Laiduntie 6, Laasonportti, Lempäälä

Velaton myyntihinta 364 000 € Myyntihinta: 364 000 €
Käyttöönottovuosi 2022
Pinta-ala
90 m2
4h + k + khh + kph/s + wc + terassi

OP Koti tuntee Lempäälän!

Seuraaville asukkaille tarjolla vuonna 2022 valmistunut, tyylikäs, energiatehokas ja laadukas Kastelli-talo!

Tämän kodin neliöt ovat todella tehokkaasti käytetty, ja pohjaratkaisu on hyvä. Talon reippaan huonekorkeuden ja suuren ikkuna pinta-alan myötä päivänvaloa pääsee mukavasti sisätiloihin, ja tilat tuntuvat avarilta. Etelä- ja länsipuolen ikkunat ovat peilikalvoitetetut, näkösuojaa ja energiatehokkuutta ajatellen. Olokeittiöstä löytyy Puustellin keittiö laadukkailla Siemens kodinkoneilla.

Asunnon pihat ovat valmiit istutuksineen, ja terassien koko onkin yhteensä n. 60m2. Takapihalta löytyy helppohoitoinen hyötypuutarha, johon istutettu mm. luuumupuita, kirsikkaa, marjoja ym. Koko takapiha-aluetta reunustaa isot luonnonkivilohkareet, jotka rajaavat pihan.

Tämän talon lämmönjako on toteutettu miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä, ja lämmitysmuotona on energiatehokas NIBE:n poistoilmalämpöpumppu lämmöntalteenotolla. Olokeittiössä on lisäksi varaava Uuniseppien takka, ja Daikinin ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen.

Alueena Laasonportti on rauhallinen ja soveltuu monenlaisiin asumisratkaisuihin, niin pariskunnalle kuin perheellekin. Autolla hurautat Tampereen keskustaan n. 25 minuutissa, rautatieasemalle n. 5 minuutissa josta junalla 15 minuutissa perillä. Alueella on upeat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden, ja esim. hiihtoladut lähtevät ihan kodin vierestä. Myös Lempäälän kattavat palvelut, koulut ja Ideapark ovat kaikki 10 minuutin ajomatkan päässä.

Tämä on hieno tilaisuus hankkia valmis paketti, idyllisten peltomaisemien ääreltä. Kohteessa järjestetään yksityisesittelyitä, varaa oma esittelyaikasi vaikka heti :

Jesse Ouni / 040 5090 296 / jesse.ouni@op.fi tai Jussi Ouni / 050 389 6805 / jussi.ouni@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571037
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Laiduntie 6, 37500 LEMPÄÄLÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + khh + kph/s + wc + terassi
    Asuinpinta-ala
    90 m2
    Asuintilojen pinta-alaan on luettu kaikki sisätilat.
    Kokonaispinta-ala
    90 m2
    Käyttöönottovuosi
    2022
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    364 000,00 €
    Kiinteistövero
    436€ / 2023

    Toimeksiantajan mukaan vuoden 2023 sähkönkulutus on ollut n. 10 000kWh sisältäen hybridiauton latauksen. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Roskakatos pihaan käynnin yhteydessä, naapurikiinteistöjen kanssa kimppasopimus (bio,muovi ja kartonkikeräys).

    Varustus

    Keittiö

    Avokeittiössä on jää- ja pakastekaappi, integroitu erillisuuni ja induktiotaso, liesituuletin, integroitu astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet. Kodinkoneet ovat laadukkaat ja Siemensin valmistamat.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa on suihku ja vedensuodatin, sauna Harvian Cilindro sähköpilarikiukaalla, kodinhoitotilaa ja kaapistot, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet ja vesikiertoinen lattialämmitys. Kylpyhuoneen kautta käynti saunasta terassille vilvoittelemaan.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiössä : Pergo laminaattilattia, seinät maalattu ja tapetoitu Olohuoneessa ja makuuhuoneissa : Pergo laminaattilattia, seinät maalattu ja tapetoitu. Kodinhoitohuoneessa : Laattalattia ja seinät maalattu Saunassa : Laattalattia ja seinät paneloitu, kiukaan takana on tyylikäs valkoinen kiviseinä. Kylpyhuoneessa : Laattalattia, seinät laatoitettu sekä yksi seinä on mikrosementoitu. Eteisessä : Laattalattia ja seinät maalattu. WC: Laattalattia ja seinät maalattu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Pelti. Ruukin peltikatto, 50v takuulla.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Lisäksi ilmalämpöpumppu Daikin ja varaava takka Uunisepät.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus voimassa 08.03.2032.

    Tehdyt korjaukset

    Seiniä tapetoitu ja kylpyhuoneen seinä mikrosementoitu.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    976 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Pihat valmiit istutuksineen. Nurmialueet talon takapuolella oleskelupihalla pergolan takana sekä molemmissa talon sivuissa. Helppohoitoinen hyötypuutarha; istutettu luumupuita, kirsikkaa, perheomenapuu, karviaismarjapensaita, monivuotista mansikkaa, pensasmustikkaa, hunajamarjaa, viinirypäleitä ja raparperia. Useita kasvatuslaatikoita valmiina helppoon pihaviljelyyn, mahdollisuus poistaa. Pergolassa tarkoitus kasvaa varjostava lehvästö köynnösvilliviinistä ja viinirypäleistä. Kesäkeittiön seinustalla tomaattikasvihuone. Terassi koko talon levyinen, josta käynti paljain varpain pergolalle, jossa terassi jatkuu pääterassilta laituriosalla pergolalle. Perennaa ja kivisommitelma kääntöalueen sivussa olevassa rinteessä. Aidanteet: talon pääoven puolella rinteen reunassa Ruusuangervoa, rinteet välpäkiveä (Kangasalan punainen), kääntöalueen puoleinen kiviaidanne Purppuraheisiangervoa. Pohjoispuolen päädyssä (mustan talon vastainen sivu) aidanne Kiiltotuhkapensasta. Rinteessä välpäkiveä (Kangasalan punainen). Piha-alueiden pohjat tehty valmiiksi asfaltin mahdollista hankkimista varten katujen asfaltoinnin yhteydessä. Koko takapiha-aluetta reunustaa isot luonnonkivilohkareet, jotka rajaavat pihan.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 14.9.2021. Suunnitteilla asfaltointi, kun on tarpeeksi rakennettu taloja alueelle. Lempäälän kunta antaa lisätietoja kaavoituksesta. Lempäälän kunta
    Rakennusoikeus
    244 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppa n. 5min S-Market Lempäälä, n. 10min Ideaparkin palvelut, posti Lempäälän keskustassa, terveysasema n. 5min Lempäälän keskustassa. Koulut: Lempäälän keskustassa koulut. Päiväkoti: Lempäälän keskustassa päiväkodit, sekä mm. englanninkielinen päiväkoti. Monipuoliset lenkkeilymaastot, sienestys ja marjastusmahdollisuudet lähistöllä. Innilän hiihto- ja ulkoilumahdollisuudet n. 150m päässä talolta. Liikenneyhteydet: Autolla Tampereen keskustaan n. 25min. Rautatieasemalle 5min ja junalla 11-15min Tampereen rautatieasemalle. -52B Bussilinjan pysäkki n. 400m kävellen talolta

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!