Eerikinkatu 41 C, Keskusta, Turku

Velaton myyntihinta 238 000 € Myyntihinta: 234 250 €
Käyttöönottovuosi 1957
Pinta-ala
82,5 m2
4h + k + kph/wc + vh + lasitettu parveke

Tervetuloa ihastumaan tähän hyväpohjaiseen asuntoon, joka täyttää hieman suuremmankin perheen tarpeet!

Eerikinkatu 41 sijaitsee ihastuttavasti keskustan sykkeen tuntumassa, mutta silti hyvin rauhallisella paikalla. Kävelyetäisyydellä on esimerkiksi jokiranta, ruokakauppa ja aivan keskustan sykkeeseen ja kauppatorille pääset suoraan Eerikinkatua pitkin. Tässä vuonna 1957 valmistuneessa taloyhtiössä lämmitys tapahtuu kaukolämmöllä ja lämmönjakotapana koko asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Täällä ei siis ole pattereita seinän vieressä sisustamista häiritsemässä. Linjasaneeraus on tehty 2004-2005. Taloyhtiön oma piha on uusittu ja kauniisti hoidettu. Bonuksena löytyy pikkuinen, mutta oma kuntosali.

Tässä asunnossa on kolme makuuhuonetta, keittiö, olohuone, kylpyhuone/wc, pieni vaatehuone ja lasitettu parveke. Yhtiöjärjestyksen mukaan asunto on viisi huonetta, mutta tässä asunnossa on yhdistetty kaksi huonetta isommaksi tilaksi. Keittiö sijoittuu rauhallisen sisäpihan suuntaan ja sinne mahtuu pieni ruokapöytä. Olohuone on tilava ja sieltä pääsee lasitetulle parvekkeelle.

Olisiko tämä juuri sinun uusi kotisi. Ole yhteydessä niin kerron mielelläni kohteesta lisää.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Piia Lipponen p. 045 344 6244 / piia.lipponen@op.fi

Mietitkö oman asuntosi myyntiä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573860
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Eerikinkatu 41 C, 20100 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + kph/wc + vh + lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    82,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    82,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1957
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    4/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon huoneisto, päätyasunto. Keittiön ikkunat rauhalliselle sisäpihalle.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    234 249,69 €
    Velaton hinta
    238 000,00 €
    Lainaosuus
    3 750,31 €
    Neliöhinta
    2 884,85 €
    Hoitovastike
    297,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    74,25 €/kk
    Yhtiövastike yht
    371,25 €/kk

