuuhuone 1: Tapetti, laminaatti. Makuuhuone 2: Taptti, laminaatti. Makuuhuone 3: Maalatut seinät, laminaatti. Kodinhoitohuone: Laatta, laatta. Sauna: Paneeli, laatta. Kylpyhuone: Laatta, laatta. Wc: Laatta, laatta. Makuuhuone 4: Maalatut seinät, laminaatti. Takkahuone: Maalatut seinät, laatta. Pihasauna: Paneeli, lautalattia.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puuverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Vesikiertoinen lattialämmitys on koko talossa sekä autotalli/varastorakennuksessa. Varaavat takat olohuoneessa ja takkahuoneessa.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
    Energialuokka
    B 2018

    Tehdyt korjaukset

    Noin v. 2007: Kylpyhuone ja sauna osittain uudelleen laatoitettu Noin v. 2010: Terassin laajennus 2012: Pihasauna 2016: Maalämmön pumput uusittu Pintaremontointia vuosien varrella

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 791 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2003. Forssan kaupunki Forssan kaupunki

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Pihasaunan harmaat vedet on johdettu kaupungin verkkoon.
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Forssan keskustan palvelut ovat noin 4,5 kilometrin etäisyydellä. Koulut: Akvarellin koulu on noin 5 kilometrin etäisyydellä. Päiväkoti: Akvarellin päiväkoti on noin 5 kilometrin etäisyydellä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Forssa OP Koti Lounaismaa Oy

    Sibeliuksenkatu 3, FORSSA

    010 256 1309 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!