Ruukuntekijäntie 4 D, Myyrmäki, Vantaa

Velaton myyntihinta 169 000 € Myyntihinta: 153 830 €
Käyttöönottovuosi 1990
Pinta-ala
61 m2
2h + k + s

Asunto Oy Ruukuntekijäntie 4 on Vantaan Myyrmäessä sijaitseva, vuonna 1990 valmistunut viisikerroksinen kerrostalo. Ruukuntekijäntie 4 sijaitsee Myyrmäen urheilupuiston vieressä josta löytyvät monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Alueen kattaviin päivittäisiin palveluihin on vain noin 10 minuutin kävelymatka. Myyrmannin juna-asema sijaitsee lyhyen matkan päässä josta junalla Helsingin keskustaan vie vain noin 20 minuuttia.

Hyvän ja kodikkaan pohjaratkaisun ansiosta koti tuntuu neliöitään isommalle. Keittiö ja olohuone nivoutuu kivasti toisiinsa ja olohuoneesta on käynti tilavalle ja suojaiselle parvekkeelle puiston suuntaan. Säilytystilaa on runsaasti vaatehuoneen lisäksi kaapistoissa.

Yksityisesittelyt, aina on hyvä aika ottaa yhteyttä!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    567537
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Ruukuntekijäntie 4 D, 01600 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + k + s
    Asuinpinta-ala
    61 m2
    Kokonaispinta-ala
    61 m2
    Käyttöönottovuosi
    1990
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    3/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Tilava, puistoon päin suuntautuva.
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke itään päin.
    Vapautuminen
    28.1.2024 mennessä

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    153 829,83 €
    Velaton hinta
    169 000,00 €
    Lainaosuus
    15 170,17 €
    Neliöhinta
    2 770,49 €
    Hoitovastike
    305,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    219,60 €/kk
    Yhtiövastike yht
    524,60 €/kk
    Vesimaksu
    18,00 €/hlö/kk

    Osakkeina yhtiössä yhteensä:74 kpl tiloja, pinta-ala 4257,00 m2, osakkeiden lukumäärä 40695 kpl. Yhtiön päättämät tai hallituksen ehdottamat korjaukset ja muutokset sekä yhtiökokouksen jälkeen ilmenneet korjaustarpeet jotka voivat olennaisesti vaikuttaa osakehuoneistojen käyttöön tai käyttökustannuksiin. Yhtiössä on yhteinen laajakaista, joka käyttää Elisa taloyhtiölaajakaista tekniikkaa ja sen maksiminopeus on 10/10Mbit/s. Sisältyy hoitovastikkeeseen. Halutessaan osakas voi tilata nopeamman yhteyden Elisalta omalla kustannuksellaan. Yht.kok. 14.12.2023 päätökset: -päätettiin yksimielisesti, että vesikaton osalta tehdään hankesuunnittelu, joka valmistuttuaan esitellään osakkaille. Hankesuunnittelun valmistumisen jälkeen palataan tarvittaessa toteutussuunnitteluun ja sen osalta tehtäviin päätöksiin. -päätettiin teettää yhtiölle energiaselvitys vaihtoehtoisista energiamuodoista. -hallitus valtuutettiin perimään tai jättämään perimättä yhden kuukauden hoito- ja korjausvastikkeet yhtiön taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä. -hallitus valtuutettiin tarkistamaan rahoitusvastikkeiden määrää korkokulujen vaihteluista johtuen, mikäli korkokulut merkittävästi muuttuvat. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. -päätettiin rahastoida enintään huoneistokohtaisten lainaosuussuoritusten lyhennysten määrällä lainalyhennysrahastoon. Pääomavastikkeita ei rahastoida. Yhtiöllä poikkeava tilikausi 1.9.-31.8. Yhtiö on siirtänyt osakeluettelon MML:n sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laatta, seinät maali, katto maali. Olohuone: Lattia laminaatti, seinät maali, katto maali. Makuuhuone 1: Lattia laminaatti, seinät maali, katto maali. Sauna: Lattia laatta, seinät paneeli, katto paneeli. Kylpyhuone: Lattia laatta, seinät laatta, katto paneeli. Eteinen: Lattia laminaatti, seinät maali, katto maali.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Ruukuntekijäntie 4
    Isännöitsijä
    Myyrmäen Huolto Oy, Arja Pihlakari
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    65
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, ulkoiluväline varasto, kellarikomerot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolo päivä 30.5.2033

