Läpikäytävänkuja 2 A, Loukonlahti, Pirkkala

Velaton myyntihinta 309 000 € Myyntihinta: 309 000 €
Käyttöönottovuosi 2020
Pinta-ala
70,5 m2
3h + k + s + lasitettu parveke

Valoa, avaruutta ja modernia ilmettä. Sitä kaikkea tarjoilee tämä seitsemännen kerroksen upea kolmiokoti Pirkkalan Loukonlahdessa. Tämän kodin ehdoton hienous on lumoava ja jylhä näkymä, joka aukeaa olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunoista puiden latvojen yli kohti Pyhäjärveä. Asumisen helppous ja tulevien vuosien huolettomuus ovat niin ikään tämän kodin parhaita puolia. Sijainti Loukonlahdessa on ainutlaatuinen, sillä matka sekä Pirkkalan keskustaan Suupalle, että Partolan liikekeskukseen on suurin piirtein sama, autolla vain muutama minuutti.

Heti asuntoon sisään astuessasi huomiosi kiinnittyy valoon, joka tulvii tilavan makuuhuoneen ikkunasta käytävään ja arkea helpottavaan, toiminnalliseen eteistilaan. Kulmahuoneistossa valo ja sen runsaus kahdesta ilmansuunnasta ovatkin yhdistävä tekijä läpi koko kodin. Eteisestä aukeaa näkymä tilaan, joka nykyaikaisesti muodostaa upean kokonaisuuden yhdistäen keittiön ja olohuoneen yhdeksi avonaiseksi tilaksi. Keittiön modernit ominaisuudet ja skandinaavisen tyylikkäät kalusteet luovat pelkistetyn ja rauhallisen tunnelman yhdessä maanläheisten sävyjen kanssa. Olohuoneen jatkeena toimii upea lasitettu parveke, joka kokonsa puolesta toimii ylimääräisenä huoneena aina aikaisesta keväästä, pitkälle syksyyn tarjoten runsaasti lisätilaa asumiseen. Arkeen apua tuo käytännöllinen kodinhoitohuone, jossa pyykinpesu hoituu helposti ja vaivatta, sillä tilaa on sekä pesutornille että vaatehuoltoon. Tämän tilan yhteydessä on myös ikioma sauna, jonka lämmössä rentoudut oman aikataulusi mukaisesti.

Palvelut Pirkkalan keskustassa ja Partolan alueella ovat helposti saatavilla ja Pirkkala onkin yksi Pirkanmaan halutuimmista asuinkunnista. Ympäristö on liikkujalle ja luonnossa viihtyvälle kuin varta vasten suunniteltu. Pyhäjärven rantaan on matkaa vain muutama sata metriä, ja rannan maastot tarjoilevatkin useita upeita lenkkipolkuja. Tampereen keskustaan voi pyöräillä Härmälän läpi sujuvasti ja bussit kulkevat tiuhaan Naistenmatkantieltä. Saattaapa ratikkakin palvella Loukonlahdessa asuvaa tulevien vuosien aikana.

Asunto Oy Pirkkalan Kielo on moderni taloyhtiö, jossa on 55 asuinhuoneistoa. Talo on liitetty suosittuun kaukolämpöön ja huoneistot lämpiävät vesikiertoisten pattereiden avulla. Ilmanvaihtojärjestelmä on koneellinen tulo ja poisto, lämmöntalteenotolla. Yhtiöllä on oma tontti, joten erillisestä tonttivastikkeesta ei tarvitse huolehtia. Asunnon yhteydessä myydään myös autohallipaikka yhtiön omasta autohallista, josta on kulku rappukäytävään ja siitä kätevästi kerroksiin. Pääset siis kuivin jaloin kotiin, säällä kuin säällä.

Tämä kokonaisuus on vertaansa vailla ja se kannattaakin tulla katsomaan paikan päälle. Varaa oma esittelyaikasi nopeasti.

Lisätiedot Mia Oravala, 0500 537222, mia.oravala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    563926
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Läpikäytävänkuja 2 A, 33950 PIRKKALA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + s + lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    70,5 m2
    Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 70,5
    Kokonaispinta-ala
    70,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2020
    Kerros
    7/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke avautuu yhtiön piha-alueelle etelän suuntaan.
    Ikkunat ja näköalat
    kkunat etelään ja lounaaseen/länteen.
    Vapautuminen
    2-3 kk kaupanteosta.

