Markkulantie 17b, Kuusikko, Vantaa

Velaton myyntihinta 649 000 € Myyntihinta: 649 000 €
Käyttöönottovuosi 2010
Pinta-ala
213 m2
6h + k + aula + s + 3*kph + 2*erill.wc + khh + at

TILAA JA TYYLIÄ

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan omakotitaloon Kuusikon halutulla pientaloalueella! Vuonna 2010 valmistunut talo on tyylikäs ja ajaton, ja sen kokonaispinta-ala on yli 300 m2. Talo lämpiää ekologisella maalämmöllä ja sen energialuokka on B. Maaviilennys pitää sisäilman miellyttävän viileänä kesähelteillä. Talo on kuntotarkastettu vuonna 2024, tarkastuksen perusteella talo on hyvässä kunnossa ja valmis uusille asukkaille.

AJATUKSELLA SUUNNITELTU

Jo heti sisään astuessa huomaa, että talon arkkitehtuuri on huolella mietitty ja harmoninen värimaailma on ajaton. Tilava ja toimiva eteistila jatkuu avaraan, yhtenäiseen keittiöön, ruokailutilaa ja olohuoneeseen. Upea huonekorkeus yhdistettynä lähes koko seinän korkuisiin ikkunoihin tuo valoa ja tila jatkuu katetulle terassille. Varaava takka luo talvi-iltoihin tunnelmallista lämpöä. Sisääntulokerros sopii hyvin niin perhekäyttöön kuin edustamiseenkin. Kerroksessa sijaitsee tilava saunaosasto sekä tällähetkellä lasten leikkihuoneena toimiva huonetila, johon sopii myös toimisto- tai neljäs makuuhuone.

YLÄKERRAN YKSITYISYYS

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja kaksi talon kolmesta kylpyhuoneesta, sekä arkiolohuoneena toimiva aulatila. Ylellinen päämakuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan ja sen yhteydessä on erillinen huone, joka soveltuu työ- tai pukeutumistilaksi tai vaikkapa vauvan huoneeksi. Ammeellinen kylpyhuone tuo luksusta arkeen.

Tässä kerroksessa on lisäksi kaksi tilavaa makuuhuonetta ja näille yhteinen suihkullinen kylpyhuoneensa.

KELLARIKERROS

Kellarikerroksessa on arkieteinen käytännöllisine kurasyöppöineen ja sisääntulon yhteydessä on todella tilava talon toinen lämmin varastotila. Askarteluhuone on toiminut leffahuoneena mutta tilaan saa vaikkapa oman kuntosalin halutessaan. Lämpimässä autotallissa on sekä vesipiste että öljynerotuskaivo. Kaiken kaikkiaan, harvoin on näin toimivaksi varusteltua kotia saatavilla!

HALUTTU SIJAINTI

Helsingin kyljessä sijaitsevassa Kuusikon pientaloalueella on oma alakoulu sekä lähietäisyydellä kattavat palvelut. Porttipuiston ja Helsinki Outletin alueelta löytyy valikoimaa päivittäistavarapalveluista kodin sisustamiseen ja huippumuotiin. Sujuvia liikenneyhteyksiä täydentää lähitulevaisuudessa lähelle tuleva Vantaan Raitsikka.

Katso kodin videoesittely alla olevan linkin kautta ja ihastu!

Tätä upeaa kokonaisuutta esitellään pääsääntöisesti vain yksityisesittelyin, tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Anita Manner YKV,LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    570122
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Markkulantie 17b, 01380 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h + k + aula + s + 3*kph + 2*erill.wc + khh + at
    Asuinpinta-ala
    213 m2
    Asuintilojen pinta-alan perusteena on Vantaan kaupungin rakennusvalvonnan epävirallisen Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen sekä rakennuslupapiirustusten ilmoittama huoneistoala. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
    Kokonaispinta-ala
    341 m2
    Käyttöönottovuosi
    2010
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    2kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    649 000,00 €
    Kiinteistövero
    1440eur

