Yliopistonkatu 36 A B, Keskusta, Turku

Velaton myyntihinta 179 000 € Myyntihinta: 178 097 €
Käyttöönottovuosi 1965
Pinta-ala
54 m2
2h + k + kph/wc + parveke

Loistosijainnilla valoisa läpitalon kaksio hissitalon kuudennessa kerroksessa. Asunnon olohuone on tilava ja valoisa. Sieltä on kulku parvekkeelle, joka on sisäpihalle päin. Kodin sydämenä toimii keittiö, joka on remontoitu 2014. Sinne mahtuu loistavasti ruokaryhmä. Kylpyhuone/wc on laatoitettu. Säilytystilaa löytyy mukavasti eteisen- ja makuuhuoneen liukuovikaapistoista.

Kaikki keskustan palvelut sekä rautatie- ja linja-autoasemat kävelyetäisyydellä. Myös kaunis Aurajoki on muutaman korttelin päässä. Olisiko tämä juuri sinun uusi kotisi?

Tervetuloa tutustumaan!

Ota yhteyttä, kohdetta esittelee ja siitä lisätietoja antaa Piia Lipponen, puh. 045 344 6244, piia.lipponen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571198
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Yliopistonkatu 36 A B, 20100 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + k + kph/wc + parveke
    Asuinpinta-ala
    54 m2
    Kokonaispinta-ala
    54 m2
    Käyttöönottovuosi
    1965
    Kerros
    6/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalonhuoneisto, parveke sisäpihalle
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    178 097,25 €
    Velaton hinta
    179 000,00 €
    Lainaosuus
    902,75 €
    Neliöhinta
    3 314,81 €
    Hoitovastike
    216,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    127,98 €/kk
    Yhtiövastike yht
    343,98 €/kk
    Vesimaksu
    29,00 €/hlö/kk

    Sähkön perusmaksu 5,05 euroa/kk. Sähkö laskutetaan 3 kk välein. Sauna 5 euroa/vuoro ja pesutupa 6 euroa/vrk. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiö remontoitu 2014. Sähköliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Suihku, suihkuseinä liukuovella, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, allas, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet ja pyyhekuivain.

    Materiaalit

    Keittiö: Tammiparketti ja seinät maali. Olohuone: Tammiparketti ja seinät tapetti. Makuuhuone 1: Tammiparketti ja seinät tapetti. Kylpyhuone: Laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-Oy Ursininkatu 10
    Isännöitsijä
    Suomen Isännöitsijäpalvelut Oy, Jyri Levasma, puh. 02-4781 800, jyri.levasma@levasma.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    32
    Liikehuoneistoja
    4
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    225 m2
    Autopaikat
    12 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 26.02.2034.

    Tehdyt korjaukset

    2021 LTO- ja piha-alueen sähköistyssuunnittelu ml. autopaikat 2020 Hissien uusiminen ja 1 krs:n esteettömyys 2019 Taloyhtiön kylmätilan koneiston uusiminen 2018 Viemärisaneeraus (sisäpuolinen) ja wc-istuiminen uusiminen 2017 Pohjaviemärikunnostus (sukitus), autotallirakennuksen maalaus (seinä) ja pihavalaistus 2016 Pesutuvan kunnostus 2015 Autotallirakennuksen maalaus (seinä) ja pihavalaistus 2013 Ulkoportaiden uusiminen 2012 Ovipuhelimet uusittu 2009 Peltikattojen maalaus sekä autotalliovien uusiminen 2007 Lämmitysverkoston linjasulku/säätöventtiilien uusiminen 2006 Liikeh. ulko-ovet ja ikkunat 2005 Kadunpuolen lasiulko-ovet 1997 Asuinrakennuksen perusten korjaus 1984 Käyttövesijohdot uusittu. Asunnon remontit: Aikaisempi omistaja remontoinut: - Keittiön ja lattiat

    Suunnitellut korjaukset

    .

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvitys yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Piha: Jätepiste. raja-aidan osittainen uusiminen. Julkisivut: Kadunpuolen julkisivu lisälämmöneristykset + ikkunakatselmus. Parvekkeet: Parvekekuntokatselmus. Ikkunat ja ulko-ovet: 9. kerroksen ikkunoiden ja kattoikkunoiden kartoitus. Yleiset tilat: Porraskäytävien huoltomaalaus, taloyhtiön saunan kunnostus, valaistuksen uusiminen. Lämmitysjärjestelmä: Lämmönvaihtimen uusiminen ja lämmöntalteenotto. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Vesijohtojen uusiminen + käyttövesimittarointi (kartoitus). Ilmanvaihto: LTO ja IV-kanavien puhdistus ja säätö. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Piha-alueen sähköistyksen uusiminen ml autopaikat. Autohallirakennus: Sähkönsyötön + keskuksen uusiminen. Kunnossapitotarveselvitys 2024. (Hallitus käsitellyt: 13 /4/ 2024, ei vahvistettu yhtiökokouksessa vielä.) Piha: Jätepiste, raja-aidan osittainen uusiminen. Julkisivut: Julkisivun kuntotutkimus. Parvekkeet: Parvekekuntokatselmus. Ikkunat ja ulko-ovet: 9. kerroksen ikkunoiden uusinta kattoremontin yhteydessä. Katto: Katon uusiminen. Yleiset tilat: Porraskäytävien huoltomaalaus, taloyhtiön saunan kunnostus, valaistuksen uusiminen. Lämmitysjärjestelmä: Lämmöntasapainotus. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Vesijohtojen uusiminen + käyttövesimittarointi (kartoitus). Ilmanvaihto: LTO ja IV-kanavien puhdistus ja säätö. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Sähköverkoston uusiminen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 773 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Lisätiedot

    - Varsinainen yhtiökokous 12.5.2022 päätti kiinteistön lämmöntalteenotto/PILP ja pihasähköistystöiden urakan hyväksymisen. Urakan kustannukset enintään 200.000 eur rahoitetaan lainalla ja mahdollisilla avustuksilla. Kertasuorituksena pois maksettaessa määrän on arvioitu olevan ilman avustuspäätöstä 69,06 eur/Jyv.m². ARA-04.09-2022-1309 avustuspäätös enintään 47.450 eur. Lisäksi haettu ARA latausinfra-avustus. Tällä hetkellä laina on hoitolainana. Ajatuksena on, että hoitolaina tullaan jyvittämään, jolloin ostaja ottaa sen vastatakseen. - Osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. - Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k+kh+pv. - Vastikeperusteen jyvityksen määrä yht.järj. 5 § ja 6 §. Kertoimet (jyv.m²) asunnot ja LH 1,0, tsto 1,50, sauna ja AT 0,53. - Parvekelasitus ja ILP osakasvastuulla. - Hallitus selvittää kameravalvontaa kiinteistössä. - Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta on otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta tai selvitystä purettavista materiaaleista ja ilmoituksen käsittelyä. - Tilikauden aikana maksetut lainaosuuksien suoritukset rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon (päätetään joka vuosi uudelleen). - Isännöitsijältä saadun tiedon mukaan talo on paalutettu. Hänellä ei ole dokumenttia paalujen laadusta, tosin mitään ongelmia ei ole kuulemma ollut. - Yhtiössä on DNA kiinteistölaajakaista 10 MB. - Keittiö remontoitu 2014. Tästä ei ole sähköisessä muodossa mainintaa isännöitsijällä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!