Pastori Jussilaisen tie 4 A, Pohjois-Haaga, Helsinki

Velaton myyntihinta 225 000 € Myyntihinta: 225 000 €
Käyttöönottovuosi 1954
Pinta-ala
49,5 m2
2h, k, kph, parveke

Viehättävä kulmahuoneisto!

Sopisi vaikka ensiasunnon ostajalle!

Tämä koti sijaitsee arvostetulla Pohjois-Haagan alueella erityisen kauniissa rakennuksessa, joka on juuri kokenut mittavan uudistuksen vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen. Yhtiössä on juuri ollut parveke-, julkisivu- ja ikkunaremontti sekä maalämpöurakka.

Huoneiston neliöt on käytetty tehokkaasti. Kph on remontoitu 2016 yhtiön toimesta putkiremontin yhteydessä.

Helposti saavutettava kulmahuoneisto. Ei rappusia, vain pari askelmaa ulko-ovella. Parvekenäkymä on pihan puolelle ja ilmansuunta on noin etelään.

Alueella ja sen läheisyydessä on kattavat palvelut, jotka on helppo saavuttaa myös julkisilla kulkuneuvoilla. Juna-asema ja bussipysäkit ovat lähellä ja myös Raide-Jokerin pysäkki.

Ympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja vehreitä puistoalueita.

Tervetuloa tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    566204
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Pastori Jussilaisen tie 4 A, 00400 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k, kph, parveke
    Asuinpinta-ala
    49,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    49,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1954
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke noin etelään. Näkymä pihalle.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    225 000,00 €
    Neliöhinta
    4 545,45 €
    Hoitovastike
    287,10 €/kk
    Yhtiövastike yht
    287,10 €/kk

    Vesimaksu tasataan kolme kertaa vuodessa todellisen kulutuksen mukaan. Autotallipaikka 70€/kk, pihapaikka 15€/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin rosteri 2017, induktioliesi rosteri 2017, liesituuletin rosteri, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vintti, komero x 2

    Materiaalit

    Keittiö: seinät maali, lattia laminaatti. Olohuone: seinät maali, lattia parketti. Makuuhuone 1: seinät maali/tapetti, lattia laminaatti. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: seinät maali, lattia parketti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Jussinkulma
    Isännöitsijä
    REIM Pääkaupunkiseutu Oy/Kari Lohko
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    65
    Autopaikat
    7 kpl, 29 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, jäähdytetty kellari, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, ulkoiluvälinevarasto, säilytysullakko, huoneistokohtaiset varastot
    Lunastuspykälä
    -

