Jalavatie 5, Perniö, Salo

Velaton myyntihinta 74 000 € Myyntihinta: 74 000 €
Käyttöönottovuosi 1925
Pinta-ala
80 m2
3h + k + kph + s + khh + eteinen + vh

Omakotitalo Perniön keskustassa!

Tämä mansardikattoinen talo sijaitsee mainiolla paikalla Perniön palvelujen läheisyydessä.

Talo myydään keskeneräisenä remontoitavaksi. Vanhan talon remonttia on aloitettu ja tehty monia asioita viimeisen parin vuoden aikana. Remontit ovat monilta osin kesken ja uudella omistajallakin töitä talon kunnostuksen osalta riittää.

Talossa on alakerrassa keittiö ruokailutila, olohuone, makuuhuone, wc, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Yläkertaan on mahdollista rakentaa lisähuoneita. Talosta löytyy kaksi tulisijaa ja ilmalämpöpumppu.

Talossa on viimeisten vuosien aikana remonttia tehty alakerran asuintilojen, keittiön ja pesutilojen osalta. Myös mm. julksivuverhoilu, putkistoja ja sähköjä, on uusittu sekä avatttu pääosin lattioita.

Oma tontti, pinta-alaltaan 2125 m2. Länsisuuntaan avautuvalle tontille pääsee ilta-aurinkokin mukavasti paistamaan. Kiinteistöllä myös kaksi vanhaa purkukuntoista ulkorakennusta.

Sijainti Perniön keskustassa on hyvä. Lähikauppaan, pankkiin ja ruokaravintolaan matkaa alle 400 m ja 800 metrin säteeltä löytyy mm. useampi ruokakauppa, huoltoasema ja rautakauppa. Salon palveluihin matkaa n. 22 km, Raaseporiin n. 33 km, Turkuun noin tunnin ajomatka, pääkaupunkiseudulle noin 1,5 tuntia. Ala-aste, yläaste ja lukio kaikki 400 metrin säteellä. Noin 500 m päässä on Perniön liikuntahalli, jossa myös kuntosali ja vieressä hyvät liikuntamaastot esim. pururadat sekä talvella ladut ja jäät.

Kohteesta on tehty useita kuntoon ja tulevaan remonttitarpeeseen liittyviä tutkimuksia. Soita tai laita viestiä suoraan minulle, niin mielelläni kerron lisää tästä kohteesta. MInut tavoitat suoraan puhelimella numerosta 0400 745272 tai sähköpostilla markku.peikola@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    565755
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Jalavatie 5, 25500 PERNIÖ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + kph + s + khh + eteinen + vh
    Asuinpinta-ala
    80 m2
    Yläkerrassa mahdollisuus useamman lisähuoneen rakentamiselle.Yläkertaan ei ole portaita.
    Kokonaispinta-ala
    80 m2
    Käyttöönottovuosi
    1925
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    74 000,00 €
    Kiinteistövero
    Noin 214 euroa / 2023

    Peruslämpö pidetty noin 15 asteessa myös talvella.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiökalusteet uusittu. Varusteina jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso induktiotaso, liesituuletin sekä astianpesukone.

    Pesutilat

    Sauna ja kylpyhuone keskeneräinen. laudemateriaali ja seinäpaneelit valmiina, mutta asentamatta, sähkökiuas valmiina, mutta asentamatta. Saunan ovi, pikkuikkuna ja lasinen suihkuseinä valmiina, mutta asentamatta. Lattialämmitys kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö, olohuone ja makuuhuone: lattiat vinyyliä. Kodinhoitohuone: Laattalattia. Sauna: Laattalattia. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laattaa. Wc: Seinät ja lattia laattaa. Eteinen: Lattia osin laattaa ja osin laminaattiia.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Mansardi
    Kattomateriaali
    Pelti. Peltikatteen alla on aikaisemman omistajan kertoman mukaan toinen peltikate.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Ilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Lisäksi sähköinen lattialämmitys kylpyhuoneessa, eteisessä, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä. Kaksi toimintakuntoista takkaa.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Talossa tehty erilaisia remontteja ja korjauksia viimeisen kolmen vuoden aikana. Mm. uusittu julksivuverhoilu, käyttövesi- ja viemäriputket, sähköremontti, asuinkerroksen keittiötä, pesutiloja ja asuinpintoja. Aloitetut sisäremontit ovat pitkälti keskeneräisiä. Kysy tarkemmat tiedot kiinteistönvälittäjältä.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,2 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . Tonttilla asemakaavassa merkintä AR1, joka on rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue. Salon kaupunki, p. 02 778 5105
    Rakennusoikeus
    750 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kaavamerkinta I-II, 750 eli kokonaisrakennusoikeus 750 k-m2.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Sijainti aivan Perniön keskustassa, palvelujen läheisyydessä. Esim. lähikauppaan, pankkiin ja ruokaravintolaan matkaa alle 400 m ja 800 metrin säteeltä löytyy useampi ruokakauppa, huoltoasema ja rautakauppa. Salon palveluihin matkaa n. 22 km, Raaseporiin n. 33 km, Turkuun noin tunnin ajomatka, pääkaupunkiseudulle noin 1,5 tuntia. Koulut: Ala-aste, yläaste ja lukio kaikki 400 metrin säteellä. Päiväkoti: Perniöstä löytyy myös päiväkoti. Noin 500 m päässä on Perniön liikuntahalli, jossa myös kuntosali ja vieressä hyvät liikuntamaastot esim. pururadat, talvella ladut ja jäät. Liikenneyhteydet: Linja-autoliikenne Salon, Raaseporin ja Kemiön suuntaan

    Lisätiedot

    Rakennuksessa on tehty viimeisten vuosien aikana tutkimuksia rakennuksen kuntoon ja havaittuun hajuhaittaan liittyen. Rakennuksessa havaitut erilaiset viat, vauriot ja puutteet ja tarvittavat korjaustoimenpiteet/ehdotukset on käyty läpi tehdyissä rakennuksen kuntoon liittyvissä tarkastuksissa. Olethan yhteydessä raporttien tutustumiseen liittyen kiinteistönvälittäjään. Rakennuksessa on keittiön ja kylpyhuoneen paikkaa vaihdettu ja myös yhden ikkunan paikkaa on muutettu ja tehty ovi takapihalle. Kyseisille rakennuksen muutoksille on haettu rakennuslupa. Korjausten loppuunsaattaminen ja lopputarkastuksen tekeminen jää ostajan tehtäväksi. Ryhdyttäessä remontoimaan ennen vuotta 1994 rakennettua rakennusta tai huoneistoa tulee ottaa huomioon vuoden 2016 alusta voimaan tulleet asbestilaki ja -asetus sekä niihin liittyen asbestikartoitus ja mahdollisen asbestipurkutyön vaatimukset. Nykyisten omistajien teettämästä sähköjen uusimisesta löytyy tarkastuspöytäkirja, vesieristeiden tarkastuksesta löytyy pöytäkirja ja myös käytttövesiputkistojen uusimisen jälkeen on tehty painekoe.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!