Jokipuistonkaari 8 A, Nikkilä, Sipoo

Velaton myyntihinta 300 000 € Myyntihinta: 300 000 €
Käyttöönottovuosi 1915
Pinta-ala
96 m2
3h + k + kph + s + erill.wc (yj 3h + k + s)

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen ullakkohuoneistoon Sipoon Nikkilän Itäisessä Jokipuistossa! . Tämän upean kodin avarat huoneet ja ajattomat sisustusratkaisut antavat laadukkaat puitteet elämiselle ainutlaatuisella historiallisella ja kauniissa ympäristössä.

POHJARATKAISU

Valoisassa päätyhuoneistossa on ikkunat kolmeen suuntaan ja näkymät yli kattojen kauniille puistoalueelle. Asunnon tilaratkaisut taipuvat moneksi ja sopivat eri elämäntilanteisiin. Kodin sydämenä on keskeisesti sijaitseva olohuoneen ja keittiön muodostama yhtenäinen tila, molemmin puolin asuntoa sijaitsevat tilavat makuuhuoneet. Oma sauna ja kylpyhuone sekä erillinen wc, jossa on tilaa myös kodinhoidolle, täydentävät asunnon uskomattoman toimivaksi kokonaisuudeksi.

ULLAKON TUNNELMAA

Ullakkoasuminen on uniikki tapa asua, sillä huoneisto on avara ja valoisa. Ylimmän kerroksen sijainti tarjoaa rauhallisen asuinympäristön ja upeat pystypilarit luovat kodille ainutlaatuisen tunnelman. Ullakolla sijaitseva huoneisto on ainutlaatuinen ja persoonallinen. Pintamateriaalit ovat aikaa kestäviä ja harmonisia Tämä koti on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kaunista arkkitehtuuria, tunnelmallista asumista ja hyviä palveluita lähellä. Tämä koti on nähtävä paikan päällä.

HISTORIALLISESTI ARVOKAS YMPÄRISTÖ

Kaunis Itäinen Jokipuisto on historiallisesti arvokas ja tunnelmallinen ympäristö, joka on alun perin rakennettu Nikkilän sairaala-alueeksi 1910-luvulla. Alueen tiilestä rakennetut talot edustavat myöhäisjugendia, klassismia ja funktionaalista tyylisuuntaa. Kaavasommittelu ja puistosuunnitelma takaavat alueen yhtenäisyyden ja talot ovat graniittiperustuksilla varustettuja auma-, satula- ja mansardikattoisia rakennuksia. AKTIIVINEN ASUINALUE

Itäisestä Jokipuistosta löytyy niin päiväkoti kuin alakoulukin. Myös aktiviteetteja ja harrastuksia kuten jalkapallokenttä, koulun liikuntasali, Artborgin taide- ja musiikkikerhot sekä aktiivisen Jokipuistoseuran järjestämät kerhot ja juhlat. Lähistöllä on myös Sipoonkorven kansallispuisto ja muu Sipoon kaunis luonto. Sipoon hallinnollinen keskus, Nikkilän kylän keskus, sijaitsee vain kävelymatkan päässä. Sieltä löytyvät peruspalvelut kuten kaksi suurta kauppaa, apteekki, terveyskeskus, kirjasto, ravintoloita ja kahviloita. Kulkuyhteydet ovat hyvät Helsingin ja Porvoon suuntaan niin julkisia kuin omaa autoa käyttävälle. Helsingin keskustaan matka omalla autolla kestää noin puoli tuntia.

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen elämänlaatu Sipoon Nikkilän Itäisessä Jokipuistossa!