    Tehdyt korjaukset

    Perusparannukset (suoritettu): v. 2005 Tehty kuntoarvio v. 2006 Ulkoikkunoiden huoltomaalaus v. 2006 Parvekkeiden kunnostus ja pinnoitustyöt v. 2010 Lukituksen uusinta v. 2010 IV-Puhdistus ja säätö v. 2010 Lämmönjakolaitteiston uusinta v. 2011 Patteriverkoston perussäätö ja tasapainoitus. v. 2012 Autotallien ovet uusittu v. 2013 pohja-, tontti- ja pystyviemäreiden huuhtelut ja kuvaukset v. 2013 terassien seinien, ritiläkaideteiden ja tolppien puhdistus ja maalaus v. 2014 E-portaan painuman korjaussuunnittelu v. 2014 Pihan kunnostus ja leikkivälineiden uusiminen v. 2015 Vesikatteen huoltokorjaus jakattoturvatuotteet v. 2016 Elisa taloyhtiölaajakaista-ja kaapeli TV v. 2016 A-päädyn salaojien kunnostus v. 2016 Parvekkeiden ja terassien kunnostus ja lasittaminen sekä julkisuvulaattojen korjaus v. 2017 Esteri-kuivausjärjestelmät molempiin kuivaushuoneisiin v. 2018 Terassien betoniseinien maalaukset v. 2018 Päätymuurikivien poisto, päädyn kunnostus, asfaltoinnit v. 2020/2021 KH-Suunnittelu, Frontago Oy v. 2021 Putkistojen kuntotutkimus, Ramboll Oy v. 2021 A ja E -portaiden huippuimureiden uusinta v. 2022 Vesikaton akuutit korjaukset/roofFin Oy v. 2022 Vesikaton kuntotutkimus/Sweco Asiantuntijapalvelut Oy v. 2022-2023 Yhtiön kylpyhuoneiden korjaukset/ RA-Rakennus OY/ Consti OY v. 2023 Vesikaton tarkastus ja tarvittavat huoltokorjaukset/ Kattotutka OY. Asunnon remontit: 2014 uudet väliovet, olohuone, keittiö ja eteinen seinien maalaus 2014, laminaatin asennus ja lattialistat/ovilistat 2014. 2017 turvalukon asennus, murtosuojaus ja ovisilmä. 2019 makuuhuoneen seinien maalaus. Kattojen maalaus 2019/2020. Makuuhuoneen patterin maalaus 2019. Inaria liukuovikaapiston asennus 2020. Makuuhuoneen kaapiston ovet uusittu 2021. Parvekelasit, lupa myönnetty 19.10.2014. Keittiössä korvataan parketti lattialaatoituksella 2014.

    Suunnitellut korjaukset

    Julkisivut ja parvekkeet: ei tiedossa olevia korjaustarpeita. Ikkunat ja ovet: Ikkunoiden ja parvekeovien uusimista ja kustannustehokkuutta ja taloudellista vaikutusta tarkastellaan tulevien 5 vuoden aikana yhdessä mahdollisen energiaremontin yhteydessä. Vesikatto: Vesikaton peruskorjaus/uusiminen 2024-2026 aikana. Koneet ja laitteet: IV-koneiden uusiminen vesikattohankkeen yhteydessä. IV-poistoilmakoneiden uusimista ja kustannustehokkuutta sekä taloudellista vaikutusta tarkastellaan vesikattohankkeen yhteydessä, samoin myös maalämpö- ja LTO-lämmentalteenoton kannattavuutta ja hankintaa. Hissit: Mahdollisesti hissikoneiston osien ja järjestelmien huoltotöitä. Hissien kuntotutkimus. LVIS: Tuloilmaventtiileidn huoltotyöt. Salaojien, pohjaviemäreiden ja sadevesijärjestelmien huuhtelut ja kuvaukset. Muut: Kaikkien tilojen ja huoneistojen palovaroittimien hankinnat ja kunnossapito (palovaroittimien hankinta ja kunnossapito siirtyy 1.1.2024 alkaen taloyhtiölle). Kaikki kustannukset sisältäen myös korjaushanke rahoitetaan hoitovastikkein talousarvioon sisältyen, kustannusvaraus 100.000,00 euroa (tämä summa on ilmoitettu helmikuussa 2023 pidetyssä yk:ssa => Tilinpäätöksen liitteessä oli maininta, että hankkeen kustannusvaraus on 60.000€.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 287 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppa Citymarket ja Prisma. Ruokarobotti. Koulut: Useita kouluja alueella. Päiväkoti: Useita päiväkoteja alueella. Myyrmäki-halli, Energiaareena, Myyrmäen jalkapallostadion ja kaksi jäähallia sekä yleisurheilukenttä sijaitsevat aivan kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet: Lähin bussipysäkki on vieressä, juna-asema n. 700m. Kulkuyhteydet omalla autolla erinomaiset pääväylille.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!