Kallvikinrinne 5 A, Saunalahti, Espoo

Velaton myyntihinta 195 000 € Myyntihinta: 195 000 €
Pinta-ala
511 m2

Nyt tarjolla rakennuspaikka merellisessä Kallvikinrannassa Espoossa!

Myydään rakennuspaikka, jossa on valmiit suunnitelmat upealle erillistalolle merenrannan tuntumassa. Tyylikkäisiin taloihin on suunniteltu suuret terassit ja parvekkeet, joista on osittainen merinäköala.

Ostaja saa kaupan yhteydessä arkkitehti Minna Magnussenin suunnittelemat piirustukset tyylikkääseen ja moderniin kivitaloon. Suunnitellun erillistalon kerrosala on 105 k-m2 + kellaritilat 47 m2, kokonaisala on 184 m2.

Olethan pian yhteydessä! Myyntiä hoitaa Petra Mantere, petra,mantere@op.fi / puh. 050 365 1765 ja Ulla Helenius, ulla.helenius@op.fi / puh. 050 441 3464.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  562757
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Kallvikinrinne 5 A, 02780 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  195 000,00 €
  Kiinteistövero
  274 eur/vuosi*

  *Hallinta-alue A:n osuus koko kiinteistön kiinteistöveron määrästä vuonna 2023. Hallinta-alue A:n (511 / 2394 osa eli 476 m² + 35 m² = 511 m2) osakkeiden omistaja on yksin vastuussa omaan kiinteistöosuuteensa kohdistuvista kiinnityksistä ja muista rasitteista. Yhteisalueen 1 rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista vastaa alueen A hallitsija. Hallinta-alueen A:n osakkeiden omistaja huolehtii omistamansa rakennuksen (tai sen osan) rakentamisesta, peruskorjauksesta, korjauksista ja kunnossapidosta sekä vastaa niistä aiheutuvista kustannuksista sekä hallitsemansa piha-alueen kunnostamisesta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista sekä kaikista muistakin kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen omistamaansa rakennukseen (tai sen osaan) tai hänen hallitsemaansa maa-alueeseen. Hallinta-alue A:n osakkeiden omistaja vastaa omista lämmitys-, vesi-, viemäri-, sähkö-, vakuutus- ja muista niihin verrattavista ylläpitokustannuksista. Koko kiinteistöön kohdistuvat kustannukset jaetaan osakkeen omistajien kesken tasan. Tällaisia kustannuksia ovat esimerkiksi jätehuollon maksut, jollei tästä erikseen sovita.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  511 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Upea tasamaan tontti, jossa mahdollisuus rakentaa koko rakennuksen kattava kellarikerros. Suunnitelman mukaisen asuinrakennuksen terassit kiertävät koko rakennuksen ympäri.
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako). Asemakaava A0 II Erillispientalojen korttelialue, tehokkuus e=0,20 +20% (luku osoittaa kuinka monta prosenttia sallitun rakennusoikeuden lisäksi saadaan enintään rakentaa varasto-, huolto-, talous-, autotalli- ja yhteistiloja. Edellä mainittua kerrosalaa varten ei tarvitse tehdä autopaikkoja.) Ostajaa kehotetaan tutustumaan myös kaavamääräyksen pykäliin 1-4, 9, 11-18. Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus
  Rakennusoikeus
  184 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Ostaja hakee itse rakennusluvan yhtiöjärjestyksen ja hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.

  Vesi ja viemäröinti

  Käyttövesi
  Kunnan.
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Ostaja tekee liittymäsopimuksen ja tilaa liitoksen kunnallistekniikkaan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: S-Market Saunalahti 1,9 km, K-Supermarket Lasihytti 2,4 km, Lippulaivan kattavat palvelut 5,5 km. Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Liikenneyhteydet: Bussit, Kivenlahden metroasema 4 km, hyvät yhteydet omalla autolla valtaväylille

  Lisätiedot

  Kaupassa myydään koko Asunto Oy Helenanranta II A:n osakekanta (osakenumerot 1-100, 100 kpl). Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä on: Huoneisto 1, 3h+k+s+wc, huoneiston pinta-ala 87m2. Yhtiön osakkeet tuottavat hallinta- ja käyttöoikeuden hallinta-alueeseen A hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Hallinnanjakosopimuksessa on lisäksi määritelty hallinta-alueet ja niille rakennettavien asuinrakennusten suuruudet yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Hallinnanjakosopimus on kirjattu lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin 21.6.2018.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sammonsilta 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!