Kallvikinrinne 7 C, Kurttila, Espoo

Velaton myyntihinta 336 000 € Myyntihinta: 336 000 €
Pinta-ala
656 m2

Nyt tarjolla huipputontti merellisessä Kallvikinrannassa Espoossa! Myydään rakennuspaikka, jossa on valmiit suunnitelmat upealle kivitalolle aivan merenrannan tuntumassa. Tyylikkääseen taloon on suunniteltu suuret terassit ja hulppeat kellari- ja varastotilat autokatoksineen. Arvostettu arkkitehti Minna Magnussen on suunnitellut tontille modernin kivitalon, jonka suunnitelmat on saatavissa välittäjältä. Rakennuksen kerrosala on 120 k-m² ja asuinrakennuksen kokonaisala on 187 m². Kellarin pinta-ala on 26,5 m².

Kallvikin alue on kasvavaa asuinaluetta, jossa luonto ja meri ovat vahvasti läsnä. Saunalahdesta löytyy lähipalvelut, lisää palveluita on saatavilla niin Espoonlahdessa kuin Kauklahdessakin. Länsimetro jatkuu Kivenlahteen asti ja Kauklahden juna-asemallekin on lyhyt matka. Espoon rantaraittia kehitetään entisestään ja alueelle onkin suunnitteilla upeat ulkoilureitit sekä liikuntamahdollisuudet meren äärellä.

Tule tutustumaan ja ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    562908
    Kohdetyyppi
    Okt-tontti
    Osoite
    Kallvikinrinne 7 C, 02780 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    336 000,00 €
    Kiinteistövero
    609€/v 2023*

    *Hallinta-alue C:n osuus koko kiinteistön kiinteistöveron määrästä vuonna 2023. Hallinta-alue C:n (656/1733 osa eli 597 + 59 = 524 m2) osakkeiden omistaja on yksin vastuussa omaan kiinteistöosuuteensa kohdistuvista kiinnityksistä ja muista rasitteista. Yhteisalueen 2 rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista vastaa alueen B ja C hallitsijat yhdessä yhtä suurin osuuksin. Hallinta-alueen C:n osakkeiden omistaja huolehtii omistamansa rakennuksen (tai sen osan) rakentamisesta, peruskorjauksesta, korjauksista ja kunnossapidosta sekä vastaa niistä aiheutuvista kustannuksista sekä hallitsemansa piha-alueen kunnostamisesta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista sekä kaikista muistakin kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen omistamaansa rakennukseen (tai sen osaan) tai hänen hallitsemaansa maa-alueeseen. Hallinta-alue C:n osakkeiden omistaja vastaa omista lämmitys-, vesi-, viemäri-, sähkö-, vakuutus- ja muista niihin verrattavista ylläpitokustannuksista. Koko kiinteistöön kohdistuvat kustannukset jaetaan osakkeen omistajien kesken tasan. Tällaisia kustannuksia ovat esimerkiksi kiinteistövero ja jätehuollon maksut, jollei tästä erikseen sovita.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    656 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Ainutlaatuinen tontti Kallvikinrinteen korkeimmalla kukkulalla upeiden mäntyjen katveessa. Suunnitelman mukaisen asuinrakennuksen kattoterassilta on upeat näkymät merelle.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa Jatkolupa 29.6.2020; aloituskokous pidetty 6/2022. Asemakaava A0 II Erillispientalojen korttelialue, tehokkuus e=0,20 +20% (luku osoittaa kuinka monta prosenttia sallitun rakennusoikeuden lisäksi saadaan enintään rakentaa varasto-, huolto-, talous-, autotalli- ja yhteistiloja. Edellä mainittua kerrosalaa varten ei tarvitse tehdä autopaikkoja.) Ostajaa kehotetaan tutustumaan myös kaavamääräyksen pykäliin 1-4, 9, 11-18. Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus
    Rakennusoikeus
    187 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Käyttövesi
    Kunnan.
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Lisätietoa kunnallistekniikasta
    Ostaja vastaa liittymäsopimuksesta ja liittymisestä aiheutuvista kustannuksista.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: S-Market Saunalahti 1,9 km, K-Supermarket Lasihytti 2,4 km, Kivenlahden uusi Lippulaiva 5,5 km. Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Liikenneyhteydet: Bussit, Kivenlahden metroasema 4 km, hyvät yhteydet omalla autolla

    Lisätiedot

    Kaupassa myydään koko Asunto Oy Helenanranta III C:n osakekanta (osakenumerot 1-100, 100 kpl). Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä on: Huoneisto 1, 4h+tupakeittiö+s+wc; 97 m². Yhtiön osakkeet tuottavat hallinta- ja käyttöoikeuden hallinta-alueeseen C hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Hallinnanjakosopimuksessa on lisäksi määritelty hallinta-alueet ja niille rakennettavien asuinrakennusten suuruudet yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Hallinnanjakosopimus on kirjattu lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin 27.8.2018.

    Joustavalla lainalla
    unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n rakennuslainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!