Purjelaivankaari 36, Pateniemenranta, Oulu

Velaton myyntihinta 835 000 € Myyntihinta: 835 000 €
Käyttöönottovuosi 2022
Pinta-ala
178 m2
6h, k, s, khh, 2kph, 3wc, 3vh

Tämä omakotitalo on jotain aivan erityistä, meren läheisyydessä oleva laadukkaasti rakennettu ja hyvin varusteltu koti ja vähän enemmänkin, mitä tämän päivän asumiselta vaaditaan. Tätä kotia suunniteltaessa ja rakentaessa mistään ei ole tingitty. Materiaalit ja laitteet ovat laadukkaat, tiloissa on avaruutta, tilantuntua sekä isojen ikkunoiden myötä paljon luonnon valoa. Viimeistellyt ja näyttävät sisustusratkaisut, kuten väljät oleskelutilat, huonekorkeus, upeita lasikaiteita ja valaistua portaikkoa unohtamatta. Asunnon pelkistetty muotokieli puhuttelee selkeillä ja ajattomilla linjoillaan, erikoisuuksilla sekä harmonisella värimaailmallaan. Kodissa on paljon pieniä yksityiskohtia, jotka tuovat käytännöllisyyttä, kauneutta ja ovat samalla arjen luksusta.

Talo sijaitsee omalla tontilla ja lämmityksestä vastaa edulliset käyttökulut omaava kaukolämpö ja sen lämmönjako on toteutettu autotallia myöden miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Kahden kerroksen huonejärjestys toimii erinomaisesti lapsiperheen tai muuten vaan tilaa kaipaavan tarpeisiin. Tyylikäs keittiö yhdessä olohuoneen kanssa muodostaa kokonaisuuden, jossa on mukava viettää aikaa. Tilan hulppea huonekorkeus on 5,6 m jossa Ovelus-rimakatto ja upea merinäköala kruunaavat uniikin kokonaisuuden. Varaava Tulikiven takka tuo tunnelmaa olohuoneeseen, johon korvausilma tulee suoraan lattian alta. Keittiö on suunniteltu kotikokkaajan tarpeita palvellen, Dekton tasot ja Aina-keittiö ovat kotimaista huippulaatua, sekä laadukkaat kodinkoneet ja Festivon tyylikkäät kylmiö sekä pakastin. Keittiössä on runsaasti säilytystilaa, luksus apteekkarinkaappi ja vieläpä aamiaiskaappi, jossa ovien taakse on voi keskittää keittiön pienkoneet ja muut tarpeelliset tarvikkeet, jotka muuten veisivät tasolla tilaa.

Alakerrassa on myös kaksi huonetta, joista toinen on suunniteltu elokuvateatterihuoneeksi sekä tarvittaessa toimimaan olohuoneen jatkeena. Molemmissa kerroksissa on yhteen makuuhuoneeseen asennettu antennilasi ikkunaksi. Alakerran wc on kuin karamelli, joka on pinnoitettu kultamosaiikkilaatalla. Kylpyhuoneessa on suuret näyttävät laatat ja laatoitetut linjalattiakaivot.

Yläkerrasta on upeat merinäköalat niin työhuoneesta kuin isosta makuuhuoneesta ja itse asiassa koko aulatilassa voit nauttia pysähdyttävästä näkymästä merelle. Isomman makuuhuoneen yhteydessä on puu-lasiovi omaan kylpyhuoneeseen, joka huokuu ylellisyyttä. Mukavuutta tuo walkin closet liukuoven takana. Makuuhuoneesta on yhteys lähes 100m2 kattoterassille, jossa herkkuna on 6-7 hengen poreamme lisälämmittimellä ja valoilla ja kaiken kruunaa huikeat merinäköalat. Alakerrassa terassitilaa on yli 80m2, johon lasitusvaraus on olemassa. Ulkoportaat ovat myös ala- ja yläterassien välillä. Pihalle sijoittuu uniikki puutarha, jossa on upea kukkaloisto läpi kesän ja syksyn. Istutusaltaat sijoittuvat etu- ja takapihalle sekä hyötykasvillisuutta on istutettu.

