Maaherrankatu 25 B 19, Keskusta, Kuopio

Velaton myyntihinta248 000 € Myyntihinta: 124 000 €
Käyttöönottovuosi2025
Pinta-ala
48,5 m2
2h, kt, s

Kun teet ennakkovarauksen Kuopion Maaherran kodista, niin saat nopean varaajan etuna lisä- ja muutostöitä uuteen kotiisi: yksiöihin 1000 euron, kaksioihin 2000 euron, kolmioihin 3000 euron ja neliöihin 4000 euron arvosta. Etu koskee ennakkovarauksia ajalla 9.9.-20.10.2024, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

* * * * *

Ennakkomarkkinointi! Tervetuloa uusiin ja savuttomiin YIT Koteihin Kuopion keskustassa, Maaherrankadulla. Täällä pääset nauttimaan modernin kaupunkiasumisen parhaista puolista, ja tässä kodissa yhdistyy mukavuus, laatu ja ekologisuus.

Yhtiöllä on oma tontti, mikä takaa vakaan ja pitkäaikaisen asumisen ilman maanvuokraa tai epävarmuutta. Tämä kodikas ympäristö on myös savuton, mikä varmistaa terveellisen ja miellyttävän asuinympäristön kaikille asukkaille.

Energiatehokkuusluokka A ja katolle asennettavat aurinkopaneelit auttavat hillitsemään taloyhtiön sähkönkulutusta, säästäen ympäristöä ja samalla kustannuksia.

Yhtiössä on myös kätevä yhteiskäyttöauton, jonka voit varata helposti digitaalisesta varausjärjestelmästä. Liikkuminen on vaivatonta ja ympäristöystävällistä.

Asuntojen välipohjat ovat paikallaan valettuja, mikä takaa erinomaisen äänieristyksen ja asumismukavuuden.

Jos kaipaat viilentämistä, voit asennuttaa ilmalämpöpumpun jo rakentamisen aikana. Tämä tekee kodistasi miellyttävän ja viihtyisän ympäri vuoden.

Valinnanvaraa löytyy yli 20 erilaisen pohjaratkaisun joukosta, joten voit räätälöidä kodin omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Sijainti Kuopion keskustassa tarkoittaa, että kaikki palvelut ovat käden ulottuvillasi. Harrastuspaikat, kahvilat, kulttuuri, koulut ja terveyspalvelut ovat naapurissasi.

Lisäksi, autohallissa on latausvaraus sähköautoille, mikä tekee arjestasi entistäkin kätevämpää.

Maaherrassa saat modernin kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä laatuun ja ympäristötietoisuuteen. Tervetuloa kotiin!

Katso kaikki vapaat asunnottässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
563368
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Maaherrankatu 25 B 19, 70100 KUOPIO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
2
Huoneet
2h, kt, s
Asuinpinta-ala
48,5 m2
Kokonaispinta-ala
48,5 m2
Käyttöönottovuosi
2025
Yleiskunto
Uusi
Kerros
4/5
Hissi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Parveke
On , lasitettu
Vapautuminen
Arv. valm. 12/2025
Hinta

Velaton hinta

248 000,00 €

Myyntihinta

124 000,00 €

Lainaosuus

124 000,00 €

Neliöhinta

5 113,40 € /m²

Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 124 000,00 €

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike

208,55 € /kk

Rahoitusvastike

893,79 € /kk

Yhtiövastike yhteensä

1 102,34 € /kk

Muut maksut

Vesimaksuennakko 22 €/hlö/kk (tasaus kulutuksen mukaan). Kokonaislaina-aika on arviolta 25 vuotta ja lyhennysvapaata vuosi kohteen valmistumisesta, jolloin maksetaan vain korkoa (444,42 €/kk). Lyhennysvapaan jälkeen pääomavastike arvio (sis. korot ja lyhennyksen) 893,79 €/kk. Pääomavastiketta peritään, jos osuutta taloyhtiölainasta ei makseta pois. Yhtiölaina nostetaan rakentamisen aikana sisäpuolisten töiden valmistumiseen mennessä. Yhtiölainan määrä, laina-aika ja lainan korkoarvio tarkentuvat, kun yhtiölainapäätös saadaan rahoituslaitokselta, joten pääomavastikearvio voi muuttua. Huoneistokohtainen lainaosuus on oikeus suorittaa takaisin joko kokonaisuudessaan tai puolet siitä. Lainanlyhennykset ovat mahdollisia seuraavina ajankohtina: - valmistumispäivänä, jolloin lainaosuussuoritusten tulee olla suoritettuna n. 2 viikkoa ennen valmistumista - lainaehtojen mukaisesti yhtiön valmistumisen jälkeen Mikäli lainaa lyhennetään valmistumisen jälkeen, pankki voi veloittaa lainaehtojen muutoskulun, käsittelymaksun tai vastaavan. Lainanlyhennykseen liittyvät tarkemmat ohjeet sekä yhteystiedot ilmoitetaan muuttokirjeessä, joka lähetetään noin 6 viikkoa ennen valmistumista.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin (integroitu), erillisuuni, liesitaso (induktio), liesikupu, mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone (integroitu), kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön työtasot ovat laminaattia ja altaat ovat ruostumatonta terästä tai komposiittia.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä (kääntyvä), peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähköinen), kiinteät valaisimet. Varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Säilytystilat

Kaapistot

Materiaalit

Keittiö: lattia: parketti, välitilalevy. Olohuone: lattia: parketti, seinät: maali. Makuuhuone 1: lattia: parketti, seinät: maali. Sauna: lattia: keraaminen laatta, seinät: paneeli, lauteet: tervaleppä. Kylpyhuone: lattia: keraaminen laatta, seinät: keraaminen laatta. Eteinen: lattia: parketti, seinät: maali.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kuopion Maaherra
Asuinhuoneistoja
50
Liikehuoneistoja
1
Liikehuoneistojen pinta-ala
161,5 m2
Autopaikat
30 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, polkupyörien huoltopiste, etätyö/kerhotila, Postin automaatti yhteiskäytössä, yhteiskäyttöauto

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Tasa
Kattomateriaali
Muu
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi. Kylpyhuoneessa sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Energialuokka
A 2018

Tontti ja kaavoitus

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Kuopio OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31, KUOPIO

010 258 8505 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!