Kaukolantie 17, Laajalahti, Espoo

Velaton myyntihinta 398 000 € Myyntihinta: 309 711 €
Käyttöönottovuosi 1952
Pinta-ala
63 m2
3h + k + kph + parveke

Harvoin tarjolla Espoon Laajalahdessa!

Espoon Pukstaavi on kahdeksan asunnon yhtiö vankassa vuonna 1952 rakennetussa ja 2021 kattavasti saneeratussa talossa. Rakennuksen on suunnitellut Toivo Pelli ja se rakennettiin alun perin opettajien asuintaloksi. Rakennuksessa on kaksi asuinkerrosta sekä runsaasti muuta tilaa kellarissa ja vintillä. Rakennuksessa on paikalla muuratut massiiviset käsin rapatut tiiliseinät, ja tänä päivänä rakennus lämpiää maalämmöllä. Muutenkin rakennuksen kunnostaminen tukee hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamista ja kestävää kehitystä. Asemakaavassa rakennus on suojeltu kaupunkikuvallisesti ja paikallishistoriallisesti arvokkaana rakennuksena.

Nyt myynnissä oleva persoonallinen ja kaikin puolin ihastuttava 63 neliön kolmio sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Rakennus sijaitsee maastossa korkeammalla ja asunnon näkymät ovatkin avarat ja vehreät, sisällä suojaisat. Kodista löytyy kauniita yksityiskohtia mm. syvät ikkunapenkit ja lautalattiat. Jokaisella asunnolla on sekä kellari- että vinttikomero. Toimiva ja kaunis keittiö on Puustellin mallistoa. Omalla osakkeella oleva autopaikka sähköauton latausmahdollisuudella sisältyy asunnon hintaan. Taloyhtiö on lunastanut tontin.

Laajalahti on pientalovaltainen ja rauhallinen asuinalue. Yhtiön ympäristö on valmiiksi rakennettu, siisti ja arvokas. Laajalahdessa asuvaa lähellä ovat luonto, meri ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Edellisten lisäksi kattavat palvelut löytyvät kohtuullisen matkan päästä Tapiolasta, Leppävaarasta ja Laajalahden omasta kauppakeskuksesta Brediksestä. Raide-Jokeri, hyvät pyörätiet ja nopeat yhteydet Kehä I:lle ja Turun moottoritielle tekevät arjen liikkumisesta sujuvaa. Täällä viihdytään.

Ole yhteydessä, pyydä lisätietoja ja sovi oma aika kohteeseen tutustumiselle!

Leena Pikkusaari p. 050 464 5112, leena.pikkusaari@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    565084
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kaukolantie 17, 02140 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + kph + parveke
    Asuinpinta-ala
    63 m2
    Kokonaispinta-ala
    63 m2
    Käyttöönottovuosi
    1952
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Ulostyönnetty parveke, ei lasitusta. Parvekkeen ilmansuunta noin etelään.
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon huoneisto. Olohuoneen ja toisen makuuhuoneen näkymät noin etelään. Keittiön ja työhuoneen näkymät noin pohjoiseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    309 711,19 €
    Velaton hinta
    398 000,00 €
    Lainaosuus
    88 288,81 €
    Neliöhinta
    6 317,46 €
    Hoitovastike
    371,70 €/kk
    Rahoitusvastike
    648,90 €/kk
    Yhtiövastike yht
    1 020,60 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Rahoitusvastike, tonttilainan. Kph säköinen lattialämmitys omaan laskuun, auton latauspisteen laskutus jälkikäteen kulutuksen mukaan. Ollut 15 cnt/kvh. Saunamaksu 5 €/krt, tunnin vuoro. Vesimaksuennakko 20€/hlö. Hallitus määrää kulloinkin perittävän vesimaksun määrän huoneistokohtaisen vedenmittauksen perusteella. Kylmä vesi 5 €/m3 ja lämmin vesi 10€/m3. Hallitukselle on annettu valtuus periä enintään 2 kk ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike tai jättää perimättä enintään 2 kk hoito- ja/tai rahoitusvastike.