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Anita Manner YKV,LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    561584
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Jokipuistonkaari 8 A, 04130 SIPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + kph + s + erill.wc (yj 3h + k + s)
    Asuinpinta-ala
    96 m2
    Kokonaispinta-ala
    96 m2
    Käyttöönottovuosi
    1915
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    4/-
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunoista avautuvat avarat, puistomaiset näkymät idän, lännen ja pohjoisen suuntaisesti.
    Vapautuminen
    1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    300 000,00 €
    Neliöhinta
    3 125,00 €
    Hoitovastike
    480,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    480,00 €/kk
    Vesimaksu
    25,00 €/hlö/kk

    2024 kesäkuussa kerätään ylimääräinen hoitovastike, jonka tuotoilla rahoitetaan parvekekorjauksen suunnittelua. Lisäksi hallituksella on valtuudet kerätä tilikauden aikana myös enintään yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, jos taloustilanne sitä vaatii. Hoitovastike 1.7.2024 alkaen 5,25€/m2/kk, nyt myytävän huoneiston hoitovastike 1.7. alkaen on 504 €/kk. Vesimaksu 1.7.2024 alkaen on 26€/hlö/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteisiin kuuluu täyskorkeat jää- ja pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, jossa mm. käytännöllinen apteekkarin kaappi sekä kiinteät valaisimet. Työtasot ovat ylellisesti kiveä.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi ja sähköinen lattialämmitys. Erillisessa wc-tilassa on peili, allaskaappi ja kaapisto sekä pesukoneliitäntä. Tiloissa kiinteä valaistus.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Parkettilattia, seinät maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Wc: Laattalattia, seinät laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Sipoon Ekborg Bostads Ab
    Isännöitsijä
    Oiva Isännöinti Itä-Uusimaa Oy Keijo Tanninen, keijo.tanninen@oi.fi p. 010 755 6200
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    52
    Autopaikat
    52 kpl, 41 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Betoni/Tiili.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 164, voimassa 04.02.2033 asti.

    Tehdyt korjaukset

    2023 Tehty 1. kerroksen asunnoissa (18 kpl) sisäilmaselvitys PAH-yhdisteiden osalta. Metirak Oy:n 24.10.2023 päivätyn raportin ja Työtervesylaitoksen analyysivastauksen perusteella mittaustulokset jäävät selvästi alle toimenpiteitä edellyttävien raj-arvojen. 2023 Käyttövesiputkien kuntotutkimuksen päivitys 2022 Latauskapasiteettiselvitys. 2022 Vuoden 2019 kuntokartoitusraportin mukaiset puiden hoitoleikkaukset. 2021 Puiden kaato (24 kpl), parvekerakenteiden kuntotutkimus. 2019 Lämpimän kiertoveden verkostoon parannuksia lisäämällä linjasäätö- ja sulkuventtiilejä sekä säädetty lämpimän kiertoveden virtaukset. 2018 Käyttövesiputkien kuntotutkimus ja sen perusteella käyttövesiverkoston linjasäätö- ja sulkuventtiilien lisäyksen ja virtausnopeusarvojen suunnittelu. 2017 Taloyhtiön kaikki lukitukset uusittu Sento-järjestelmän mukaisiksi. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmavirtojen mittaus sekä säätö. Kellaritilojen kosteuskartoitus sisältäen myös ulkopuolisten vedenohjausten tarkastelun. 2016 Asuinrakennusten vesikatot ja ovikatokset huoltomaalattu. 2013 Ikkunat ja ulko-ovet huoltomaalattu ulkopuolelta. Leikkipaikan turvallisuustarkastus. 2012 A 2, B 13 ja C 15 terassilaudoitukset uusittu ja kaiteiden puuosat maalattu. NCC Rakennus Oy korjannut salaoja- ja pintavesiohjauksia talo 5 länsiseinustalla (terassisyvennys); sisänurkkiin pumppukaivot, maapinnat muotoiltu. 2011 NCC Rakennus Oy on tehnyt reklamaatiokorjauksia, mm. pumppukaivo asennettu talo 7, J-portaan viereiseen sisänurkkaan estämään veden kulku kellariin. Talo 6 koksiluukun kohta seinästä on tiivistetty ja asennettu salaoja. 2010 NCC Rakennus Oy on parantanut kellaritilojen ilmanvaihtoa talot 6 ja 7. 2009 NCC Rakennus Oy on parantanut kellaritilojen ilmanvaihtoa talo 5. 2008 Kellareiden ilmanvaihto- ja kosteusarvoja tutkittu. 2006-2007 NCC vuosikorjauksia, ilma- ja askeläänimittauksia ja ilmanvaihdon äänen mittauksia, epäkohdat korjattu.. Asunnon remontit: 2017 Keittiökaapistojen - ja laitteiden uusiminen sekä pistorasian siirto.

