Sireenitie 3 A, Ranta-Koivisto, Kangasala

Velaton myyntihinta 299 000 € Myyntihinta: 299 000 €
Käyttöönottovuosi 1992
Pinta-ala
145 m2
4h, k, rt, wc, 2xkph, s, khh, wc, 2xvh, aula, parvi, at, var

OP Koti tuntee Ranta-Koiviston hienot asunnot!

Erinomaiselta paikalta vapautumassa kaunis ja uniikki asunto-osakeyhtiömuotoinen omakotitalo uusille asukkaille.

Tässä vuonna 1992 rakennetussa kodissa on hyvin tilaa perheelle. Alakerrassa on valoisa olohuone varustettuna varaavalla takalla ja kaunis keittiö sekä ruokailutila. Hieno arkkitehtoninen yksityiskohta on olohuonetilan korkea viistokatto, joka tuo lisää tilantuntua ja ilmavuutta olohuoneeseen. Olohuoneessa on myös näyttävä erkkeri, jonka ikkunoista näkyy oma puutarhapiha. Kaksi makuuhuonetta alakerrassa sekä kodinhoito- ja sauna/pesutilat, kaksi wc:tä sekä vaatehuone. Sisätiloista on käynti myös tilavaan varastoon ja autotalliin. Yläkerrassa on yksi makuuhuone ja iso vaatehuone. Valoisaan yläkerran aulahuoneeseen tulvii valoa kattoikkunasta. Myös tässä kerroksessa on kylpyhuone/wc. Suojaisa parvitila on varmasti perheen pienenpien suosikkipaikka tässä kodissa. Autotalli ja sen yhteydessä oleva varasto pitävät huolta, että takkapuut, puutarhavälineet ja urheiluvälineet ovat aina siististi suojassa.

Asunto Oy Kangasalan Villa Sireeni sijaitsee omalla tontilla ja käsittää kaksi samankokoista erillistä omakotitaloa sekä autotallit näihin.

Kaupat ja palvelut ovat muutaman kilometrin päässä. Rauhallinen alue sopii erinomaisesti vaikkapa lapsiperheelle. Liuksialan alakouluun on matkaa noin yksi kilometri ja päiväkoti, yläkoulu sekä lukio ovat noin 1,5 kilometrin päässä.

Vain yksityisnäytöt! Sovi oma esittelyaikasi tähän kotiin. Jyri Seljavaara 050-389 6803 tai Kirsi Muilu 050-389 6836

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    566154
    Kohdetyyppi
    Erillistalo
    Osoite
    Sireenitie 3 A, 36200 KANGASALA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, rt, wc, 2xkph, s, khh, wc, 2xvh, aula, parvi, at, var
    Asuinpinta-ala
    145 m2
    Kokonaispinta-ala
    170 m2
    Käyttöönottovuosi
    1992
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Itä-länsi. Vehreät puutarhanäkymät.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    299 000,00 €
    Neliöhinta
    2 062,07 €

    Asuinkustannukset: Kiinteistövakuutus 290 €/v. Kiinteistövero 365,67 €/v. Elisa kaapeli-TV 60,12 €/v. Jätehuolto 156,80 €/v. Sähköä on kulunut n. 17 000 kWh/v. Yhtiössä ei peritä hoitovastiketta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi (2017), pakastekaappi (2017), erillisuuni (2017), induktioliesi (2017), liesituuletin (2017), astianpesukone (2017), kaapistot, kiinteät valaisimet. Kodinkoneet, pöytätasot ja tiskiallas on uusittu 2017.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas (n. 2018), kylpyhuone (Alakerrassa ja yläkerrassa), erillinen wc, suihku (2 kpl), suihkukaappi (yläkerran kylpyhuoneessa), peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi (kylpyhuoneessa 2 kpl ja wc), lattialämmitys Alakerta (ei iso mh) ja kosteat tilat, kiinteät valaisimet. Alakerran kylpyhuone on remontoitu 2018.