    Yhtiön perimä TV-maksu 1,57 €/kk. Vesi tasataan kolmen kuukauden välein. Käyttösähkö kulutuksen mukaan, yhtiö laskuttaa. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, kaapistot ja kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone/wc: suihku, suihkuseinä (toimivuudesta ei ole tietoa), peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet ja allas.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: Muovimatto ja seinät ovat maalattu. Olohuone: Muovimatto ja seinät tapettia. Makuuhuone 1: Muovimatto ja seinät tapettia. Makuuhuone 2: Muovimatto ja seinät tapettia. Makuuhuone 3: Muovimatto ja seinät tapettia. Kylpyhuone: Laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Turun Eerikinkatu 41
    Isännöitsijä
    Turun Keskitetty Kiinteistöhuolto Oy, Esko Lämsä, puh. 0207229970, esko.lamsa@isannointitalo.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    86
    Liikehuoneistoja
    3
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    85 m2
    Autopaikat
    19 kpl, 11 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, pyörävarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, kuntosali, rengasvarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto lämmön talteenotolla.
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Todistus on voimassa 31.12.2024 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    2024: Parvekelasitusten huolto- ja korjauskierros, 35 parveketta. 2023: Leikkialueen peruskorjaus, kalusteiden uusiminen ja lisäys. 2021: Piha-alueen perusparannus. Sähkökäyttöisten ajoneuvojen latausjärjestelmä. Jätepiste uusittu ja polkupyöräkatos rakennettu. 2016: Porraskäytävien ja kellarin ulko-ovet uusittu (pihan puoli, tammiviiluovet), automatiikka. 2015: Sähköpääkeskus uusittu ja siirretty lämmönjakohuoneeseen. DNA Kaapeli-tv-sopimus. Poistoilmalämmmön talteenottojärjestelmän asennus, poistoilmakoneiden uusinta, IV-kanavien nuohous ja pyöräsuojan sekä lämmönjakohuoneen asbestipurut. 2014: Talopesulan pesukone uusittu laitoskoneeksi. Mankelihuone muunnettu kuntosaliksi ja kalustettu. Energiatodistus laadittu. 2013-2014: Mankeli purettu. Liikehuoneistot L1 ja L2 yhdistetty palo-ovella. 2013: Peltikaton maalaus. 2012-2013: Kellarikäytävän asbestipurut lämpöputkissa. Lämpöputkien uudelleeneristys. Saunan lauteet uusittu. 2012: Parveketakuukorjauksia. 2011: Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja säätö. Lattialämmityksen jakotukkien venttiilit uusittu huoneistoissa. 2010: Parvekkeet uusittu. Julkisivumaalaukset. Parvekelasitukset. 2008: Teräsaita rakennettu naapuriyhtiöiden kanssa. 2007: Yleisten tilojen maalauksia. Hiilisiilo purettu. Lämmönvaihdin uusittu. 2005-2006: Porraskäytävien maalaus. Öljysäiliö ja vesivaraaja poistettu. Lukitusjärjestelmä uusittu (EXEC). Porraskäytävien ikkunat kunnostettu. Sadevesiviemärit ja rännikaivot pihan puolelle, kadun puoli tekemättä. 2004-2005: Linjasaneeraus. Saunan kiuas uusittu. Kuivuri uusittu. 2002: Liitetty kaapeliverkkoon. Liikehuoneistojen saneeraus. Parvekkeiden kuntotutkimus. 2001: Liikehuoneistojen ikkunat uusittu, markiisit asennettu. 2000: Ulko-ovien katosten pellityksiä. 1999: Hissien modernisointi. 1996-1998: Asuinhuoneistojen ikkunat uusittu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Suunnitellut taloudellisesti merkittävät korjaustoimenpiteet, päivitetty 28.2.2023: 2023-2024: Leikkivälineiden ym. pihakalusteiden lisääminen. Energiatodistuken päivitys. 2025-2028: Sähkönousujen uusiminen ja datakaapeloinnin asennus. Hissien uusiminen, ARA:n mahdollinen avustus edellyttää lisäksi: Kellarikerroksen palo-oven uusiminen ja automatisointia (esteettömyys). Kerrostaso-ovien uusiminen. 2030: Katon uusiminen, julkisivujen huoltomaalauksia. Suunnitellut taloudellisesti merkittävät korjaustoimenpiteet, kokous 24.4.2024: 2024: Saunaosaston puuosien uusiminen pääosin, huoltomaalaus. 2024: Energiatodistuksen päivitys. 2025: Palovaroittimien asennus huoneistoihin (paristokäyttöiset). 2030-: - Sähkönousujen uusiminen, ARA:n mahdollinen avustus edellyttää lisäksi: Palovaroitinjärjestelmän asennus, verkkovirtaan kytketty, paristovarmennettu. - Kellarikerroksen palo-oven uusiminen ja automaattisointia (esteettömyys). - Kerrostaso-ovien uusiminen. 2030-: Katon uusiminen, julkisivujen huoltomaalauksia.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 295 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Lisätiedot

    Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+p. Osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista. Haitta-ainekartoitus on pakollinen kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa kiinteistöissä, joissa suoritetaan purkutöitä esimerkiksi osakkeenomistajan muutostyön yhteydessä. Kartoituksen tarkoituksena on paikallistaa kohteessa mahdollisesti olevat asbestia tai muita haitallisia aineita sisältävät materiaalit/rakenteet, määrittää niiden laatu, laskea pitoisuuksien määrät sekä määrittää ko. materiaalien pölyävyys purettaessa. Kartoituksen kustannuksista ja yhtiölle toimitetun raportin sisällön oikeellisuudesta vastaa hankkeeseen ryhtyjä. Hallitus on kokouksessaan 10.10.2023 todennut, että osakkeenomistajat ovat oikeutettuja asennuttamaan kustannuksellaan hallitsemilleen huoneistoparvekkeille parvekekaihtimia sillä edellytyksellä, että ne eivät ole haitaksi taloyhtiön julkisivukuvalle. Kokouksessa päätettiin, että parvekekaihtimien sallittu värisävy on läpikuultava harmaa RAL 3502. Yhtiö pidättää oikeuden poistaa tai poistattaa kyseessä olevan osakkeenomistajan kustannuksella rakennuksen julkisivukuvaa haittaavat parvekekaihtimet ja muut mahdolliset rakennelmat. Syysyhtiökokous 1.12.2021 on valtuuttanut hallituksen poistamaan käytöstä ja tyhjentämään vaaralliset aineet talouskellarin viilennysjärjestelmästä, mikäli laitteistossa ilmenee taloudellisesti merkittäviä korjaus- tai peruskorjaustarpeita. Laitteisto on toistaiseksi kuitenkin käytössä ja vähäiset korjaus ja huoltotoiminnat suoritetaan tarvittaessa. Jos viilennysjärjestelmä kytketään pois käytöstä, jää tila normaaliin irtaimistovarastokäyttöön.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!