Isännänkuja 3 E, Vantaanlaakso, Vantaa

Velaton myyntihinta 179 000 € Myyntihinta: 160 936 €
Käyttöönottovuosi 1984
Pinta-ala
60 m2
2h + avok + kph + s + p (yj 2h + k + s)

Avarapohjainen luhtitalon toisen kerroksen kaksio. Tähän kotiin muutat ilman remonttihuolia!

Tässä läpitalon avautuvassa kodissa on valoisa pohjaratkaisu. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, joka jatkuu tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Vaalea keittiö on uudistettu joitain vuosia sitten, samoin huoneiston pinnat. Ajattoman vaaleat, skandinaaviset sisutusratkaisut kestävät aikaa ja luovat tyylikkään kokonaisuuden.

Makuuhuoneessa on reilusti säilytystilaa ja omassa saunassa on mukava rentoutua vaikkapa hiihtolenkin jälkeen löylyn pehmeässä lämmössä.

Tämä koti on nähtävä paikan päällä!

Taloyhtiössä jokaiselle huoneistolle kuuluu hoitovastikkeeseen lämpötolpallinen pysäköintipaikka. Yhtiössä hoidetaan huoltotyöt asukkaiden voimin, talvella hankitaan lumenluontiin ulkopuolista apua.

Vantaanlaakson arvostetulla asuinalueella on paljon liikuntamahdollisuuksia sekä Vantaan joen ja -kosken luonto lähellä. Lähipalvelut ovat kävelymatkan päässä, Myyrmäen monipuoliset palvelut sijaitsevat muutaman kilometrin päässä. Lähin juna-asema kehäradalle on Martinlaaksossa.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Anita Manner LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569528
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Isännänkuja 3 E, 01670 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + avok + kph + s + p (yj 2h + k + s)
    Asuinpinta-ala
    60 m2
    Kokonaispinta-ala
    60 m2
    Käyttöönottovuosi
    1984
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Lasitettu tuliva länsiparveke, josta näkymät piha-alueelle.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat läpitalon itä-länsisuuntaisesti, näkymät piha-alueille.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    160 935,77 €
    Velaton hinta
    179 000,00 €
    Lainaosuus
    18 064,23 €
    Neliöhinta
    2 983,33 €
    Hoitovastike
    222,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    228,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    450,00 €/kk
    Vesimaksu
    23,00 €/hlö/kk

    Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu, että joka huoneiston vastikkeeseen kuuluu yksi lämpötolpallinen autopaikka.Ylimääräiset autopaikat 12 €/kpl. Yhtiökokous 30.5.2023 antoi hallitukselle valtuudet periä osakkailta enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai jättää yhden kuukauden hoitovastike perimättä taloudellisen tilanteen niin salliessa.Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa 30.5.2023 päätettiin valtuuksista hallitukselle tarkastamaan rahoitusvastikkeiden suuruutta tilikauden aikana viitekoron vaihtuessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Yhtiökokouksessa 30.5.2023 hallitukselle annettiin valtuutus aloittaa julkisivusaumausurakan hankesuunnittelu ja valtuutus kilpailuttaa projektijohto/valvonta.

    Varustus

    Keittiö

    Avokeittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilma ominaisuudella, induktio liesitaso, liesikupu - katolla huippuimuri, astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet. Keittiö uusittu 2014

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja kiinteät valaisimet. Kylpyhuone remontoitu n. 2011.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaattilattia, seinät maalattu. Olohuone: Laminaattilattia, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, seinät maalattu. Sauna: Muovimatto, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Muovimatto, seinät laatoitettu. Eteinen: Tuulikaapissa muovivatto, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Hellin-Salpa
    Isännöitsijä
    Myyrmäen huolto Oy, Jari Ahtee p. 09 530 6140, jari.ahtee@myyrmaenhuolto.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    32
    Autopaikat
    44 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, talovarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Teräsbetoni.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. 2022 kattourakka.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    v. 2001 Jätekatoksen uusinta v. 2007 Kaukolämpölaitteiden uusinta v. 2010 Ilmastointikanavan nuohous, talon kuntoarvio v. 2011 Kylpyhuoneiden ja saunojen (21 kpl) korjaustoimet, viiden saunan panelointi v. 2012 Kylpyhuonesaneeraus E 25 v. 2013 Kylpyhuonesaneeraus F 31 v. 2013 B talon nurkkaelementin alanurkan lohkeaman korjaus, ikkunoiden ja ulko-ovien käynninsäätökorjaukset v. 2014 Räystäskourujen korjaukset v. 2015 Lämmitysverkoston vuotovahinkojen korjaukset huoneistoissa 11 ja 13 v. 2015 Lämmitysverkoston kunnostaminen ja lämmityksen tasapainottaminen v. 2016 Rakennuslupien hankinta (koskien ikkunoita ja ulko-ovia) v. 2017 Ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen v. 2018 Parvekkeiden ja katon väliset vesivuotojen korjaukset ja vesikourujen puhdistus v. 2018 A-talon porraskäytävän lasitus v. 2019 A-talon päädyn tasanteen korjaus v. 2019 Porrashuoneiden lasitus alkoi 12/2019 2020 Porrashuoneiden lasitus, loppuosa 2022 WC-pyttyjen vaihtoja A!. B6, C11, D16 ja D20 2022 Kattourakka. Asunnon remontit: 2014 keittiöremontti Pinnat uusittu Sähkökalusteet vaihdettu (pistorasiat ja katkaisimet)

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessä erikseen. Parkkipaikka: parkkipaikan asfaltointi, arvio 2026. Autosähkötolpat: 2025-2026 Porrashuoneisden syöksyt: Porrashuoneiden porrassyöksyjen liitosten korjaus. Mikäli porrassyöksyjen liitokset on mahdollista korjata ilman porrashuoneiden betonirakenteiden kuntotutkimusta, niin korjataan ja maalataan. Julkisivujen saumausurakka 2023-2025 IV Nuohoukset 2023 Viemäreiden huuhtelut 2023 tai tarvittaessa Kuntokartoitukset 2023-2027

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    7 979 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähipalvelut kävelymatkan päässä mm. ruokakauppa K-Market Naapuri ja juuri avattu Lidl muutaman sadan metrin päässä. Lisää palveluita löytyy Martinlaakson, Kaivokselasta ja Myyrmäen keskustasta. Terveysasema Martinlaakso ja Myyrmäki. Koulut: Lähialueella useita kouluja, myös ruotsinkielinen koulu ja kauppaoppilaitos, Martinlaakson koulu, Kivimäenkoulu. Päiväkoti: Alueella, vieressä Vantaanlaakson pk. Upeita ulkoilumaastoja on Vantaankosken ympäristön lisäksi Koukkuniitty, Myllärinpuisto ja Lounaniitty. Viherkummusta löytyy siirtolapuutarha. Ylästontiellä sijaitsevat Övre Nybackan juhlatila sekä Vantaan maatalousmuseo. Liikuntapaikkoja ovat Vantaankosken kenttä, Vetokankaan uimaranta, Koukkuniityn hiekka- ja lentopallokentät, Pilvipuiston lentopallokenttä sekä Lounaniityn kenttä ja koirapuisto. Liikenneyhteydet: Bussit Martinlaakson juna-asemalle, Variston, Helsingin suuntaan n. 100m. Omalla autolla liikkuvalle Hämeenlinnan väylä ja Kehätiet sujuvien yhteyksien päässä.

    Lisätiedot

    Energiatodistus oli voimassa 22.5.2023 asti, siinä energialuokka oli E ja ET-luku 188. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!