Pitkäkatu 16 A, Mäki-Matti, Jyväskylä

Velaton myyntihinta99 000 € Myyntihinta: 97 460 €
Käyttöönottovuosi1987
Pinta-ala
34,5 m2
1h, kk, s

Ensiasunnoksi vai sijoitukseen?

Aivan keskustan tuntumassa sijaitseva kiva yksiö tarjoaa helppoa kaupunkiasumista. Tämä hyväpohjainen kerrostalokoti on siistissä kunnossa ja valmis uusien asukkaidensa muuttoon.

Asunnon pinta-ala on 34,5 neliömetriä, mutta tila on tehokkaasti käytetty ja huonejako on erittäin toimiva. Asunnossa on myös kaapistot, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, rullaverhot, verhotangot ja naulakko. Asunto tarjoaa asukkailleen suuren lasitetun parvekkeen, joka avautuu etelään. Parveke tuo lisää avaruutta ja valoa asumiseen sekä mahdollisuuden nauttia kauniista ilmoista ja kaupunkinäkymistä. Se on myös erinomainen paikka rentoutumiseen ja ajanviettoon ystävien kanssa. Suuri lasitettu parveke on ehdottomasti yksi tämän asunnon parhaista ominaisuuksista!

Asuinalue on erittäin viihtyisä ja palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Yliopisto on aivan naapurissa ja Hippoksen alue tarjoaa erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Huoneiston sijainti on erittäin kätevä myös julkisen liikenteen käyttäjille.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja siinä on tehty useita peruskorjauksia vuosien varrella. Rakennus on valmistunut 1987 ja se on rakennettu tiilimateriaaleista. Taloyhtiössä on myös kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kaapeli-tv ja tietoliikenneyhteys.

Tämä kohde on ehdottomasti on nähtävä paikan päällä! Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja tule tutustumaan kohteen mahdollisuuksiin.

Tarvitsetko apua oman asunnon myynnissä? Ota yhteyttä välittäjään, joka auttaa sinua mielellään kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä kysymyksissä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
570110
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Pitkäkatu 16 A, 40700 JYVÄSKYLÄ
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
1
Huoneet
1h, kk, s
Asuinpinta-ala
34,5 m2
Kokonaispinta-ala
34,5 m2
Käyttöönottovuosi
1987
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
2/-
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
On , lasitettu
Parvekkeen kuvaus
Etelään avautuva lasitettu parveke.
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
97 460,05 €
Velaton hinta
99 000,00 €
Lainaosuus
1 539,95 €
Neliöhinta
2 869,57 €
Hoitovastike
196,65 €/kk
Rahoitusvastike
14,58 €/kk
Yhtiövastike yht
211,23 €/kk
Vesimaksu
23,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk, autopaikka 10,00 €/kk, yhtiön perimä TV-maksu 2,10 €/kk. *) Lainaosuus on maksettavissa kaksi kertaa vuodessa ilman pankin kuluja, maksupäivät ovat 30.6. ja 31.12. Muina aikoina tehdystä yhtiölainan ylimääräisestä lyhennyksestä Nordea perii 400 euroa. Isännöitsijäntoimiston kulut lainaosuuslaskelman laatimisesta ovat 105,40 euroa.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesikupu, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, poreallas, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Kaapistot

Materiaalit

Keittiö: maalatut seinät, parkettilattia, kalusteväli laatoitettu. Olohuone: maalatut/tapetoidut seinät, parkettilattia. Sauna: paneloidut seinät, laattalattia. Kylpyhuone: laatoitetut seinät, laattalattia.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Pitkäkatu 16
Isännöitsijä
Mervi Hautanen, REIM, 020 743 8540
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
16
Autopaikat
13 kpl
Taloyhtiössä on
Kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Katon kuntoarvio tehty 2019.
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poisto.
Energialuokka
E 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku eli E -luku on 165 kWhE/m2/vuosi

Tehdyt korjaukset

2006 Jätekatoksen rakentaminen 2008 Aitojen kunnostus 2010 Kiertovesipumpun uusiminen 2010 Kylmälaitteen uusiminen 2011 Lukitusten uusiminen 2014 Lämmönjakohuoneen automatiikan uusiminen 2016 Porraskäytävien valaistus 2018 Porraskäytävien maalaus 2019 Vesikaton kunnon tarkastus ja kunnostus 2019 Parvekkeiden kuntotarkastus hallituksen ja huollon kanssa 2019 Lumiesteiden uusinta 2019 Vesipostien uusinta 2020 Piha-aitojen maalaus 2020 lämmönvaihtimen uusinta 2021 Taloyhtiön laajakaista 2021 Kunnostettiin ja maalattiin parvekkeiden rapatut ja metalli osat sekä julkisivun rapatut osat, uusittiin rännit ja syöksytorvet kiinteistöön sekä ulkorakennukseen sekä uusittiin konservatorion puoleinen aita ja portti. 2021 Vesikalusteiden tarkistus ja uusinta tarpeen mukaan

Muut tiedossa olevat korjaukset

Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028: - Pihakuoppien kunnostus - Vesi- ja viemäriputkistojen kuntoarvio - Lämpöjen tasapainotus - Iv kanavien puhdistus - Parvekkeiden kattojen, ovien ja muiden puuosien maalaus - Etupihan sisäänkäynnin katon maalaus - Metalliovien maalaus - Vesimittareiden uusinta - Sähköautojen latauksen kartoitus - Palovaroittimien uusiminen 2024 - Roskakatoksen maalaus

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 665 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Koulut: Alueella, Yliopisto aivan naapurissa. Päiväkoti: Alueella. Erinomaiset liikuntamahdollisuudet, Hippoksen alue aivan naapurissa. Liikenneyhteydet: Jyväskylän paikallisliikenne

Lisätiedot

Mäki-Matti on Jyväskylän kaupunginosa, joka sijaitsee keskustasta katsottuna Harjun takana. Mäki-Matista on yliopiston pääkampukselle vain muutaman sadan metrin matka ja matkakeskukselle matkaa tulee esimerkiksi K-Market Ruokavinkin kohdalta reilu 1,5 km. Paljon tätä lähemmäs ei voi siis päästää keskustaa ja yliopistoa! Mäki-Matin alueella sijaitsee valtava määrä kouluja ja päiväkoteja, mikä lisää ihmisvilinää alueella. Mäki-Matti on myös läpikulku kohde niille, jotka asustavat esimerkiksi Savelassa tai Kortepohjassa. Asuinalueen kupeessa sijaitsee myös Hippos, josta löytyy niin JYP:in kotihalli kuin monitoimitalo, jossa pelataan eri lajien turnauksia sekä hikoillaan kuntosalilla. Jyväskylän uimahalli AaltoAlvari löytyy Mäki-Matin ja Seminaarinmäen kampuksen välistä.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

010 256 5950 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!