    Säilytystilat

    2 kpl vaatehuoneita

    Materiaalit

    Keittiö: maali, laatta. Olohuone: tapetti/maali, parketti. Makuuhuone 1: tapetti/maali, parketti. Makuuhuone 2: tapetti, parketti. Makuuhuone 3: maali, parketti. Kodinhoitohuone: maali, laatta. Sauna: paneeli, laatta. Kylpyhuone: laatta, laatta, yläk. kph: laatta, laatta. Eteinen: tapetti, parketti. Askarteluhuone: tapetti, parketti. Wc: maali, laatta. Yläaula: maali, parketti. Tuulikaappi: maali/tapetti, laatta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Kangasalan Villa Sireeni
    Isännöitsijä
    Sami Korko
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Autopaikat
    2 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. A-talon vesikate on puhdistettu ja pinnoitettu 2019.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Varaava takka ja ilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Yläkerrassa ja alakerran isommassa makuuhuoneessa sähköpatterit.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo-poisto lämmöntalteenotolla. A-talon ilmanvaihtokone on uusittu 2020.
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 421

    Tehdyt korjaukset

    Vesikaton aluskatekorjaus 2006. Julkisivumaalaus 2007. sisäpintojen maalausta ja tapetointie 2008-2009. Ikkunoiden maalaus 2010. Ilmalämpöpumppu 2011. Lämminvesivaraaja 2013. 2013 sisäkattojen maalaus, tapetointia, Inaria komero makuuhuoneeseen. Puutarhan perusteellinen kunnostus. Tiilikaton puhdistus. 2015 ilmastointikanavien puhdistus, uudet moottorit ilmastointiin. 2016 sähköpatterien uusiminen öljytäytteisiin. 2017 keittiöremontti (koneet, kylmälaitteet, tasot). 2018 Savupiipun hattu. Alakerran kylpyhuoneen remontti (myös vesiputket kylpyhuoneen ja keittiön alueelta). 2019 keskuspölynimuri uusittu. Vesikaton pinnoitus. 2020 yläkerran kylpyhuoneen remontointi (kaakelien maalaus, suihkukaappi ja allaskaappi). Ilmavaihtokoneen uusiminen, ilmanvaihtoputkien eristys ja tehopuhdistus. 2022 katon läpiviennin vuotovahinkokorjaukset (kuivatus, eristeiden vaihto, makuuhuoneen seinän uusiminen ja tapetointi) 2023 lumiesteet katolle ja kulkusillan asentaminen. Asunnon remontit: 2013 sisäkattojen maalaus, tapetointia, Inaria komero makuuhuoneeseen. Puutarhan perusteellinen kunnostus. Tiilikaton puhdistus. 2015 ilmastointikanavien puhdistus, uudet moottorit ilmastointiin. 2016 sähköpatterien uusiminen öljytäytteisiin. 2017 keittiöremontti (koneet, kylmälaitteet, tasot). 2018 Savupiipun hattu. Alakerran kylpyhuoneen remontti (myös vesiputket kylpyhuoneen ja keittiön alueelta). 2019 keskuspölynimuri uusittu. Vesikaton pinnoitus. 2020 yläkerran kylpyhuoneen remontointi (kaakelien maalaus, suihkukaappi ja allaskaappi). Ilmavaihtokoneen uusiminen, ilmanvaihtoputkien eristys ja tehopuhdistus. 2022 katon läpiviennin vuotovahinkokorjaukset (kuivatus, eristeiden vaihto, makuuhuoneen seinän uusiminen ja tapetointi). 2023 lumiesteet katolle ja kulkusillan asennus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 180 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Kangasalan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kangasalan keskustan palvelut n. 3 km. S-Market n. 2 km. Koulut: Liuksialan alakoulu n. 1 km. Yläkoulu ja lukio Pikkolassa kävellen n. 1,5 km. Hyvät ulkoilumaastot ja luontopolku sekä frisbeegolfrata lähellä.

    Lisätiedot

    Taloyhtiössä kustannukset jaetaan puoliksi mm. vakuutukset, kiinteistövero, kaapeli-TV ja jätehuolto. Hoitovastiketta ei peritä. Päävesimittari ja B-talon alamittari sijaitsevat A-talossa. Vesimaksut maksetaan kulutuksen mukaan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!