Suutarinkatu 17, Messukylä, Tampere

Velaton myyntihinta 938 000 € Myyntihinta: 938 000 €
Käyttöönottovuosi 2020
Pinta-ala
170 m2
5h, avok., 2x kph, s, 2x erill.wc, khh, 2x vh. Alakerrassa 2 ikkunallista varastotilaa makuuhuonekäytössä

Kodikkaan modernia ja tyylikästä estetiikkaa, toimivia tilaratkaisuja ja asumisen helppoutta! Tämä upea palkitun arkkitehti Maija Tolmusen suunnittelema kokonaisuus Tampereen Messukylässä tarjoaa perheellesi loistavat puitteet viihtyisään asumiseen.

Talon tilat ovat kolmessa kerroksessa. Ulko-ovesta sisään tultaessa tilaratkaisujen toimivuuden toteaminen on välitön, sillä eteisaulan kruunaa hulppea 8 m² vaatehuone. Eteisestä matka jatkuu korkealla huonekorkeudella ja ikkunapinta-alalla varustettuun avaraan olohuoneeseen, joka yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan. Ruokailutilasta on liukuoven kautta käynti katetulle, lasitetulle terassille, joka kesällä toimiikin hienosti olohuoneen ja ruokailutilan jatkeena perheen ja ystävien kanssa yhdessäoloon. Vaalea takka olohuoneessa luo tunnelmaa ja pakkaspäiviin lämpöä. Upea hennon vaaleanvihreä keittiökokonaisuus saarekkeineen, aamiaiskaappeineen ja laadukkaine kodinkoneineen sekä kvartsikivitasoineen on vaativankin kotikokin unelma. Lisäksi tässä kerroksessa on työhuone ja erillis wc. Laadukkaat valaistut Grado-portaat johdattelevat yläkertaan, jossa on kolme yli 10 neliöistä makuuhuonetta, joista isoimmassa oma vaatehuone. Kaikissa makuuhuoneissa on ranskalaiset parvekkeet. Yläkerrassa myös talon toinen suihkullinen tyylikäs kylpyhuone. Arjen helppous viehättää - yläkerran vaatehuoneesta on alakerran kodinhoitohuoneeseen suora vaatehuoltoyhteys pyykkikuilun kautta. Kellarikerroksessa on kaksi yläikkunoilla varustettua huonetta, jotka ovat makuuhuonekäytössä. Kellarikerrokseen on myös oma sisäänkäynti ja heti sisäänkäynnin vieressä on harrastavalle perheelle suunniteltu kuraeteinen ja fiilis onkin, kuin Nokia Areenan ammattilaisten pukutiloissa. Tässä kerroksessa myös reilun kokoinen ja runsailla säilytysratkaisuilla varustettu kodinhoitohuone. Pesuhuoneessa on tottakai tuplasuihkut, tyylikäs ilme ja saunassa hetivalmis Helo Rondo kiuas. Lisäksi vielä erillis wc, tekninen- ja varastotilaa. Talo seisoo tukevasti Lammi-kivirungon päällä omalla lähes 1000 neliön tontilla. Pihassa on talousrakennus, jossa kahden auton autokatos sähköautonlatauspistokkeella varustettuna sekä varastotilaa. Pihapiiri on lapsille turvallinen ja suojaisa sekä on tilaa missä temmeltää. Tämän kodin lämmityskustannukset pysyvät maltillisina, kun käytössä on maalämpö. Lämpöisinä kesinä asumismukavuutta lisää ylä- ja alakertaan asennetut ilmalämpöpumput. Talossa on koneellinen ilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja viilennyspiirillä.

Asuinalueena Messukylä on kylä keskellä kaupunkia vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustan hulinasta. Läheltä löytyvät niin koulut, päiväkodit kuin myös päivittäispalvelut Kalevan ja Turtolan kauppakeskittymistä. Ulkoilua ja liikuntaa harrastavalle löytyy viihdykettä ja aktiviteettia hyvien kävelyreittien muodossa tai mailapelejä harrastavalle läheiseltä Messukylän golf- tai padelkentiltä.

Lämpimästi tervetuloa esittelyyn! Yhteydenotot ja esittelyt:

Virpi Sini, virpi.sini@op.fi, 040 740 6047

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    570297
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Suutarinkatu 17, 33700 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    7
    Huoneet
    5h, avok., 2x kph, s, 2x erill.wc, khh, 2x vh. Alakerrassa 2 ikkunallista varastotilaa makuuhuonekäytössä
    Asuinpinta-ala
    170 m2
    Asuintilojen pinta-alaan on laskettu 5 asuinhuonetta, avokeittiö, kaksi kylpyhuonetta, sauna, kaksi erillis wc.tä, kodinhoitohuone ja kaksi vaatehuonetta.
    Kokonaispinta-ala
    225,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2020
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    938 000,00 €
    Kiinteistövero
    1598,86€/vuosi

    Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (6 henkilöä) vuonna 2023 ollut noin 17 500 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Vuoden 2023 pörssisähkön keskihinta oli 7.02 snt/kWh (sis. ALV). Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Integroidut täyskorkea jääkaappi ja jääpakastinkaappi, erillisuuni, induktioliesi integroidulla liesituulettimella (Bora), integroitu astianpesukone, Esan Levykalusteen mittatilaustyönä teetetyt kaapistot ja aamiaiskaappi, jossa sisääntyöntyvät ovet, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Silestone kvartsitaso.

    Pesutilat

    Saunassa hetivalmis Helo Rondo sähkökiuas, alakerran kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua, yläkerran kylyhuoneessa suihku ja suihkuseinä, allaskaappi ja peili. Kaksi erillis wc.tä, joissa allaskaapit ja peilit. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä. Pyykkikuilu yläkerran vaatehuoneesta kodinhoitohuoneeseen.

    Materiaalit

    Keittiö: Laattalattia, seinät maali. Olohuone: Parkettilattia, seinät maali. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maali. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät maali. Makuuhuone 3: Parkettilattia, seinät maali. Kodinhoitohuone: Laattalattia, seinät maali. Sauna: Laattalattia, seinät puupaneli. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät kaakeli. Wc: Laattalattia, seinät kaakeli, seinä wc-istuimet. Ikkunakaihtimet Artic Storen Screenkaihtimia. Olohuoneen isojen ikkunoiden kaihtimille sähkövaraus olemassa.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Kellari Lammi-kivi.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Vesikiertoinen lattialämmitys. Varaava takka. Ilmalämpöpumppu (1 ulkoyksikkö ja 2 sisäyksikköä).
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja viilennyspiirillä varustettuna.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 90 kWhE/m²vuosi. Energiatodistus on voimassa 28.5.2029 asti.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    986 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2019/Tampereen kaupunki. A, asuinrakennusten korttelialue (kiinteistörekisteriotteen mukaan) Tampereen kaupunki
    Rakennusoikeus
    213 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Tontilla on voimassa vanha asemakaava nro 465. Asemakaavassa ei ole määritelty numeerista rakennusoikeutta, laskennallinen rakennusoikeus kartasta mittaamalla on suuruusluokaltaan noin 180 m2 asuinrakennusta varten ja 32 m2 talousrakennusta varten.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Prisma Kaleva, K-Citymarket Turtola. Koulut: Messukylän koulu, Takahuhdin koulu. Päiväkoti: Messukylän päiväkoti. Pirkanmaan Golf, Padel Tampere Messukylä. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki Aakkula n. 300m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!