Sähköttäjänkatu 2 C, Itä-Pasila, Helsinki

Velaton myyntihinta 275 000 € Myyntihinta: 271 738 €
Käyttöönottovuosi 1975
Pinta-ala
64,5 m2
3h, k, kph, vh, lasitettu parveke

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen hyväpohjaiseen neljännen kerroksen kotiin Pasilaan Sähköttäjänkadulle!

Siististi ja huolella pidetty koti on valoisa ja yleisilmeeltään ajaton, sekä täysin muuttovalmis. Tilaratkaisu on tehokas, kaksi makuuhuonetta, erillinen keittiö sekä olohuone, jossa on paikka myös ruokapöydälle. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, josta on upeat näkymät kauas itään, aamuauringon suuntaan. Kylpyhuone on toimiva, ja sinne mahtuu kätevästi myös arjen pyykkihuolto.

Tämän kulmahuoneiston pohja on selkeä ja helposti sisustettavissa. Nykyaikaisiin tarpeisiin suunniteltu koti, joka palvelee loistavasti niin lapsiperhettä, kuin pariskuntaakin. Säilytystilaa on ruhtinaallisesti oman vaatehuoneen ansiosta, ja tämän lisäksi jokaiselle huoneistolle kuuluu myös oma kellarikomero ja häkkivarasto vintillä.

Taloyhtiön tiloissa, asukkaiden käytössä on pyörävarasto, pesutupa, kuivaushuone, sauna, sekä autohalli, johon auton saa pysäköityä vaivattomasti, poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Asunto Oy Sähköttäjänkatu 2 sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä Triplan kaikenkattavia palveluita. Julkista liikennettä käyttävät liikkuvat sujuvasti niin bussilla, ratikalla kuin junallakin, jotka kaikki löytyvät nurkan takaa.

Tätä kotia suosittelen ensiasunnon ostajille tai pienelle perheelle, lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot ja esittelyvaraukset; Pia Lundenberg p. 040 522 1967 pia.lundenberg@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    570955
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Sähköttäjänkatu 2 C, 00520 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, kph, vh, lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    64,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    64,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1975
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    4/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Kulmahuoneisto, parveke ja olohuone itään ja keittiö ja molemmat makuuhuoneet pohjoiseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    271 738,28 €
    Velaton hinta
    275 000,00 €
    Lainaosuus
    3 261,72 €
    Neliöhinta
    4 263,57 €
    Hoitovastike
    419,25 €/kk
    Rahoitusvastike
    45,15 €/kk
    Yhtiövastike yht
    464,40 €/kk

    Vesimaksun peruste: Sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiön luotollisen tilin luotonantaja on Nordea Bank Oyj. Yhtiön luotollisen tilin limiitti on vastiketilin limiitti 50.000 euroa, josta per 27.2.2024 käytetty 0,00 euroa ja urakkalimiitti 150.000 euroa, josta per 27.2.2024 käytetty 74.901,92 euroa. Urakkalimiittiä käytetään ajantasapiirustusten ja sähköjärjestelmien korjaussuunnittelun rahoittamiseksi. Hankkeille haetaan ARA-avustukset mahdollisuuksien mukaan. Yhtiökokouksessa 2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet päättää nostettavan lainan määrästä, rahoitusvastikkeen suuruudesta, rahoitusvastikkeen keräämisen ajankohdasta, jolloin urakkalimiitti muutetaan rahoituslainaksi ja jäljellä oleva lainapääoma tulee osakkaiden maksettavaksi. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai vastaavasti jättää perimättä kaksi hoitovastiketta talouden salliessa.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet keittiön välitilassa led-valaistus, liesituulett.. Keittiö on erittäin siisti ja remontoitu 09/2020. Koneet ja laitteet uusittu remontin yhteydessä (ei liesituuletinta). Kaappitilaa paljon.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku sadesuihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet peilikaapissa ja katossa. Kaksi irtokaappia seinässä