    Varustus

    Keittiö

    Jääviileäkaappi 2021, Gram. Erillisuuni 2021 Electrolux ja induktioliesi 2021 Electrolux, jossa 4 x Boost toiminto. Liesituuletin 2021 Faber, aktiivihiilisuodatin. Mikroaaltouuni 2021 Electrolux, integroitu yläkaappiin. Astianpesukone 2021 Electrolux, 600 leveä, sis. mm. eco-ohjelman. Keittiön kaapistot ovat Puustellin mallistosta. Hyllyt seinällä kuuluvat kauppaan, ovat myyjän asentamat. Led-valot kaapiston alla.

    Pesutilat

    Suihku on sadesuihku Oras, Kaksi kääntyvää suihkuseinää, Tammiholman mallisto, peilikaappi PVC - Tammiholma, allaskaappi PVC - Tammiholma. Kylpyhuoneessa on tilaa pienelle pesukoneelle. Lattialämmitys, kiinteät valaisimet: Lippa led-valo, katossa upotettu led-valo. Lisäksi korkea kaappi ja seinällä oleva pieni kaappi, väri valkoinen, kuuluvat kauppaan.

    Säilytystilat

    Kellari, vintti

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät maalattu, katto tasoitettu ja maalattu, lautalattia. Olohuone: Seinät maalattu, katto tasoitettu ja maalattu, lautalattia. Makuuhuone 1: Seinät maalattu, katto tasoitettu ja maalattu, lautalattia. Makuuhuone 2: Seinät maalattu, katto tasoitettu ja maalattu, lautalattia. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laatta, malli hiekka, joka on ollut lisävalinta, katto tervaleppäpaneli.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As Oy Espoon Pukstaavi
    Isännöitsijä
    TALOTILI OY, Kirjanpitotoimisto
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    8
    Autopaikat
    9 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, vinttikomerot, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, irtaimistovarasto, valokuitu

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Tiilimuuratut ulkoseinät. Ulkoseinän pintamateriaalina on rappaus, maalattu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Tiilikatto, rännit sekä syöksyt uusittu 2010-luvulla. Katon lumiesteet uusittu ja asennettu v. 2022.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Öljy varalämmitykseen.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta.

    Tehdyt korjaukset

    Tilikaudella 2022 suoritettiin normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä, sekä lukitusremontti.

    Suunnitellut korjaukset

    Alkaneella tilikaudella 2023 tehdään huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnossapito toimenpiteitä.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvitys Yhtiössä on valmistunut vuonna 2021 erittäin mittava peruskorjaushanke ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. 2023: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet. 2024: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet. 2025: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet. 2026: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet. 2027: Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 733 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähin ruokakauppa Alepa 300 m, kirjasto 300 m, Pääposti löytyy Tapiolasta, Alepassa Matkahuolto, Bredis-kauppakeskuksessa useita noutopisteitä. Terveysasemat Tapiola ja Leppävaara. Koulut: Laajalahden koulu. Päiväkoti: Laajalahden päiväkoti. Laajalahti on rauhallinen pientalovaltainen asuinalue, jossa viihdytään. Luonto ja meri ovat lähellä mm. Villa Elfvikin luonnonsuojelualue, Laajalahden luontopolku ja Ruukinrannan venesatama. Laajalahdestä pääset Espoon rantaraitille ja pyörällä hurautat helposti Helsinkiin ja Otaniemeen. Laajalahden länsiosassa sijaitsee Tapiola Golf ja kauppakeskus Bredis, josta puolestaan löytyvät Rusta, Tokmanni, Jysk, Lidl, Plantagen, Power, Stadium Outlet, Peten Koiratarvike, Puuilo ja Leo's leikkimaa. Liikenneyhteydet: Pikaraitiovaunu Jokeri n. 200 m, bussit 212 Kamppiin ja 113 Tapiolaan.

    Lisätiedot

    As Oy Espoon Pukstaavi on 8 osakehuoneiston yhtiö, ja se sijaitsee vuonna 1952 valmistuneessa rakennuksessa, jonka on suunnitellut v. 1951 aikansa merkittäviin arkkitehteihin lukeutuva Toivo Pelli. Pienkerrostalo rakennettiin alunperin opettajien asuintaloksi samanaikaisesti viereisen Laajalahden koulun kanssa. Rakennus on suojeltu ja se on mittavasti saneerattu v. 2021 vanhaa kunnioittaen tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi asuintaloksi.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!