Maistraatinkatu 2 D, Länsi-Pasila, Helsinki

Velaton myyntihinta 464 000 € Myyntihinta: 447 210 €
Käyttöönottovuosi 1983
Pinta-ala
99,5 m2
4 h, k, kph, s, wc, vh, lasitettu parveke (Yj: 4h + k + s)

Avara ja valoisa koti hissitalon 3/5 kerroksessa monen tyyppisen perheen tarpeisiin!

Olohuone on todella tilava ja makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia. Lasitetulla parvekkeella on mukava istuskella vaikka oman saunan löylyjen jälkeen. Kesähelteitä helpottamaan on kotiin asennettu viilentävä ilmalämpöpumppu.

Sijainti hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja lähellä Triplan kattavia palveluita helpottaa arkea ja lähiluonto Keskuspuiston kupeessa tarjoaa upeat ulkoilumaastot. Alue on myös lapsiperheiden unelma; ympäröivistä leikkipuistoista löytyy aina leikkikavereita. Alueen uusi koulu on valmistumassa tänä vuonna. Länsi-Pasilan kadun varsilla ei juuri autoja näe, sillä niille on paikoitustilat alueen parkkihallissa. Käynnit ennen ensiesittelyä eivät valitettavasti ole mahdollisia, mutta lähetän kohteen asiakirjat mielelläni etukäteen!

Myyntiä hoitaa Sanna-Leena Peltonen YKV, LKV, KED 040-7461161 sanna-leena.peltonen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569234
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Maistraatinkatu 2 D, 00240 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4 h, k, kph, s, wc, vh, lasitettu parveke (Yj: 4h + k + s)
    Asuinpinta-ala
    99,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    99,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1983
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    3/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke, olohuone ja yksi makuuhuone sisäpihan puolelle etelään, muista tiloista avara maisema pohjoiseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    447 209,97 €
    Velaton hinta
    464 000,00 €
    Lainaosuus
    16 790,03 €
    Neliöhinta
    4 663,32 €
    Hoitovastike
    592,03 €/kk
    Rahoitusvastike
    205,97 €/kk
    Yhtiövastike yht
    798,00 €/kk

    Huoneistolle kohdistuva osuus kattolainasta on 3.4.2023 annetun ALUSTAVAN arvion mukaan n. 11 365,49€ /lyhennyosuus 78,61 €/kk (laina-aika 25 vuotta). Lainaosuudet tullaan jyvittämään todennäköisesti kevään 2024 aikana. Yhtiön hallinnassa olevia autopaikkoja (G-rappu) 2kpl 75 €/kk/kpl, Länsi-Pasilan Autopaikat OY:n kautta yhtiöllä on 43 hallipaikka 41 €/kk ja Renkaiden säilytyshuone 8€/kk. Yhtiön tilikausi 20.6.-1.7. YK 28.11.2023 hallitukselle annettu valtuudet periä 2 hoito- tai rahoitusvastiketta. Pääomavastikkeet lyhentävät julkisivulainaa (55,72e/kk), kylpyhuone- ja pihakorjauslainaa (129,35e/kk) sekä PK Susannan rakennekorjauksia (20,90e/kk). .

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin (2023), erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna (ikkunallinen sauna), sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone ja sauna saneerattu vuonna 2009.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Asuintiloissa: Parketti, seinät maalattu, tapetoitu tai paneloitu. Keittiössä: Muovimatto. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu. WC: Seinät maalattu, muovimatto.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Susannanpuisto
    Isännöitsijä
    Retta isännöinti Oy /Ilkka Ala-Ketola
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    65
    Autopaikat
    43 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone, kylmä pihavarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa. Uusittu v, 2023.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 16.12.2024 saakka