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous 2024 on hyväksynyt hakllituksen parvekekorjaussuunnitelman teettämisestä. Rahoitus hoidetaan yhdella ylimääräisellä hoitovastikkeella, joka peritään kesäkuussa. suunnitelmat sisältävät pelkän korjaussuunnittelun sekä uusimissuunnittelun. Tarkoitus on teettää suunnitelmat ja pyytää urakkatarjoukset kesän/syksyn 2024 aikana. Päätös korjaukseen ryhtymisestä ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Taloyhtiön hallitus on käynnistänyt suunnittelun pysäköintipaikkojen latausinfran rakentamiseksi. Tarjoukset pyritään saamaan vuoden 2023 aikana. Yhtiökokous 2024 päätti, että latausinfraurakka jätetään toteuttamatta. 31.8.2023 hallitus tehnyt päätöksen sisäilmatutkimuksen teettämisestä kaiksissa 1. kerroksen asunnoissa (18kpl), ajankohta tod. näk. syksy 2023. Jatkotoimenpiteet tutkimustulosten valmistutta. 1.11.2023 taloyhtiö tiedotti, että tutkimustulosten pohjalta missään asunnossa ei ole välitöntä tarvetta ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    2024-2028 Räystäskourujen/jalkarännien puhdistus, pienet rakennekorjaukset, sulku- yms venttiilien tarkastus, savunpoistojärjestelmän tarkastus määrävälein. 2024 Palovaroittimien asennus asuntoihin 2025, 2027 Hiekkalaatikon hiekan uusiminen. 2024 Parvekekorjauksen suunnittelu 2025 Parvekekorjauksen toteutus 2028 Käyttövesiputkiston kuntotutkimuksen päivitys

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    17 031 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Sipoon kunta/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikaupat Nikkilän keskustassa MM. K-supermarket Basilika, S-market. Lähialueella on myös terveysasema ja kirjasto sekä Alko, optikko, posti, apteekki, kampaamoja, Sipoon hyvinvointikeskus oy, Liikuntakeskus Sipoon Syke, Sipoon monitoimihalli, Pankki (OP ja säästöpankki), useita hevostalleja. Nikkilässä noin kilometrin päästä löytyy myös kahviloita ja ravintoloita. Koulut: Jokipuiston koulu, yläkoulut ja lukio alueella, myös ruotsinkieliset (Kyrkoby skola). Päiväkoti: Alueella useita, myös ruotsinkielisiä. Ainutlaatuinen historiallinen kokonaisuus, upea puistomainen entinen Nikkilän sairaalan alue, joka on saneerattu asuinkäyttöön. Puistomainen alue tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden viettää aikaa ulkoillen ja yhdessä oleillen sekä turvallisen ympäristön lasten leikeille turva. Jokipuiston alueella sijaitsee myös Sipoon taiteilijoiden taidelainaamo, Pesula Galleria, Taidetila K17, Porvoon taidekoulun opetuspiste, Sipoon musiikkiopisto.Kivenheiton päässä Sipoonkorven kansallispuisto. Liikenneyhteydet: Nikkilästä suoria linja-autoyhteyksiä Helsingin keskustaan sekä Keravalle. Keravalta junayhteys Helsingin keskustaan noin 30 min. Hyvät liikenneyhteydet Lahden ja Porvoon moottoriteille. Nikkilästä autolla Helsinkiin noin 30 min.

    Lisätiedot

    Rakennus on alunperin rakennettu v.1915 ja saneerattu asuinkäyttöön v.2005.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!