Kohteessa esittely su 28.4. klo. 16:00 - 16:25.

Vaskikuja 3 A, Vaskipelto, Vantaa

Velaton myyntihinta 258 000 € Myyntihinta: 258 000 €
Käyttöönottovuosi 1999
Pinta-ala
76 m2
3-4h + kt + kph + s + erill.wc + vh (yj 4h + k + s)

3-4 huoneen muuttovalmis paritalokoti Vaskikujalta nyt saatavilla!

Yksitasoinen koti, jonka pohjaratkaisu joustaa eri elämäntilanteissa. Ilmavassa olohuoneessa ja ruokailutilassa on katto korkealla ja tilaa kokoontua isommallakin porukalla. Huoneesta on mahdollista myös erottaa kolmas makuuhuone tarvittaessa. Asunto onkin yhtiöjärjestyksen mukaan neliö.

Tehokas U-mallinen keittiö on kotikokin unelma, laskutilaa on sopivasti ja kodinkoneet laadukkaat. Keittiö on remontoitu v. 2015.

Huoneistossa on kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä tilaa kodinhoidolle sekä erillinen wc-tila. Tunnelmaa ja lämpö kotiin tuo ilmalämpöpumpun lisäksi varaava takka. Laatallisissa lattiaosuuksissa on miellyttävä sähköinen lattialämmitys.

Säilytystilaa on vaatehuoneen lisäksi molemmissa makuuhuoneissa, erillisessä ulkovarastossa ja kylmältä käyttöullakolta.

Aidatulla asunnon piha-alueella mahtuu toteuttamaan puutarhaunelmiaan tai vain rauhassa rentoutua terassilla chillaillen.

Asunto Oy Vantaa Vaskikuja 3 on kodikas kahden paritalon yhtiö. Yhtiössä on jokaiselle osakkaalle varattu oma autopaikkansa ja huoltotyöt hoidetaan asukkaiden kesken. Yhtiövastike on todella edullinen, lisäksi jokainen vastaa oman kodin sähkölämmitys- ja vedenkulutuskustannuksista.

Elo Vaskikujalla on huoletonta. Lähialueelta löytyvät kattavat palvelut kuten päivittäistavarakauppoja, ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia, päiväkoteja ja kouluja. Lisää palveluita on tarjolla vajaan parin kilometrin päässä Myyrmäessä. Kulkuyhteydet ovat sujuvat niin omaa kuin julkista käyttävälle.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    568276
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Vaskikuja 3 A, 01610 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3-4h + kt + kph + s + erill.wc + vh (yj 4h + k + s)
    Asuinpinta-ala
    76 m2
    Kokonaispinta-ala
    76 m2
    Käyttöönottovuosi
    1999
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat läpitalon itä-länsisuuntaiset, näkymät piha-alueille.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    258 000,00 €
    Neliöhinta
    3 394,74 €
    Hoitovastike
    83,41 €/kk
    Yhtiövastike yht
    83,41 €/kk
    Vesimaksu
    23,00 €/hlö/kk

    Talousarviossa yhtiövastike on vuodelle 2023 13,17€/m2 eli nyt myytävälle asunnolle 1000,92€/ vuosi (83,41€/kk). Yhtiökokous 29.6.2023 oikeutti hallituksen perimään tarvittaessa enintään kaksi yhtiövastiketta. Mikäli kerättyjen vastikkeiden yhteismäärä johtaa tilanteeseen, että yhtiön osoittama voiton määrä ylittää verotettavan tulon määrän, niin se kirjataan ennakkomaksuksi kullekin osakkeelle vastikkeiden suhteessa ( Yhtiökokous 2023) Vesimaksu kulutuslukeman mukaisesti omasta vesimittarista, tasaus kerran vuodessa. Vesivastike 2,90€/m3. Taloyhtiön hulevesistä aiheutuvat laskut menevät osakkaille osakemäärän suhteessa. Sähkönkulutus on myyjän ilmoittamana 10 006 kWh/2023, kuukausikustannus on myyjän sähkösopimuksella ollut keskimäärin 54 €/kk. Lisäksi myyjä on lämmittänyt puulla varaavaa takkaa.

    Varustus

    Keittiö

    Vuonna 2015 remontoidun keittiön varusteisiin kuuluu täyskorkeat Mielen jää- ja pakastekaapit, vuonna 2016 asennettu erillisuuni, jossa höyryominaisuus, Siemensin induktio liesitaso (pieni halkeama kulmassa), liesituuletin, -hormi, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone sekä kiinteät valaisimet. Keittiön kaapistot ovat HTH-keittiön mallistoa (koivuviilu) ja työtasot ovat massiivipuuta (pähkinä). Välitilassa on tyylikäs lasi.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, peili- ja allaskaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä sekä lattialämmitys ja lämminvesivaraaja. Erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi sekä kaapit.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, kylmä käyttöullakko

    Materiaalit

    Keittiö: Laattalattia, seinät maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: Laattalattia, seinät maalattu lasikuitutapetti. Wc: Laattalattia, seinät laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaa Vaskikuja 3
    Isännöitsijä
    Taloyhtiön pj Martti Turunen, turunen@ansala.net p. 050 520 1766
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    4
    Autopaikat
    5 kpl
    Taloyhtiössä on
    Yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, mattoteline, kompostori

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko tiiliverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu. Lisäksi on sähköpatterit ja sähköinen lattialämmitys kosteissa tiloissa.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto.
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 258, energiatodistus on voimassa 19.06.2032 asti. Energiatodistus on laadittu talo CD:lle

    Tehdyt korjaukset

    2010 Ilmalämpöpumppu asennettu 2015 Keittiöremontti, erill. wc.tilan kaapistojen vaihto, parketti, seinät ja katto maalattu. Terassin laajennus, aitojen maalaus. 2023 tulisijan kulumakorjattu. Ilmavaihtokanavien puhdistus, tulisijan nuohous.

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous 2023 päätti että piha-aidat tulee maalata talkootyönä.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 511 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppa n. 500 m S-market ja Lidl. Myyrmäestä löytyy erittäin kattava valikoima ostosmahdollisuuksia. Neuvola lähialueella, terveyskeskus Myyrmäessä. Posti: postin automaatti S-market Kaivoksela 500m, Postin toimipiste Shell Kaivoksela <1km. Koulut: Kaivokselan koulu. Päiväkoti: Alueella useita. Monipuoliset ulkoilumaastot mm. keskuspuiston kulmaan n. 1 km, jossa lenkkipolut ja hiihtolenkit. Lähialueella myös Vetokankaan uimaranta, Vantaan joki ja Malminkartanon huippu. Myyrmäessä, on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa niin liikuntaa kuin kulttuuriakin. Myyrmäen keskustan kupeessa sijaitsee Vantaan suurin liikuntakeskus, Myyrmäen urheilupuisto, jossa voi nauttia poikkeuksellisen laajasta lajitarjonnasta. Liikenneyhteydet: Juna-asema n. 1,5 km. Bussit Vanhan Kaarelantieltä muutaman sadan metrin päästä. Autolla valtaväylät sujuvien yhteyksien päässä ( kehä 1 ja 3, Hämeenlinnan väylä, Vihdintie)

    Lisätiedot

    Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!