Autotallissa on sopiva tila erilliselle kuntopisteelle, jossa on valmiina antenni ja nettiyhteys sekä vesipiste. Auton voi halutessaan ajaa säältä suojaan autokatokseen tai lämpimään autotalliin. Autotallin ovi avautuu näppärästi kaukosäätimellä tai puhelinsovelluksen avulla. Katoksesta löytyy valmiina 22kw sähköautonlatausasema.

Historiallisesti merkittävä Veneenveistäjänranta on suunniteltu vastaamaan modernin asumisen parhaita puolia. Ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet ovat laajat lähistöllä sijaitsevien uimarannan, venesataman, puistoalueiden sekä rantaa mukailevien kävely- ja pyöräilyreittien ansiosta. Leikkipuisto ja kuntoilupuisto palvelevat alueen asukkaita erinomaisesti. Sujuvat liikenneyhteydet eri puolille Oulua mahdollistavat liikkuvuuden vaivattomuuden niin julkisilla kuin omillakin kulkuvälineillä.

Voisiko tämä olla unelmiesi koti? Ota yhteyttä ja kerron lisää mielelläni.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    568036
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Purjelaivankaari 36, 90800 OULU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, k, s, khh, 2kph, 3wc, 3vh
    Asuinpinta-ala
    178 m2
    Kerrosala 243m2
    Kokonaispinta-ala
    220 m2
    Käyttöönottovuosi
    2022
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    1-2 kk

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    835 000,00 €
    Kiinteistövero
    1010€/vuosi

    Lämmitys: 120 - 260€/kk. Sähkö: vuodessa 15000 kWh/v. Kiinteistövero: 1010€/vuosi. .

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi Festivon 75cm kylmiö, pakastekaappi Festivon 45cm pakastin, erillisuuni pyrolyysiuuni, lämpölaatikko, liesitaso leveä induktiotaso liesituulettimella, liesituuletin liesitasoon integroitu, mikroaaltouuni /uuni yhdistelmä, astianpesukone integroitu Miele, pöytätasojen materiaali Dekton-taso vesiputos yksityiskohdalla. Aamiaiskaappi, luksus apteekkarinkaappi, Silgranit-kiviallas, lasivitriinit

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi Hietakari, yläkerran kph, poreallas 6-7 h ulkoporeamme sis lisälämmitin ja valaistus, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Sauna: Seinät ja katto Magnolia-paneeli, muotolauteet lämpökäsitelty haapa, kuituvalot Kph: Oraksen tupla sadevesisuihku, shampoosyvennys WC: Erikoisuutena kupariset Tapwellin vesikalusteet Yläkerran kylpyhuoneessa Tapwellin gold-vesikalusteet

    Säilytystilat

    Ulkovarasto, 3 x tilava vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: Vinyylikorkkilattia, maalatut seinät, Ovelus-rimakatto. Olohuone: Vinyylikorkkilattia, maalatut seinät, Ovelus-rimakatto. Kodinhoitohuone: Laattalattia, laattaseinät, Magnolia-panelikatto. Sauna: Laattalattia, Magnolia-panelia seinät ja katto. Kylpyhuone: Laattalattia, laattaseinät, Magnolia-panelikatto. Eteinen: Laattalattia, maalatut seinät, Ovelus-rimakatto. Wc: alakerta: laattalattia, laattaseinät, Ovelus-rimakatto. Yläkerran makuuhuoneet: Vinyylikorkkilattia, maalatut seinät, mdf-paneelikatto. Makuuhuone/alakerta: Vinyylilattia, maalatut seinät, mdf-paneelikatto. Makuuhuone 2/alakerta: Vinyylikorkkilattia, maalatut seinät, mdf-paneelikatto. Wc yläkerta: laattalattia, laattaseinät, mdf-paneelikatto.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, koneellinen poisto sekä lämmön talteenotto
    Energialuokka
    B 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    855 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2021. Oulun kaupunki
    Rakennusoikeus
    240 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Isokatu 14, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!