    Tehdyt korjaukset

    Pyydä täydellinen lista välittäjältä, mm: 2023 Vesikattojen uusiiminen. 2022 Kerhohuone pintaremontoitu ja kalustettu, päiväkodin koteusvaurioiden korjauksia, vesivahinkojen korjauksia E-talossa, savunpoistoluukkujen automatiikan korjaus. 2020 Antenniverkko kunnostettu Ketju 1000 luokituksen mukaan, telemääräys M65C, lukot sarjoitettu uudelleen (Abloy Sento). 2019 Korvausilmaventtiilien suodattimet aihdettu, ikkunat ja parvekkeen ovet huollettu. 2014 ja 2016 Alkuperäiskuntoisten kylpyhuoneiden peruskorjaukset. 2015 Käyttövesipattereiden venttiilit ja sulkuyhdistäjät uusittu. 2014 Hissikonehuoneiden kattojen uusiminen. 2011 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, korjausilmaventtiilien asennus, patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen ja lämpöverkoston säätö. 2010 Lämpökeskuksen uusiminen. 2009 Julkisivujen elementtisaumaus.. Asunnon remontit: 2022 Viilentävän ilmalämpöpumpun asennus 2009 Kylpyhuoneremontti, asennettu ikkunanlaudat 2005 Keittiöremontti

    Suunnitellut korjaukset

    Kunnossapitotarveselvitys 2023-27, (ei päätöksiä, päivittyy vuosittain yhtiökokouksessa): PIHA: Istutusten hoitoa ja huoltoleikkausta ja ajolinjojen tehokkaampi ohjaaminen. D- ja E -talon väliin katettu lukollinen pyöräparkki, edellyttää rakennuslupaa. Kastelun suunnittelu puille ja kasveille. PERUSTUKSET JA RUNKO: Frontagon Oy:n korjaussuunnitelma B- ja C talot alapohjan rakenteiden tiivistäminen ja tuuletuksen järjestäminen. Reikien poraaminen alapohjaan ja ilmanvaihdon varmistaminen. Rakennusjätteiden poistaminen alapohjasta. PARVEKKEET: Parvekelasitukset ovat osakkaiden asennuttamia ja osakkaiden kunnossapitovastuulla. Alimman tason lasittamattomien terassien kunnon selvittäminen ja tarvittaessa korjaus. IKKUNAT JA ULKO-OVET: Teräksisten ulko-ovien huoltomaalaus. YLEISET TILAT: Porrashuoneet ja kellaritilat: Tavanomainen kunnossapitotarve ikääntymisen mukaan. Mahdollinen D-rapun kellarikerroksen rakentamattoman tilan rakentaminen varastotilaksi edellyttäisi tilan tuuletuksen järjestämistä ja rakennuslupaa. Porrasaulojen maalaus. LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ: Keskuslämmitysjärjestelmässä mahdollisesti energiataloutta parantavia toimenpiteitä. Termostaattien ja säätöjen tarkastaminen. VESI-JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄ: Alkuperäisten keittiön vesikalusteiden uusimista. Vesi- ja viemärijärjestelmien kunnon selvittäminen (kuvaus). Ilmanvaihto Korvausilmaventtiilien suodattimien säännöllinen puhdistus/ uusiminen 1-2 krt/v. IV-järjestelmän nuohous tarpeen mukaan. Päiväkodin ilmanvaihtokoneen vaihto, ilmanvaihtojärjestelmien kunnostus. SÄHKÖ JA TIETOJÄRJESTELMÄ: Normaaleja huoltotöitä. HISSIT: Henkilöhissien kuntokartoituksen 2022 keväällä perusteella korjaustarve 2-3 vuoden sisällä. LVIS-LAITTEIDEN OHJAUS- JA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ: Taloautomaatiojärjestelmä uusittiin 2020 ja järjestelmien säätöjen tarkastus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 128 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2045
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Triplan kattavat palvelut n. 700 m päässä, kirjasto Pasilan kirjasto n. 1 km. Koulut: Maistraatintorilla Pasilan peruskoulun toimipiste. Keski-Pasilaan valmistuu v. 2025 uusi koulu. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja. Keskuspuiston ulkoilumaastot lähtevät omalta pihalta. Liikenneyhteydet: Raitiovaunu n. 300 m, Pasilan asema n. 700 m.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!