Uudisraivaajantie 29 B, Töyrynummi, Helsinki

Velaton myyntihinta 419 000 € Myyntihinta: 419 000 €
Käyttöönottovuosi 2006
Pinta-ala
108 m2
4h + k + s + khh + vh + ak

Erillistalo Töyrynummella

Minulla on ilo myydä poikkeuksellisen siisti ja tyylikäs vuonna 2006 rakennettu erillistalo Suutarilan Töyrynummelta. Omalla tontilla sijaitseva kahden erillistalon asunto-osakeyhtiö on rauhallisella paikalla päättyvän tien varressa. Nykyinen omistaja on remontoinut asunnon kauttaaltaan hyvällä maulla, mukaan lukien kaikki märkätilat. Lopputuloksena on erittäin toimiva ja kodikas perheasunto. Asumiskustannukset ovat varsin kohtuulliset ja kunnossapitotarpeet lähivuosia pieniä. Iso lasitettu terassi on hieno ylimääräinen kesähuone.

Töyrynummi on idyllinen pientalovaltainen alue, jossa on kylämäinen tunnelma. Lähikaupat eivät ole kaukana ja Tammiston palvelut ovat hyvin saavutettavissa.

Tämä on ohittamaton paikka perheelle, joka etsii remonttivapaata ja turvallista omakotitalomaista asumista rauhallisella alueella.

Tervetuloa tutustumaan tähän helmeen tulevana sunnuntaina.

ps. Voit tutustua kokonaisuuteen jo ennakolta oheisen virtuaalikierroksen avulla

Yhteydenotot: paulus.palomurto@op.fi p. 050 544 0598

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    570340
    Kohdetyyppi
    Erillistalo
    Osoite
    Uudisraivaajantie 29 B, 00730 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + s + khh + vh + ak
    Asuinpinta-ala
    108 m2
    Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 100
    Kokonaispinta-ala
    108 m2
    Käyttöönottovuosi
    2006
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Pihanäkymät
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    419 000,00 €
    Neliöhinta
    3 879,63 €
    Hoitovastike
    105,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    105,00 €/kk

    Sähkölämmitys 15000 kWh/v. Vesimaksun peruste: arvio n 29,66 €/kk. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, erillinen wc 1 kpl ja 2 wc toisen kph:n yhteydessä, suihku, suihkuseinä molemmat kph, peilit, kaapit alakerran wc, allaskaappi vetolaatikoilla, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: käsitelty betoni, seinät maalattu, maalattu mäntypaneli. Olohuone: käsitelty betoni, seinät maalattu, maalattu mäntypaneli. Makuuhuone 1: tammiparketti, seinät maalattu ja katto paneli. Makuuhuone 2: tammiparketti, seinät maalattu ja katto paneli. Makuuhuone 3: tammiparketti, seinät maalattu ja katto paneli. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät maalattu ja katto paneloitu. Sauna: laattalattia, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: laattalattia, seinät kaakeli, katto paneloitu/yläkerran kph maalattu. Eteinen: käsitelty betoni, seinät maalattu, maalattu mäntypaneli. Wc: laattalattia, seinät maalattu, katto paneloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Uudisraivaajantie 29
    Isännöitsijä
    hallituksen pj Tom Aalto p 050 565 0515
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Autopaikat
    4 kpl, 2 kpl, 2 kpl
    Taloyhtiössä on
    Yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Ilmalämpöpumppu, varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Yläkerrassa patterit.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Energiatodistus voimassolo päättynyt 7/2023 (luokka D)

    Tehdyt korjaukset

    2024/01 Huoneiston B ilmastointikanavien puhdistus 2023/10 Huoneiston B 2. kerroksen kylpyhuoneen remontointi (Antti Tammela) 2023/09 Huoneistojen A ja B tiilikattojen puhdistus ja huolto (Kodinmaalaus.fi) 2022/11 Huoneiston A ilmastointikanavien puhdistus (Sisäilmahuolto Oy / Rasmus Kolmijoki) 2022/09 Postilaatikoiden siirto postin toimittaman ohjeistuksen mukaisesti (Antti Tammela) 2020/11 Huoneiston 29 B saunan, pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen uudistaminen + lämminvesivaraajan siirto saunatilaan (Antti Tammela; LVI-työt: t:mi Tim Malmsten) 2019/12 Hälytysjärjestelmän asennus huoneistoon 29 B (Sector Alarm) 2019/11 Huoneiston B ilmastointikanavien puhdistus sekä poistopuhaltimen ja kondensaattorin vaihto 2019/05 Lasitetun terassin rakentaminen huoneistoon 29 B (Antti Tammela) 2018/12 Huoneiston A ilmanvaihtokoneen puhaltimien ja kondensaattorien vaihto (Talokuntoon.fi Huoltopalvelut Oy) 2018/10 Huoneisto A 1. kerroksen wc:n remontointi (Antti Tammela) 2018/09 Huoneisto A Ilmalämpöpumpun asennus (t:mi Tim Malmsten) 2018/09 Pihatien ja autopaikkojen asfaltointi ja talon kulmauksissa olevien tarkastuskaivojen kansien päivitys metallikansiin (Asfalttikallio Oy) 2018/04 TV-antennin suuntaus, UHF-antennin lisäys HD-kanaville ja mastovahvistimen vaihto (Antennihuolto H.Hämäläinen Oy) 2017/05 Suksiboksin vinssin asennus 29 B autokatokseen (Antti Tammela). 2017/03 Huoneisto B alakerran lattioiden, keittiön alakaappien, työtasojen, kodinkoneiden sekä yläkaappien ovien uusiminen (Antti Tammela) 2016/11 Huoneiston A ilmastointikanavien puhdistus (Sisäilmahuolto Oy / Väinö Heikkilä) 2016/06 Kiinteistön vesimittarin vaihto ja siirto huoneistossa A (HSY Vesihuolto ja LVI-TSTO AKESTECH Oy / Asko Kärkkäinen) 2016/06 Jäteastian suoja-aitauksen huoltomaalaus (Tom Aalto) 2016/04 Huoneistojen A ja B tiilikattojen puhdistus ja huolto (LA Kattohuolto Oy / Ilari Taskila) 2015/12 Huoneiston B keittiön altaan poistoputken vuodon aiheuttaman vesivahingon korjaus (PR-Saneeraus Oy / Jyrki Törmänen) 2012/05 Huoneistojen A ja B ilmastointikanavien puhdistus (Sisäilmahuolto Oy / Perttu Kela). Asunnon remontit: 2017 remontoitu keittiö ja pinnat, märkätilat remontoitu 2017-2023 välillä. Terassi lasitettu ja katettu 2019.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa Kattotiilien kunnon tarkastus vuosittain, räystäiden puhdistus, roskien ja helposti irtoavan sammaleen yms. puhdistus. 2028-30 Katon perushuolto: kattava puhdistus, tiilien kuntotarkastus, katon käsittely pieneliöstön torjunta-aineella sekä pinnoitustarpeen arviointi. 2027-29 Ilmanvaihtokanavien puhdistus noin 5 vuoden välein. 2028-30 Ulkoseinien maalaustarpeen arviointi. Taloyhtiön ja osakkaiden kunnossapitovastuun jakautumisesta on säädetty yj:n 5§.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    795 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki / Rakennettu ympäristö

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppa Tapaninkylän Alepa n 500 m, useampi K-Market n 1 km säteellä. Tammiston palvelut n. 3 km. Koulut: Alueella useita. Päiväkoti: Alueella useita. Liikenneyhteydet: Bussipysäkit Tapaninkyläntiellä, Puistolan ja Tapanilan juna-asemat.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!