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    309 000,00 €
    Neliöhinta
    4 382,98 €
    Hoitovastike
    204,45 €/kk
    Yhtiövastike yht
    204,45 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Hoitovastike perustuu huoneiston neliömäärään. Jos huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastikkeen määräytymisperuste olisi huoneiston neliömäärä. Vesimaksun peruste: Ennakkomaksu, tasataan 1 krt/vuosi, heinäkuussa. Kph lattialämmitys menee osakkaan sähkölaskuun. Huoneiston yhteydessä myydään samasta yhtiöstä autohallipaikka AHP 11 (osakkeet 116563-116762) velattomaan hintaan 21 000,00 euroa (myyntihinta on 7559,47 euroa ja AHP:n kohdistuva yhtiölainaosuus on 13 440,53 euroa). Autohallipaikan hoitovastike on 17,40 e/kk/ ja AHP:n pääomavastike on 109,00 euroa = 126,40 euroa.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiössä jääkaappipakastin, erillisuuni ja induktioliesitaso sekä liesituuletin. Astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas, kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sekä kiinteät valaisimet. Lisäksi erillinen wc, jossa allaskaappi ja peili sekä lattialämmitys.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiössä, olohuoneessa, eteisessä ja makuuhuoneissa on lattiassa valkolakattu tammiparketti, seinät on maalattu ja katto on rapattu/maalattu. Saunassa on laattalattia, katto ja seinät on paneloitu. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu ja katto on paneloitu. Erillinen wc on kauttaaltaan laatoitettu ja on katto paneloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Pirkkalan Kielo
    Isännöitsijä
    Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy, Peter Jokisalo
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    55
    Autopaikat
    26 kpl, 11 kpl
    Taloyhtiössä on
    Lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Kylpyhuoneiden lattialämmitys sähköllä.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Keskitetty koneellinen tulo ja poisto/LTO.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 87 kWh/vuosi. Viimeinen voimassaolopäivä 26.6.2028.

    Tehdyt korjaukset

    2020-2022 Huoltokirjan mukaiset huolto- ja ylläpitotoimet 2021-2022 Perustajaurakoitsijan takuukorjaukset

    Suunnitellut korjaukset

    2020-vuosittain: Väestösuojatilan tarkastus + savunpoistojärjestelmän tarkastus 2021-vuosittain: Huoltotiedote asukkaille huoneistojen osalta: märkätilojen tarkastus, silikonien tarkastus, ikkunoiden ja parvekkeiden tarkastus, LVIS-kalusteiden tarkastus, ovien saranoiden öljyäminen, lattiakaivon, lvi-kalusteiden ja - putkien tiiveyden tarkistaminen, patteriventtiilien toiminnan tarkastaminen, wc-istuimen toiminnan tarkastaminen, suihkun ja sekoittajien toiminnan tarkastaminen, lattiakaivojen hajulukkojen tarkastaminen ja puhdistaminen, korvausilmaventtiilien puhdistaminen (venttiilin säätöä ei saa tehdä), palovaroittimien toiminnan testaus, sähkökalusteiden kiinnityksen tarkastaminen, vikavirtasuojan toiminnan testaus. 2021-vuosittain: Huoltokirjan mukaiset huolto- ja ylläpitotoimet 2023-vuosittain kaksi kertaa: Nosto-ovi-huolto

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Vuosittain: Hajulukkojen toimintakunnon tarkistus ja palovaroittimen toimintakunnon testaus 2024-2025 Sähköautojen lataus - hankkeen toteutuminen riippuu syksyllä 2022 tehdystä kartoituksesta ja muista hallinnollisista asioista. 2025 Palovaroittimien pariston vaihto 2025-5 vuoden välein: Sähköpääkeskuksen määräaikaistarkastus 2026-6 vuoden välein: Salaojien tarkastus 2029 Kiinteistön tekninen auditointi (liittyy rakennuttajan 10-vuotisvirhevastuun vapautumiseen 07/2030) 2029-10 vuoden välein: Väestösuojatilan tiiveyskoe 2029-10 vuoden välein: IV-kanaviston nuohous, kanaviston tarkastus,ilmamäärien mittaus ja säätö 2030 Palovaroittimien uusinta

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 505 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Pirkkalan kunta

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa K-Supermarket Pirkanpoika, Lidl Pirkkala, Citymarket Pirkkala, Prisma Pirkkala, kirjasto: Pirkkalan pääkirjasto, Nuolialan kirjasto, terveysasema: Pirkkalan Terveyskeskus. Koulut: Nuolialan koulu. Päiväkoti: Päiväkoti Pakkalanlyhty, Nuolialan päiväkoti. Partolan liikekeskus, Loukonlahden uimaranta ja avanto, Loukonlahden rannassa lenkkipolut. Talvella hiihtolatuja. Liikenneyhteydet: Bussit 11, 8, 30, 31

    Lisätiedot

    Ylimääräinen yhtiökokous 24.3.2021 päätti myöntää osakkaalle luvan asentaa osakkaan omana muutostyönä ilmalämpöpumppu (ainoastaan viilennystoiminto) hänen hallinnassaan olevan huoneiston parvekkeelle tai terassipihalle. Jokaisen pumppua asentavan osakkaan on tehtävä muutostyöilmoitus ja allekirjoitettava sopimus. Lisäksi tuotiin osakkaille tiedoksi, että hallitus on tehnyt päätöksen kameravalvonnan tilaamisesta taloyhtiön yleisille paikoille.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!