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen.
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 29.12.2024 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    1988 WC-laitteiden uusinta, jäteaitauksen rakenteet korjattu 1992 Lämpökeskuksen asbestisaneeraus 1993 Tiilikattojen, räystäskourujen ja syöksytorvien uusiminen, C-D kadunpuolen parvekkeet, A-B parvekelinjojen takuukorjaus, aitojen teko 1995 Porrasmaalaus 1996 Pastori Jussilaisen tie 4 parvekkeiden peruskorjaus 1997 Kuntoarvio ja Pastori Jussilaisen tie 4 ikkunoiden ulkomaalaus 1998 Näyttelijäntie 3 ikkunoiden ulkomaalaus 1999 C-D parvekelinjat peruskorjaus länsipuoli, lumiesteet 2000 A-B parvekelinjat peruskorjaus länsipuoli, päätyparvekkeet eteläpääty 2001 A-B parvekelinjat peruskorjaus itäpuoli 2002 Talojen välisen putkikanaalin uusiminen, myös varausputket kanaaliin 2003 HTV ja ulko-ovien lipat 2004 Bauer vedenkäsittelylaite lämpökiertoon 2005 Bauer vedenkäsittelylaite kylmän veden kiertoon, sähköremontin suunnittelu 2006 Sähköremontti (ei huoneistoja), lukituksen uusiminen 2007 Talojen ulkomaalaus ja savupiipun pellitys, uuden pesukoneen hankinta pesutupaan 2008 Ulkomaalaus saatettu loppuun, vesiposti PJT4, vaakaviemäreiden puhdistus ja kaivonkansien nostoja, patteriventtiilien uusimista, Elisa 2009 Syväsäilijöiden asennus, parkkipaikan kunnostus ja 2 lisävieraspaikkaa 2010 Ilmanvaihtokanavien nuohous, VTT putkikartoitus 2011 Tonttivesijohdon uusiminen, salaoja C-porras 2012 Patteriventtiilien ja nousuventtiilien vaihdon suunnittelu 2013 Lämmitysjärjestelmän venttiilien saneeraus suunnittelu 2014 LVIS-saneeraus suunnitelma ja saunan saneeraus 2016 LVIS-saneeraus aloitettu 2017 LVIS-saneeraus valmistunut, pitkän talon ulko-ovien uusiminen sekä koodilukot ulko-oviin, uusi kuivausrumpu pesutupaan, uusi kuivaaja 2018 Raksystems Oy:n kuntoarvio 2021 Julkisivun, ikkunoiden, parvekeovien, rappujen sisääntulon kiviportaiden ja autotallien ovien korjausten sekä maalämpöön siirtymisen suunnittelu.. Asunnon remontit: Seinät ja sisäkatot maalattu 2017. Kph on remointoitu 2016 yhtiön toimesta putkiremontin yhteydessä.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: 2023 Julkisivun maalaus, ikkunoiden, parvekeovien ja rappujen portaiden kunnostus Julkisivuremontin suunnittelu, maalämpöön siirtyminen, varaus auton latauspisteiden rakentamiseen, tiilikaton pesu, pinnoitus, rikkinäisten tiilien vaihto (käynnissä paitsi 2024 vuodelle siirretyt korjaustarpeet) 2024 Aurinkopaneelien asennus Latauspisteiden rakentaminen, pihan kasvillisuuden uusiminen Tiilikaton pesu, pinnoitus, rikkinäisten tiilien vaihto 2025 Jäteastia-alueen kunnostus 2026 Ei suunniteltuja remontteja. 2027 Ei suunniteltuja remontteja. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain, joten muitakin remontteja voi tulla kuin nuo tuossa yllä mainitut.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 701 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2060
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Kauppa Kasari on lähes naapurissa Thalianaukiolla. jossa on myös muitakin palveluita. Noin 400 metrin päässä on Pohjois-Haagan ostoskeskus, jossa on mm. 24h Alepa. S-Supermarket Pohjois-Haaga noin 1km., Kauppakeskuskaari noin 1,5km. Posti R-Kioski Pohjois-Haaga, kirjasto noin 1,6km., terveysasema noin 1km. Koulut: Pohjois-Haagan ala-aste noin 400 m. Pohjois-Haagan yhteiskoulu noin 450m., jossa on yläaste ja lukio. Päiväkoti: Alueella useita. Rauhallinen arvostettu alue. Hyvät ulkoilumahdollisuudet lähellä. Haagan Rhododendronpuisto eli Alppiruusupuisto sijaitsee parinsadan metrin päässä. Se on suosittu noin kahdeksan hehtaarin puisto, joka toimii myös yliopiston kasvinjalostuksen koealueena. Liikenneyhteydet: Juna-asema noin 800m., bussipysäkit ja taksi-asema lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

    Lisätiedot

    Ylimääräinen yhtiökokous järjestettiin 11.1.2024. Ylimääräinen yhtiökokous myönsi hallitukselle tai isännöitsijälle valtuudet kilpailuttaa remonttiluoton uudelleen ja nostaa sen ylärajaa 2 550 000 euroon, hakemaan ja panttaamaan tarvittava määrä panttikirjoja nostettavan lainan vakuudeksi, sopimaan lainaehdoista, allekirjoittamaan laina-asiakirjat ja sekä nostamaan laina. Luotolla rahoitetaan parveke-, julkisivu- ja ikkunaremontti sekä maalämpöurakka. Tämän huoneiston osuus tulee olemaan noin 40 000 euroa. Ylimääräinen yhtiökokous järjestettiin 7.9.2023. - Ylimääräinen yhtiökokous myönsi hallitukselle tai isännöitsijälle valtuudet kilpailuttaa 100.000€ suuruinen hoitolaina ja hoitamaan lainannostoon liittyvät asiat. - Taloyhtiöllä on korjaussuunnitteluun nostettu hoitolaina n. 20.000€. Tämä hoitolaina on suunniteltu maksettavan pois remonttia vartennostetulla limiittiluotolla. Ylimääräinen yhtiökokous myönsi hallitukselle ja/tai isännöitsijälle valtuudet maksaa tämä hoitolaina poisremonttilimiittiluoton varoilla. - Ylimääräinen yhtiökokous myönsi hallitukselle valtuuden periä, taloustilanteen niin vaatiessa, 1-2kk suuruinen ylimääräinen hoitovastike.Ylimääräinen yhtiökokous päätti, että tämä valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. - Yhtiö on perinyt ylimääräisen hoitovastikkeen syyskuussa 2023. Varsinainen yhtiökokous järjestettiin 6.6.2023. - Yhtiökokous myönsi hallitukselle valtuudet periä 1-2 ylimääräistä hoitovastiketta tarvittaessa. - Taloyhtiöllä on 2.255.000 € luottolimiitti, jolla rahoitetaan parveke-, julkisivu- ja ikkunaremontti sekä maalämpöurakka. - Asbestilainsäädännön (säädökset 684/2015 ja 798/2015) nojalla tulee tehdä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!