Marjaniementie 36a As, Marjaniemi, Helsinki

Velaton myyntihinta 538 000 € Myyntihinta: 538 000 €
Käyttöönottovuosi 2000
Pinta-ala
202 m2
6h + k + s + 2wc

Tervetuloa Marjaniemessä sijaitsevaan tilavaan ja avaraan perhekotiin. Tämä vaikuttava 202 neliömetrin koti tarjoaa monipuoliset tilat ja erinomaisen sijainnin perheesi tarpeisiin.

Toisessa kerroksessa avautuu valoisa ja tilava olohuone, iso keittiö, kaksi makuuhuonetta ja erillinen wc. Osittainen neljän metrin huonekorkeus luo vaikuttavaa avaruutta ja yhdistää toiminnallisuuden kodikkuuteen. Huoneiden uniikki luonne korostuu visuaalisesti, luoden ihanteellisen ympäristön perheen yhteiseen ajanviettoon.

Sisääntulokerroksen tilat yhdistävät mukavuuden ja monipuolisuuden, tarjoten makuuhuoneen, saunaosaston, takkahuoneen, kodinhoitohuoneen ja erillisen wc:n. Alakerrassa sijaitseva avoin huone soveltuu monipuoliseen käyttöön, mukautuen tarpeisiisi. Tämä kerros on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia päivittäiseen elämään ja harrastuksiin.

Asunto hurmaa tehokkaalla ja toimivalla pohjaratkaisulla, joka optimoi jokaisen neliön viihtyisään käyttöön. Useat ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa ja ilmavuutta jokaiseen huoneeseen.

Viihtyisä takapiha tarjoaa oman rauhallisen keitaan, kun taas iso kulmaparveke toimii mainiona paikkana vaikka aamukahvin nauttimiseen. Nämä tilat täydentävät asumismukavuutta, tarjoten mahdollisuuksia rentoutumiseen.

Asuntoon kuuluvat myös 25 neliön lämmitetty autotalli sekä ulkovarasto. Vuonna 2000 valmistunut kahden asunnon taloyhtiö nauttii erinomaisesta sijainnista, kun kauppakeskukset Easton ja Itis tarjoavat monipuolisia palveluita lähietäisyydeltä. Hyvät liikenneyhteydet, kuten bussipysäkki ja metro Itis, tekevät alueesta vaivattomasti saavutettavan. Lisäksi lähiympäristössä on kaikki tarvittavat palvelut, koulut ja päiväkodit, mikä tekee asumisesta kätevää ja miellyttävää.

Tämä väljä perhekoti on heti vapaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika yksityisnäytölle tai saadaksesi lisätietoja tästä kodista, joka voi olla juuri teidän perheenne unelman täyttymys.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    566525
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Marjaniementie 36a As, 00930 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h + k + s + 2wc
    Asuinpinta-ala
    202 m2
    Kerrosala 202 m2, josta 40% toimistotilaa.
    Kokonaispinta-ala
    202 m2
    Käyttöönottovuosi
    2000
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Iso kulmaparveke itä-pohjois suunnassa.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunoita pohjoiseen, itään ja länteen.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    538 000,00 €
    Neliöhinta
    2 663,37 €

    Kuukausittaisia vastikkeita ei ole. Vastikkeet maksetaan kustannusten perusteella 2-3 kertaa vuodessa yhtiön tilille saapuneiden kululaskujen mukaan. Talyhtiön kokonaiskulut vuonna 2022 olivat 4830,95 euroa. Tämän asunnon osalta vuosikulut noin 2415,48 €, joka tekee noin 201,29 €/kk Vastikkeiden maksun päätäntävalta on yhtiokokouksella. Sähkönkulutus: 1.1.2022 - 31.12.2022 on ollut 29 673,63 kWh 1.1.2023 - 28.11.2023 on ollut 24 539,90 kWh Huoneistpkohtaiset (omat) vesimittarit antavat vesilaitoksen päämittariin verrattuna noin -7% eriävät lukemat. Ns. "hukkakuutiot" on tasattu huoneistojen kesken. Vesimaksut maksetaan kertasuorituksen kulutuksen mukaan.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone: Kaksi suihkua Sauna, sähkökiuas. Yläkerra kylyhuone: Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi. Alakerran erillinen wc: peilikaappi, allaskaappu.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Laattalattia, seinät maalattu, katto paneloitu. Olohuone: Pyökkilautaparketti. seinät maalattu, katto paneloitu. Makuuhuoneet: Pyökkilautaparketti. seinät maalattu, katto paneloitu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, seinät laatta, katto paneloitu. Sauna: Laattalattia, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: Laattalattia, seinät maalattu, katto paneloitu. Wc: Laatoitettu, katto paneloitu. Takkahuone: Laattalattia, seinät maalattu, katto paneloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Marjaniementie 36 A
    Isännöitsijä
    Asukas Isännöinti
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Autopaikat
    2 kpl, 2 kpl
    Taloyhtiössä on
    Yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, ulkovarastot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanpoisto.
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 1.12.2033

    Tehdyt korjaukset

    2022: Lämminvesi uusiminen asunto A. 2019: Asunto A:n peltikaton uusiminen. 2016: Lämminvesivaraajan uusiminen asunto B 2013: Teräspylväiden ja palkkien maalaus. 2012: Aidan uusiminen 36A ja 36B talojen välillä puoleen väliin tieltä katsottuna. 2011: Piha-aidan maalaus. Ilmalämpöpumpun asennus molempiin asuntoihin. 2010: Autotallin ovien uusiminen ja mekanismin muuttaminen sähkötoimiseksi.. Asunnon remontit: 2000: Kylpyhuoneen ovi vaihdettu toiselle seinälle ja alkuperäisen oven tilalle rakennettu lasiseinä.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 013 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kauppakeskus Easton noin 800 metriä. Kauppakeskus Itis noin 1 kilometriä. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki noin 80 metriä. Metro Itis noin 1 kilometriä.

    Lisätiedot

    Isännöitsijäntodistuksen mukaan asunnon kerrosala 202 m2, josta 40 % toimistotilaa. Asunnon hallintaan kuuluu lämmin autotalli ja varasto, yhteensä 25 m2. Yhtiöjärjestyksen 14 luku Kunnossapitovastuut: Kumpikin Asunto 1 ja Asunto 2 on vastuussa oman asuntonsa sekä asuntoon liittyvän tonttialueen ja autotallirakennusosan kaikista kunnossapitoon, korjauksiin ja muutostöihin liittyvistä kustannuksista, vastuista ja velvoitteista. Taloyhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään ja ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Asunnossa olevat huonekalut kuuluvat kauppaan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!