    Säilytystilat

    Vaatehuone, vintti

    Materiaalit

    Keittiö: maalattu laminaattilattia, kaksi seinää tapetoitu ja maalattu, yksi seinä maalattu. Olohuone: maalattu laminaattilattia, seinät tapetoitu ja maalattu päälle. Makuuhuone 1: maalattu laminaattilattia, yksi seinä tapetoitu ja maalattu, kaksi seinää maalattu. Makuuhuone 2: maalattu laminaattilattia, kaikki seinät tapetoitu ja maalattu. Kylpyhuone: lattia klokonaan laatoitettu 10 x 10 cm, seintä laatoitettu suurelta osin.. Eteinen: maalattu laminaattilattia, kaikki seinät tapetoitu ja maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Sähköttäjänkatu 2
    Isännöitsijä
    Iskurit Oy/ Mikko Kultaranta
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    80
    Liikehuoneistoja
    4
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    265 m2
    Autopaikat
    55 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, pyörävarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. /elementti.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa. Kumibitumi.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    koneellinen poisto
    Energialuokka
    D 2018

    Tehdyt korjaukset

    2023 Saunojen kiukaiden ja ohjauskeskusten uusinta. 2022 Hissien peruskorjaus. 2021 Autohallin pilarien korjaukset, pohjaviemärin painehuuhtelu, asuinhuoneistojen IV-suodattimien vaihto. 2020 Bauer vedenkäsittelylaitteisto, ulko-ovien maalaus, pesutuvan pintaremontti, vesikatteen huoltokorjaukset, porrashuoneiden maalauskunnostus. 2018 Autohallin ja pihan kameravalvontajärjestelmän uusiminen. 2017 Parvekkeiden peruskorjaus, parvekkeiden lasitus, saunojen kiukaiden ja ohjauskeskusten uusinta. 2015 Lukitusmuutos. 2014 Ryhmäkodin muuttaminen asuinhuoneistoiksi (6 kpl). 2012 Ala- ja yläautohallin sekä piha-alueen peruskorjaus ja pihakannen vedeneristys. 2011 Ikkunoiden ja parvekeovien uusimiset (1-5 krs.), lämpöverkoston säätö ja IV-kanavien puhdistus. 2010 Porrashuoneiden maalaus. 2008 Saunan paneloinnin ja lauteiden uusiminen. 2007 Metallisen verkkoaidan asennus kävelytien rajalle sekä ullakkokerroksen ikkunoiden huoltomaalaus, sauna- ja tuuletusparvekkeiden ovien huoltomaalaus, sauna- ja tuuletusparvekkeiden maalaus, vesikaton peruskorjaus, räystäspeltien uusiminen. 2002 Julkisivuremontti (parvekelinjoja ei hiekkapuhallettu). 1999 Vesikaton (alakatto) uusiminen.. Asunnon remontit: Keittiö remontoitu vuonna 2020 ja samalla uusittu kodinkoneet, lukuunottamatta liesituuletinta. Pintaremontoitu kaikki huoneet, kaikki seinät, katto ja lattiat maalattu. Ovet vaihdettu, lattialistat uusittu. Ikkunalaudat uusittu. Uudet kylpyhuoneen kalusteet.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa. 2023 Vesikatteen kuntotutkimus ja energiatehokkuusselvitys. 2023-2024 Sähköpääkeskusten uusimistyö, autohallien valaistus, sähköautojen latausjärjestelmä. 2024 LVV-kuntotutkimuksen seurantatutkimus. 2025 Lämmöntalteenotto ja patteriverkoston perussäätö ja lämmityksen tasapainotus sekä lämmönvaihtimen uusiminen. 2026-2027 K-kerroksen liiketilojen sekä muiden maantasossa olevien tilojen ikkunoiden ja ovien uusiminen, porrashuoneiden päätyikkunoiden uusiminen kaikissa porrashuoneissa, julkisivun elementtisaumojen uusiminen, 2026-2027 LVIS-peruskorjaus hankesuunnittelu+esiselvitykset. 2027-2028 LVISperuskorjaus toteutussuunnittelu. 2029 LVIS peruskorjaus toteutus. 2029 Lämpöverkon kuntotutkimus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 564 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2035
    Kaavoitus
    Asemakaava. Hgin kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!