Uusikatu 12 A, Kuhala, Forssa

Velaton myyntihinta 48 000 € Myyntihinta: 43 600 €
Käyttöönottovuosi 1966
Pinta-ala
45 m2
2h, kk

Hyvänkokoinen- ja mallinen kaksio loisto paikalta. Tämä on myös erinomainen vaihtoehto sijoittajallekin, koska kohde on vuokrattu. Sisään astutaan tilavaan eteiseen, mistä löytyy kiinteää kaappitilaa ja naulakkoa takeille ja kengille. Kylpyhuone on remontoitu. Vaaleat kaakelipinnat tuovat tilaan raikkautta. Olohuone on reilun kokoinen ja sohvan lisäksi ruokapöydälle riittää tilaa hyvin. Suurista ikkunoista tulvii ihanasti päivänvaloa asuntoon. Keittokomero nivoutuu hyvin yhteen olo- ja makuuhuoneen kanssa, koska siitä on käynti molempiin suuntiin. Keittokomero on toimiva kokonaisuus ja se on tilavan oloinen, koska se on tavallaan yhtenäistä tilaa yhdessä olohuoneen kanssa.

Kodin parhaita puolia on mahtavan kokoinen lasitettu parveke, mikä on kivasti tilavan makuuhuoneen jatkeena. Sinne mahtuu loistavasti oleskeluryhmä, missä voi istua rauhassa aamukahvia siemaillen.

Tässä taloyhtiössä suurimpia remontteja jo mukavasti takanapäin. Lämmöntuottotapa on muutettu kaukolämmöstä ilmavesilämpöpumppu avusteiseen sähkölämmitykseen. Taloyhtiössä on mukavan rauhallinen sisäpiha. Siellä on lisää autopaikkoja.

Arjessa tarvittavat palvelut löytyvät mukavan matkan päästä. Eikä torillekaan ole matkaa kuin alle kilometri.

Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä.

Soita tai laita viestiä ja sovitaan sinulle yksityisesittely.

Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi.

Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    570673
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Uusikatu 12 A, 30100 FORSSA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, kk
    Asuinpinta-ala
    45 m2
    Kokonaispinta-ala
    45 m2
    Käyttöönottovuosi
    1966
    Kerros
    3/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Vuokrattu

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    43 600,11 €
    Velaton hinta
    48 000,00 €
    Lainaosuus
    4 399,89 €
    Neliöhinta
    1 066,67 €
    Hoitovastike
    202,50 €/kk
    Rahoitusvastike
    58,23 €/kk
    Yhtiövastike yht
    260,73 €/kk

    Taloyhtiöön on asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit, laskutus lukemien mukaan. Yhtiökokous on valtuuttanut taloyhtiön hallituksen perimään yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen, mikäli maksuvalmiuden ylläpitäminen sitä edellyttää.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, peilit, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, erillinen varasto

    Materiaalit

    Keittiö: laatta, maalattu lasikuitutapetti. Olohuone: laminaatti, maalattu lasikuitutapetti. Makuuhuone 1: laminaatti, maalattu lasikuitutapetti. Kylpyhuone: laatta, laatta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Forssan Kauppakatu 17
    Isännöitsijä
    Retta Isännöinti, Forssa / Järvinen Anne +358 50 591 7985
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    29
    Liikehuoneistoja
    4
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    451 m2
    Taloyhtiössä on
    Sauna, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, a- ja B- portaan asuntoihin kuuluu varasto, pesutupa

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    D 2018

    Tehdyt korjaukset

    1995 C-portaan vesikatteen uusiminen. 2000 Lämmitysmuodon muutos kaukolämpöön. 2008 Porraskäytävien maalauksia. 2009 Ikkunat ja parvekkeiden ovet on uusittu. C -portaan 1. kerroksen liikehuoneistojen ikkunat olivat urakka-alueen ulkopuolella. 2012 A- ja B-portaan vesikatteen uusiminen. 2013 Viemäriverkoston peruskorjaus, joka suoritettiin sukkasujuttamalla sekä epoksiputkittamalla. Urakan yhteydessä huoneistojen wc-istuimet uusittiin. 2013 Käyttövesiverkoston uusiminen komposiittijärjestelmällä. Järjestelmään asennettiin huoneistokohtainen vedenmittaus. Urakan yhteydessä porraskäytävän valaisimet uusittiin LED-valaisimiksi, jotka toimivat liiketunnistimella. 2013 Saunan peruskorjaus. Urakan yhteydessä saunaan lisättiin sähköinen lattialämmitys sekä ajastimella toimiva kanavapuhallin tehostamaan ilmanvaihtoa. 2013 C-portaan neljä toimistotilaa on rakennettu kuudeksi asunnoksi. Käyttötarkoituksen muutoksen yhteydessä huoneistoihin on rakennettu märkätilat ja keittiöt. 2015 A-ja B-portaan sekä liikehuoneistojen ulko-ovien uusiminen. A- ja B-portaan porrastaso-ovien uusiminen. 2015 Lukitusjärjestelmä uusittu Abloy Sento järjestelmällä. Ulko-oviin asennettu koodilukot. 2017 Julkisivun elastiset elementtisaumat uusittu. 2020 Tontin soveltuvuus maalämpökaivojen rakentamiseen tutkittu koeporauksilla. Todettu, että lämpökaivojen poraaminen ei ole mahdollista johtuen maaperän runsaista vesisuonista. Lämmöntuottotapa muutettu kaukolämmöstä ilmavesilämpöpumppuavusteiseen sähkölämmitykseen. 2021 Jäteastiat uusittu Molok Oy:n syväkeräysastioiksi. 2021 Tuuletusparvekkeet peruskorjattu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista: 2023 (suositeltu) Asuntojen märkätilat; A- ja B-portaan märkätiloja ei ole saneerattu taloyhtiön hankkeena, vaan niitä on peruskorjattu yksi kerrallaan osakkaiden aloitteesta. Vedeneristeen kunnossapito on taloyhtiön vastuulla. Jos osakkaan teettämän remontin yhteydessä paljastuu vedeneristyksessä korjaustoimenpiteitä vaativa vika tai vahinko, taloyhtiö huolehtii vedeneristeen korjaamisesta. C-portaan märkätilat on rakennettu vuonna 2013. 2023 (suositeltu) Hissit; Hisseihin tehty riskikartoitus ja kuntoarvio, jonka mukaan voidaan määritellä peruskorjauksen/modernisoinnin laajuus. Hanke ei ole vireillä. 2023 (suositeltu) Julkisivut; Julkisivun kunto on tutkittu vuonna 2016 Insinööritoimisto Tähtiranta Oy:n kuntotutkimuksella. Havaituista korjaustarpeista on toteutettu elastisten elementtisaumojen uusiminen ja tuuletusparvekkeiden peruskorjaus. 2023 (suositeltu) Sähköautojen lataus; Osakkaiden tarpeet kartoitetaan ja sen mukaan suunnitellaan sopiva ratkaisu.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 645 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Forssan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Citymarket 450 m, Prisma Forssa 850 m. Forssan tori 1 km. Forssan sairaala 1,7 km. Koulut: Hämeen ammattikorkeakoulu Forssa 750 m. Akvarellin koulu 1,1 km. Päiväkoti: Akvarelli 1,1km. Axel Wahren päiväkoti 900m. Viihdeuimala Vesihelmi 750m. Ravintola Savanna samassa rakennuksessa. Ravintola Gusto 200m. Liikenneyhteydet: Forssan Linja-autoasema 1km.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Forssa OP Koti Lounaismaa Oy

    Sibeliuksenkatu 3, FORSSA

    010 256 1309 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!