    Sähkönkulutus 7 200 kWh/v, keskimäärin 90 eur/kk, vesi- ja jätevesi 60 eur/kk, puhtaanapito 20, eur/kk, kiinteistövero n. 1440 euro v. 2023. Kustannukset ovat myyjän ilmoittamat asuinkustannukset nelihenkiselle perheelle.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteisiin kuuluvat täyskorkeat jää- ja pakastekaapit, erillisuuni, jossa kiertoilma ominaisuus,induktio liesitaso, liesituuletin -hormi, astianpesukone, Ala Carte keittiön kaapistot ja kiinteät led-valaisimet työtasoilla. Pöytätasojen materiaalina on laminaatti.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneita on peräti kolme kappaletta. Saunan yhteydessä olevassa kylpytilassa on kaksi suihkua ja kiinteä istuinpenkki, tilassa on myös wc-istuin, allaskaappi ja peili. Yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on amme, suihku, allaskaappi, peilli ja wc-istuin. Yläkerran toisessa kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, allaskaappi, peili ja wc-istuin. Erillisiä wc-tilojan on kaksi. Sisääntulokerroksen erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi. Kellarikerroksen erillisessä wc-tilassa peili, allaskaappi sekä säilytyskomero. Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä ja kaapistot. Käytännöllinen kurasyöppö vesipisteineen sijaitsee kellarikerroksen sisäänkäynnin yhteydessä. Kaikissa tiloissa vesikiertoinen lattialämmitys ja kiinteä valaistus.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, kaksi lämmintä varastoa

    Materiaalit

    Keittiö: Laattalattia, seinät maalattu. Olohuone: Tammiparkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Tammiparkettilattia, seinät tapetti ja maali. Makuuhuone 2: Tammiparkettilattia, seinät maali. Makuuhuone 3: Tammiparkettilattia, seinät tapetti ja maali. Kodinhoitohuone: Laattalattia, seinät laatta ja maali. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: Laattalattia, seinät maalattu. Askarteluhuone: Kokolattiamatto, seinät akustiikkalevy. Wc: Laattalattia, seinät maalattu (alakerta) laatta ( sisäänkäyntikerros). Vierashuone: Tammiparkettilattia, seinät maalattu. Yläkerran aula: Tammiparkettilattia, seinät tapetti ja maali. Alakerran eteinen: Laattalattia, seinät maalattu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Kuntotarkastuksessa (2024) suositellut toimenpiteet: vesikourujen puhdistaminen, vesikatteen puhdistaminen sammaleesta tarvittavin osin sekä vesikatteen kunnon tarkastaminen kokonaisuudessaan lumien sulettua(lumipeite paikoin rajoitti tarkastamista).
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Maalämmön yhteydessä on myös maaviilennys. Lisäksi on varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneelllinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kuntotarkastuksessa 2024 suositeltiin ilmanvaihtokanavien puhdistus- ja säätötyön teettämistä.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 84, energiatodistus on voimassa 02.02.2034 asti

    Tehdyt korjaukset

    Autotallin lattia uusittu 2022 Lämminvesivaraaja 2022

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 314 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2009. Asuntorakennusten korttelialue A4. Jokaisella asunnolla on oltava tarkoituksenmukaisesti näkösuojattu, asuntoon liittyvä ulko-oleskelutila, jonka lyhimmän sivun on oltava vähintään 3 m. e=0.25. Lähialueella on menossa tulevan Vantaan Ratikan asemakaavamuutos https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/vantaan-ratikka-kuusikko. Vantaan kaupunki/kaavoitus
    Rakennusoikeus
    329 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Asuntorakennusten korttelialueilla saa rakentaa myymälä- toimisto- ja työhuonetiloja enintään 20% asemakaavassa osoitetusta rakennusoikeudesta. Autopaikkojen vähimmäismäärät: 1,5 autopaikkaa asuntoa kohti.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähialueelta löytyy kattavat palvelut mm. Helsingin Outlet, jossa on erikoisliikkeitä sekä S-market ja Alepa. Porttipuiston liikekeskittymän palvelut kävelymatkan päässä, alueella useita mm. kotiin ja sisustamiseen erikoistuneita liikeitä. Vantaan Ikea sijaitsee alueella. Tikkurilan ja Hakunilan palvelut täydentävät lähialueen palvelutarjontaa, lisäksi pohjois-Helsingin palveluiden pariin on hyvät yhteydet. Kirjasto ja terveysasema ovat Tikkurilassa. Koulut: Kuusikonkoulu (ala-koulu) n. 100m2. Yläkoulu Lehtikuusen koulu, Jokiniemen koulu. Päiväkoti: Alueella on kaksi päiväkotia. Vantaan Kuusikko on pientalovaltainen asuinalue erinomaisten palvelujen läheisyydessä. Lähellä sijaitsee myös Hakunilan urheilupuisto sekä Kuusijärven ulkoilualue. Liikenneyhteydet: Bussit 711 Hakaniemeen, AB vyöhyke Helsingin puolelta. Hyvät ja nopeat yhteydet valtaväylille. Suunnitteilla oleva Vantaan Ratikka monipuolistaa liikenneyhteyksiä valmistuttuaan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!