Kallvikinrinne 7 C, Kurttila, Espoo

Velaton myyntihinta 336 000 € Myyntihinta: 336 000 €
Pinta-ala
656 m2

Nyt tarjolla huipputontti merellisessä Kallvikinrannassa Espoossa! Myydään rakennuspaikka, jossa on valmiit suunnitelmat upealle kivitalolle aivan merenrannan tuntumassa. Tyylikkääseen taloon on suunniteltu suuret terassit ja hulppeat kellari- ja varastotilat autokatoksineen. Arvostettu arkkitehti Minna Magnussen on suunnitellut tontille modernin kivitalon, jonka suunnitelmat on saatavissa välittäjältä. Rakennuksen kerrosala on 120 k-m² ja asuinrakennuksen kokonaisala on 187 m². Kellarin pinta-ala on 26,5 m².

Kallvikin alue on kasvavaa asuinaluetta, jossa luonto ja meri ovat vahvasti läsnä. Saunalahdesta löytyy lähipalvelut, lisää palveluita on saatavilla niin Espoonlahdessa kuin Kauklahdessakin. Länsimetro jatkuu Kivenlahteen asti ja Kauklahden juna-asemallekin on lyhyt matka. Espoon rantaraittia kehitetään entisestään ja alueelle onkin suunnitteilla upeat ulkoilureitit sekä liikuntamahdollisuudet meren äärellä.

Tule tutustumaan ja ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  562908
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Kallvikinrinne 7 C, 02780 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  336 000,00 €
  Kiinteistövero
  609€/v 2023*

  *Hallinta-alue C:n osuus koko kiinteistön kiinteistöveron määrästä vuonna 2023. Hallinta-alue C:n (656/1733 osa eli 597 + 59 = 524 m2) osakkeiden omistaja on yksin vastuussa omaan kiinteistöosuuteensa kohdistuvista kiinnityksistä ja muista rasitteista. Yhteisalueen 2 rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista vastaa alueen B ja C hallitsijat yhdessä yhtä suurin osuuksin. Hallinta-alueen C:n osakkeiden omistaja huolehtii omistamansa rakennuksen (tai sen osan) rakentamisesta, peruskorjauksesta, korjauksista ja kunnossapidosta sekä vastaa niistä aiheutuvista kustannuksista sekä hallitsemansa piha-alueen kunnostamisesta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista sekä kaikista muistakin kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen omistamaansa rakennukseen (tai sen osaan) tai hänen hallitsemaansa maa-alueeseen. Hallinta-alue C:n osakkeiden omistaja vastaa omista lämmitys-, vesi-, viemäri-, sähkö-, vakuutus- ja muista niihin verrattavista ylläpitokustannuksista. Koko kiinteistöön kohdistuvat kustannukset jaetaan osakkeen omistajien kesken tasan. Tällaisia kustannuksia ovat esimerkiksi kiinteistövero ja jätehuollon maksut, jollei tästä erikseen sovita.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  656 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Ainutlaatuinen tontti Kallvikinrinteen korkeimmalla kukkulalla upeiden mäntyjen katveessa. Suunnitelman mukaisen asuinrakennuksen kattoterassilta on upeat näkymät merelle.
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa Jatkolupa 29.6.2020; aloituskokous pidetty 6/2022. Asemakaava A0 II Erillispientalojen korttelialue, tehokkuus e=0,20 +20% (luku osoittaa kuinka monta prosenttia sallitun rakennusoikeuden lisäksi saadaan enintään rakentaa varasto-, huolto-, talous-, autotalli- ja yhteistiloja. Edellä mainittua kerrosalaa varten ei tarvitse tehdä autopaikkoja.) Ostajaa kehotetaan tutustumaan myös kaavamääräyksen pykäliin 1-4, 9, 11-18. Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus
  Rakennusoikeus
  187 m2

  Vesi ja viemäröinti

  Käyttövesi
  Kunnan.
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Ostaja vastaa liittymäsopimuksesta ja liittymisestä aiheutuvista kustannuksista.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: S-Market Saunalahti 1,9 km, K-Supermarket Lasihytti 2,4 km, Kivenlahden uusi Lippulaiva 5,5 km. Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Liikenneyhteydet: Bussit, Kivenlahden metroasema 4 km, hyvät yhteydet omalla autolla

  Lisätiedot

  Kaupassa myydään koko Asunto Oy Helenanranta III C:n osakekanta (osakenumerot 1-100, 100 kpl). Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä on: Huoneisto 1, 4h+tupakeittiö+s+wc; 97 m². Yhtiön osakkeet tuottavat hallinta- ja käyttöoikeuden hallinta-alueeseen C hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Hallinnanjakosopimuksessa on lisäksi määritelty hallinta-alueet ja niille rakennettavien asuinrakennusten suuruudet yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Hallinnanjakosopimus on kirjattu lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin 27.8.2018.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sammonsilta 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!